Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מתכנן לקנות רכב בתקציב נמוך אשר מצויין בכותרת(תקציב נטו לאוטו),אני נהג חדש וצעיר, וברצוני לשאול כמה שאלות לגבי רכב בתקציב זה:

1) איזה דגמים אתם ממליצים בתקציב הזה? אני מחפש רכב אמין, זאת אומרת עלות תיקונים ואחזקה מינימלית,לא משנה מאיזו שנה,לא משנה איזו יד וידני(כי הבנתי שאוטומט במחירים האלה הוא פשוט מלכודת) .

2) מה בערך הסכום שאצטרך לשמור בשביל אחזקה של רכב כזה, וכל כמה זמן בערך אצטרך לבצע בו כל מיני פעולות תחזוקה?

3) כמה יעלה ביטוח חובה עבור מישהו כמוני(צעיר+חדש) לאוטו זה?

הדרישות שלי מהרכב נמוכות משום שסך הכל אני צריך אוטו בשביל שאני יוכל לסוע מ-A ל-B בידיעה שאני אגיע:lol:.

תודה לכל העוזרים והמייעצים.

פורסם

נראה לי שתוכל למצוא יונדאי אקסנט ישנה (95'-96') ידנית בתקציב הזה. זה רכב אמין יחסית. אם מתאימות לך גם קטנות, אז השרייד אמינה וגם הסוויפט. אם אתה רוצה קצת יותר להנות מהנהיגה לך על פז'ו 106 או פיאט פונטו.

פורסם

יש לך כמה אפשרויות, שהם הכי מומלצות.

בסך הכול ביטוח יעלה לך באיזור ה2500 לחובה ועוד אלף בערך לצד ג'.

כמובן שעדיף שתלך על אחת עם טסט.

הפג'ו 205 שנתונים של שנות ה90. נהיגה יחסית כיפית אבל רכב עם הבעיות בקטנות המעצבנות האלה של פלסטיקה וחשמל.

וגם 106 הולך אבל הבעיה היא שהרוב די שחוטות כבר.

יש לך פיאט אונו או פונטו כאשר היתרון של האונו הוא זמינות חלקים ותיקונים יחסית זולים. לעומת זאת הפונטו היא הרבה יותר מודרנית מבחינת חויית הנהיגה שלה.

סוויפט שהיא די אמינה אבל גם מבחינתי עושה לי בחילה מבחינת המראה שלה.

אתה יכול גם להביא איזה סיאט איביזה בשנתונים נמוכים ומהדור הישן שמהתנסותי איתה היא דווקא כיפית לנהיגה ונותנת הרגשה לא רעה בכלל.

כמובן הפורד פיאסטה הניצחית שאין מה לפרט עליה כבר.

כמובן יש לך את הסובארו שהוא רכב אמין בטירוף אבל תחשוב טוב אם איפה שאתה גר מתאימה לסובארו כי פה בירושלים ל5 חברים שלי היו DL וכולן יחד עם מנעולי הגה ועניינים. אז יש לך את הDL או את הג'אסטי המיטולוגי.

יש לך את הסקודות, פיבוריט או פאביה, שהן אופציה פחות טובה מבחינתי בגלל הזנחה כוללת של הצ'כיות האלה.

מבית דייהטסו יש לך את הבחירה הקטנה של השרייד שהוא אוטו אמין כל עוד התייחסו אליו בכבוד הראוי לו.

או את האפלאוז שכרגע אני בעל של אחת 1992 ואני יכול להגיד לך שאם הכול מטופל כמו שצריך והמנוע לא עבר זוועות אז הוא האוטו במחיר שאני הכי ממליץ עליו, 1600 סמ"ק, די חזק, יציבות מדהימה על הכביש עם הצמיגים הנכונים ופלסטיקה שעוברת הכול.

אוטו חזק שלא לוקח יותר מידי דלק בכלל עירוני מדוד בפעם שעברה ב1:10.

בסך הכול תלך לפי המצב של האוטו המכני והאסתתי. ולא לפי הדגם.

אם אתה רוצה אני חושב על למכור את האוטו שלי כי אני מתגייס עוד חודש (:cry:דובדבן מחכים לי) אז שלח לי הודעה פרטית ותקבל עוד פרטים או אם יש לך שאלה בנוגע לכל דבר דבר איתי.

• תוכן חדש...