Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום היה לי שיעור נהיגה ראשון!!

היה לי שיעור כפול והגעתי למהירות 85 קמ"ש (בכביש בגין מי שמכיר) רק היה לי בעיה עם הקלאץ בהתחלת נסיעה..יש למישהוא שיטה איך האוטו לא יקפוץ מעט(בקטע האחרון של הקלאץ זה קרה לי תמיד) ?? תודה לעוזרים!!

פורסם

מזל טוב,

על איזה רכב אתה נוהג?

בקשר לקלאץ' תתן טיפה גז לפני שאתה מתחיל להרים אותו זה אמור לבלום את הקפיצה

ולפני ברקס תלחץ עליו לפני שהאוטו מגיע לעצירה מלאה

פורסם

לשחרר אותו לאט ובעדינות בקטע האחרון לפני העזיבה (כלומר, אתה יכול לשחרר די מהר עד בערך חצי הדרך - נקודת ההפרדה ואז משם והלאה - לאט ובעדינות).

מי המורה ועל איזה אוטו?

פורסם
המורה הוא איציק מלק מירושלים מורה תותח!!

וסובארו אימפרזה זה האוטו...גם אחלה אוטו!!

יו יו יו , איזה מגניב, איציק התותח שמלמד על אימפרזה, יו יו יו,

כבר התחיל החופש הגדול ??? WTF הולך פה ???

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם
יו יו יו , איזה מגניב, איציק התותח שמלמד על אימפרזה, יו יו יו,

כבר התחיל החופש הגדול ??? WTF הולך פה ???

בואנה מה יש לך צונזר מותר לי להיתלהב שאני לומד נהיגה!!

אז מה אם אתה גדול גם אתה פעם למדת נהיגה צונזר!!

תת רמה כזאת תכתוב במקומות אחרים, לא פה!

פורסם

אין צורך בקללות ושפה כזאת פה ...

אתה יכול להתלהב שאתה מתחיל לנהוג אבל אתה עדיין לא יודע כלום אז להגיד משהו כמו המורה הזה הוא הכי תותח והאוטו הזה הוא הכי שיש אוו משהו כזה זה לא רציני ..

בקשר לקלאץ זה יבוא עם הזמן אתה תלמד איך לשחרר אותו נכון והאוטו לא יקפוץ לך יותר .. בקשר למהירות אל תתלהב יותר מידי על המהירות שהגעת נסה ללמוד לשלוט על האוטו אחר כך כבר יהיה לך הרבה שנים של נהיגה

STi = Subaru Tecnica International

i know now !!! T_T

פורסם
היום היה לי שיעור נהיגה ראשון!!

היה לי שיעור כפול והגעתי למהירות 85 קמ"ש (בכביש בגין מי שמכיר) רק היה לי בעיה עם הקלאץ בהתחלת נסיעה..יש למישהוא שיטה איך האוטו לא יקפוץ מעט(בקטע האחרון של הקלאץ זה קרה לי תמיד) ?? תודה לעוזרים!!

שאלת את המורה שלך?

אחרי שני שיעורים בטח שיש לך עוד הרבה ללמוד, כך שאם הזמן תתרגל למצמד.

אך לא הבנתי מה יש למהר ולצאת לכביש מהיר, במיוחד בהתחלה דווקא הנסיעות העירוניות עדיפות ויתרגלו אותך יותר בגלל הצורך התכוף בהחלפת הילוכים, בגלל זינוקים בעליה, איתותים ופניות ועוד ועוד.

פורסם

אפילו אם 100 איש יסבירו לך פה אך לתפעל טוב יותר את המצמד , עדיין זה יהיה עניין של תרגול.

ובשביל מה יש מורה לנהיגה תגיד לי!? בשביל שהוא יעזור לך בכל בעיה שיש לך כדיי שתלמד כמו שצריך והביטחון שלך על הכביש ייגדל.

אבל אם כבר שאלת אז פשוט תגיע עד נקודת החיכוך מתי שאתה מרגיש שהאוטו מתחיל כבר לזוז , ואז פשוט תוסיף גז , וברגע שהאוטו צבר מספיק תנופה תוכל לשחרר את המצמד ולהמשיך להשתמש בדוושת הגז.

עם הזמן זה כבר יבוא. גם אני בהתחלה חשבתי שאני בחיים לא אצליח ללמוד את כל זה ולעשות את כל הפעולות ביחד , אבל בסוף הזמן עשה את שלו.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

שיעור ראשון הוא נתן לך להגיע ל85 סתם כדי שתרגיש טיפה תאוטו

בהמשך אני מאמין שהמורה שלך יתן לך נסיעו יותר בעיר שלא תגיע למהירויות כאלה באזור בעייתיםם שתלמד יותר טוב

לגבי לקלאץ' אל תמהר אתה שיעור ראשון כמו לכולם לוקח כמה שיעורים להתרגל לקלאץ' של הרכב וזה יבוא לך לבד בהצלחה!

פורסם

בזבזת שיעור כפול.

במקום ללכת איתו לאיזה מגרש חנייה ריק לתרגל איתותים, גז ברקס ומצמד

אתה מתלהב שהגעת ל85 קמ"ש.

ישתבח הבורא, שגם היום אני נמצא.

פורסם

בשביל הבעיה שלך עם הקלאצ אני יכול להציע לך להוריד את הרגל מהקלאצ באותו מהירות שאתה מוסיף גז ולא להרגיש שהקלאצ מחובר וישר להקפיץ אותו ! (:

נסיה טובה.

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם
בזבזת שיעור כפול.

במקום ללכת איתו לאיזה מגרש חנייה ריק לתרגל איתותים, גז ברקס ומצמד

אתה מתלהב שהגעת ל85 קמ"ש.

בזמן שאני למדתי גם כן נהיגה,המורה שלי שיעור ראשון נתן לי לסגור 130 קמ"ש.ועקיפה של 2 מכוניות.

מצד אחד זה מעלה לך את הביטחון על הכביש במידה רבה,מצד שני כמו שאמרת, עדיף לתרגל איתותים וכל הדברים הקשורים להפעלת הרכב.

פורסם

אצלי המורה היה נותן ברקס אם הייתי מגיע למהירות גבוהה מדי...

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...