Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

rockford P2 vs P1

Ranash
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לשדרג את המערכת ברכב בתקציב דל יחסית.

הHU שלי כרגע הוא KENWOOD W431MP3, וברצוני להשאיר אותו, סה"כ ממנו אני מרוצה (יש אפשרות למגבר יחיד).

הזמנתי את הרוקפורד P162S (קומפוננטים)

וכעת נשאר לדאוג לסאב ולמגבר.

קודם כל בנוגע לסאב:

אני בסך הכל רוצה לשמוע את התדרים הנמוכים בצורה איכותית

יש לי שרייד בעל שלדה חלשה ואני לא רוצה לשבור אותה :)

השאלה אם כדאי ללכת על הסאב P212S4

או שיספיק לי P112S4 או P1S412. (ואיזה מהP1-ים עדיף?)

אני יכול לקחת מחבר מגבר קראנץ' 4 ערוצים נחמד אך פשוט עם ערוץ אחד שרוף, והשאלה אם ערוץ אחד יספיק לי להרים אפילו את החלש שבסאבים? או שהאם כדאי למצוא איזה משהו יד שניה נחמד? האם אפשר תקן את המגבר? אם כן איפה וכמה נראה לכם שזה צריך לעלות?

שאלה אחרונה היא, אם אני בונה את התיבה של הסאב לבד (לפי המלצות רוקפורד, מאווררת 50 ליטר) מMDF 2.2מ"מ,

במה כדאי להשתמש בשביל הצינורות והמחברים? והאם זאת בעיה ש'ין שליטה על התדרים מהקופסה וגם לא מהHU.

בכל אופן זה הרבה שאלות!

תודה לכל מי שהקדיש את הזמן לקרוא,

ועוד יותר למי שטרח לענות!

פורסם

אני אענה כרגע בקצרה - קראתי רק את הכותרת וזה הספיק לי...

אין שם שום VS... זה לא עימות בכלל - P2 זה סאב!

P1 זה לא סאב.

ובזה הסיפור נגמר מבחינתי...

rockford P2 vs P1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

P2 סאב מצויין אך לא תוכל להפעיל אותו עם ערוץ אחד במגבר.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

כן P2 לא P2

רק שלא יקנה את הוופר הזה P1 שרוקפורד העזו בכלל לשים אותו על המדף של המוצרים שלהם ולקרוא לו סאב. עלבון לממברנות!

תן תקציב לסאב - אולי נוכל לעזור לך בהצעות טובות יותר.

תן לנו לדעת גם אם אתה מעדיף סאב פאנצ'י ומהיר או סאב עמוק ומלטף וקצת פחות מדוייק...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אז ככה,

התקציב הדל (סביבות ה1500 ש"ח + - )

כולל את הרוקפורד P160S שכבר גזלו לי 600 ש"ח

סאב חשבתי על הרוקפורד P2 ובגלל הזעקות נגד הP1 ירדתי ממנו לגמרי עכשיו אני חושב אולי על הCLARION PA10S.

שניהם בסביבות ה500 לפני תיבה...

וכמו שרשמתי קיבלתי מגבר נחמד של קראנץ' שאני צריך לתקן לו יציאה אחת ואין לי מושג איפה ואפילו סביבה למחיר שזה צריך לעלות..

נתקלתי ביד 2 באדם שנקרא דוד יצחק ברמלה שמוכר מלא דברים בזיל הזול כמו רוקפורד P2 חדש עם תיבה ב500 וכו'..

האם הוא מוכַר (לטובה/לרעה) אם אני הולך לשם מה כדאי לבדוק?

פורסם

תלך לדוד מרמלה... תקנה ממנו סאב - שיש סבירות רבה שיצא מרכב של קורבן אחר ואז כשתגיע לרכב שלך תגלה הפתעה...

תבדוק טוב טוב מקורות כאלה לפני שאתה נוסע אליהם.

יש לך 900 שקלים לסאב נראה לי שP2 כרגע באמת יהיה אופציה טובה מאוד.

את הקלריון אני לא מכיר אז לא יכול לחוות דיעה.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...