Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט טולדו 1.8, כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי אקזמפלר של סיאט טולדו בנזין 1.8 אוטומט שנת 2003, עם 70K קילומטר, יד שנייה (הרכב עבר במשפחה עקב פטירת הסבא, בגלל זה קילומטרז' נמוך). הרכב טופל במוסך של הדוד, כך שאמור להיות במצב טוב (הכי טוב במשפחה). לא עבר תאונות.

נסעתי על הרכב והכל נראה מעולה, צריך רק לצבוע את הרכב כי יש קילופים.

מחירון יד 2 40,500, מבקשים עליו 38,500.

מה אתם אומרים? איך הטולדו?

מישהו יכול להגיד לי מה הצריכת דלק של הטולדו? לא מצאתי בשום מקום והם לא ידעו להגיד לי...

תודה רבה על העזרה :-)

פורסם

גם אני בדקתי לפני מספר חודשים מספר רכבים מסוג זה. אני יכול לאמר לך שחפרתי בנושא והרכב הוגדר כהפתעה (לטובה) בקטגוריית המשפחתיות על פי אתר מוטוקאר (תוכל לראות בעצמך את הכתבה) www.motocar.co.il . לטולדו תא מטען ענקי סך הכל אמינות טובה וצריכת דלק ממוצעת של 1:9 בערך. קח בחשבון שרכב שצבעו מתקלף לא תמיד ניתן לצבוע חלקים ממנו ואפילו עדיף להשאירו ככה כי ההמלצה היא לצבוע מחדש את כל הרכב אחרת יהיו הבדלי צבעים במיוחד אם מדובר בגג או מכסה מנוע. את זה עליך לקחת בחשבון ובהתאם גם להוריד ממחיר הרכב. סך הכל על פי הנתונים שסיפקת הרכב נשמע שמור אבל כמובן מי שמוכר רכב יספר תמיד רק שבחים עליו ואסור לך לוותר על בדיקה במכון מורשה. מה עוד שתוכל לדרוש לראות קבלות של תיקונים טיפולים שנעשו ברכב שהרי מדובר במוסכניק משפחתי לא? תבדוק מתי בוצע טיימינג לרכב כי זה דבר לא זול, נזילות, מזגן, מתגים חשמליים ופלסטיקה בפנים הרכב. לסיכום: אני אישית היתי קונה טולדו אבל מניסיון הרכב נמכר הרבה פחות ממחירון אז תרשה לעצמך ללחוץ עוד קצת בנוגע למחיר.

בהצלחה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

אוטו טוב. זהה מכנית לגולף 1.8, על חסרונותיו ומעלותיו. ענין קילופי הצבע מעט מטריד שכן איכות הצביעה של היצרן היא כזו שקילופי צבע אינם צריכים להופיע בשנת הייצור שפורטה כאן. לעיתים קילופי צבע ( נכון יותר לכה ) הם תוצאת תיקון צבע שאינו מקצועי דיו.

פורסם

היתה לי עד לפני 9 חודשים סיאט ליאון 1800 אוטומטית שקניתי ב- 2002 חדשה מהחברה. מדובר כמובן במכלולים זהים לטולדו, למעט תא המטען. אני יכול להמליץ לך על הרכב בחום. למעט טיפולים תקופתיים (אחת לשנה או 15,000 ק"מ) הרכב גילה אמינות מרשימה וכמעט לא ראה אצלי מוסך (מכרתי אותו עם 70,000 ק"מ להורים שלי). צריכת הדלק בעיר 1:8 בערך , אני מעריך שזה קרוב לנתונים של רוב המשפחתיות. קח רק בחשבון שסוג הבנזין המומלץ ע"י היבואן למנועי ה- 1800 סמ"ק הוא אוקטן 98 . לא יודע כמה הקפידו על כך, אני הקפדתי. בהצלחה !

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

פורסם

תודה לכולם על התגובות!

מבחינת הצבע - הבגאז' במצב נוראי, המון קילופים ובועות של צבע, ככל הנראה מחשיפה לשמש. כמו כן יש פסים של קילופים בצדדים של הגג.

כמה לדעתכם אני צריך להוריד על הצבע?

• תוכן חדש...