Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור הנעלם - חוזר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ראלי לדעתי יורדת מ8 שניות למאה !

כ כ כ כ כ כ ן......

ישי , אני עדיין ממתין לבדיקה שהבטחת לפני איזה 7 חודשים...

באותה תקופה שאחמד רצה להתחרות עם רועי306... :lol:

התפלאתי איך אף אחד לא זכר את הת'רד ההזוי ההוא...

ומה אתם מאשימים אותי? אתם אמרתם לי שהיא 306 רגילה לגמריי. מאיפה אני הייתי אמור לדעת שיש לה גם צ'יפ צנרת ואפילו סעפת :!::wink::lol:

(אגב, יאשה, אם אתה באמת כ"כ פסימי שהיא לא עושה 8-8.5 ש' למאה אני בטוח שבמידה ותנסה לבדוק את זה עם ראלי שנוסעת טוב יחסית אתה תופתע, כמו הרבה אחרים שהופתעו :!: אבל מה זה כבר משנה, עוד שנייה או פחות שנייה? שיהיה... נמאס להתווכח על משהו שהוא באמת שולי. ).

Back to the original - NC again.

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ויש גם עוד ראלי שהשאירה VTS במראה האחורית לפני חודש חודשיים...

בקיצור, לכל מי שמזלזל (ואין הרבה כאלה למען האמת) עדיף שיבדוק את עצמו קודם.

ישי

אין קשר לזילזול, מבדיקות העבר וגם מלפני יומיים :twisted: ניתן לראות בבירור שכל ראלי נוסעת אחרת לגמרי.

בבדיקה מול הראלי של בן הוא היה רכב קדימה החל מרגע הפתיחה ועקפתי אותו רק בהילוך רביעי = 140-150 קמ"ש

בבדיקה מולך פתחת רכב לפניי כי לא הייתי מוכן בכבר בסוף הילוך שני הייתי לפניך, סוף שני =100 קמ"ש

בבדיקה אחרונה מול יובל אפשר לומר שעמדנו עד הילוך שלישי שלי 130 קמ"ש והיו משחקים של חצי מטר לכאן או לכאן, ב130 הבדיקה נפסקה ואין לי ספק שידוע מה היה קורה אחכ.

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם
ראלי לדעתי יורדת מ8 שניות למאה !

כ כ כ כ כ כ ן......

ישי , אני עדיין ממתין לבדיקה שהבטחת לפני איזה 7 חודשים...

באותה תקופה שאחמד רצה להתחרות עם רועי306... :lol:

התפלאתי איך אף אחד לא זכר את הת'רד ההזוי ההוא...

ומה אתם מאשימים אותי? אתם אמרתם לי שהיא 306 רגילה לגמריי. מאיפה אני הייתי אמור לדעת שיש לה גם צ'יפ צנרת ואפילו סעפת :!::wink::lol:

.

יש לה קצת יותר מצנרת צ'יפ וסעפת.... :lol:

ותאמין לי שהפסדת כשלא ניגשת לקרב

אם היית ניגש זה היה מוסרט ומועלה להנאת הצופים , קצת הומור לא היה מזיק היום...

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

שי, מצטער לבאס אותך,

אבל 106 ראלי בת 7 שנים עם מומנט של 132Nm ב3500 סל"ד שעוקפת גולף GTI בת 4 שנים עם 210Nm ב1750 סל"ד (כמעט פי 2 מומנט!!! והרבה יותר זמין!) ועוד ברכב שלם... וזה נשאר כך עד 100 קמ"ש...

זאת חתיכת תעודת עניות לגולף :!::roll::roll::roll:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
שי, מצטער לבאס אותך, זאת חתיכת תעודת עניות לגולף :!::roll::roll::roll:

מה זה עניות ? :?

דניאל.

זה כמו עני רק בחברותתתתתתתתתתתתתת! :lol:

"תעודת עניות" (מתוך מילון אבן שושן :lol: ) - בהשאלה - עדות כי פלוני (ע"ע שי ורכב הספריות שלו :idea: ) הוא מעוט יכולת ופחות ערך.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

פורסם
שי, מצטער לבאס אותך,

אבל 106 ראלי בת 7 שנים עם מומנט של 132Nm ב3500 סל"ד שעוקפת גולף GTI בת 4 שנים עם 210Nm ב1750 סל"ד (כמעט פי 2 מומנט!!! והרבה יותר זמין!) ועוד ברכב שלם... וזה נשאר כך עד 100 קמ"ש...

ישי אתה בכיין.

עם TB ממש כייף ללחוץ וגם עם הגלוקוז אבל איתך ממש לא, כי אתה בכיין

אף אחד לא טען שהגולף לא יותר חדשה

אף אחד לא טען שלגולף אין יותר הספק או יותר מומנט

מה שאני כן טוען הוא שכמה מבעלי ראלי כולל אותך טענו שהראלי יורדת מ9 שניות למאה ובגלל זה הוחלט לבדוק.

אגב אם אתה רוצה לעשות בדיקה נכונה ואמיתית אתה צריך להוסיף על הרכב שלך הרבה משקל נוסף כדי לצפות על הפערים (משקלי נהגים שונה בעשרות ק"ג, כמו כן תוסיף לזה מערכת ששוקלת לפחות 40 ק"ג)

שי

פורסם

לא הבנתי מה הקשר לבכיין אבל סבבה, אני רק רשמתי עובדות. אני בטוח שבמספרה שלך אתה הרבה פחות בכיין ממני. :lol:

גם לא ראיתי איך זה שעד 100 קמ"ש אני עומד עם גולף GTI מוכיח או מפריך את הטענה ש106 ראלי יורדת מ9 שניות (שזה בהחלט מה שאני טוען) וממש אבל ממש לא בגלל זה החלטנו לבדוק. עמדנו ברמזור אחד ליד השני ופתאום שאלת אותי אם אני רוצה לצאת, אמרתי סבבה. :roll:

אקיצר, העובדות מכות בך בפרצוף שי, אני מבין שזה קצת מבאס אבל חפיף דליל, אתה יכול להתמודד עם זה. :wink:

פורסם
שי, מצטער לבאס אותך,

למה לא להסתכל על זה כמוני ולומר הישג יפה לראלי ???

אני לא מסכים שזו תעודת עניות לגולף, הראלי הרבה יותר קלה, ההפרש במשקל הנהגים גם גדול עד כדי כך שהוא משפיע(וגם יש מערכת כבדה...), תראו הבדלי תאוצה של מכוניות סדאן ודגמי קבריולט מקבילים, איך הבדל של 80 קילו אפילו מוריד כמה עשיריות בתאוצה למאה...

ואין קשר לשנתונים... יחס משקל הספק זה (בעיקר) שם המשחק, ואגב יש לגולף רק 59% יותר מומנט, כמעט חצי ממה שפי שתיים אמור להיות, אז זה ממש לא כמעט כפול.

אגב, נצפתה ממש לא רחוק מהבית של TB והמשרד שלי M3 חדשה!!! עם יחס משקל הספק לא רע.... :twisted::twisted:

ינון.

פורסם

ינון אני לא טענתי אף פעם שהראלי לא עושה פחות מ9 שניות למאה. יש אנשים שכן טענו את זה וממשיכים לטעון את זה וכל פעם מקבלים דוגמאות שאכן כנראה שהיא עושה פחות אבל עדיין משום מה רוצים לזלזל. סבבה, אבל שלא יתפלאו כשזה מתפוצץ להם בפרצוף.

יש קשר לשנתונים כי ככל שהזמן עובר הבלאי גובר והכוח והמומנט נחלשים.

אתה טועה שאתה אומר שיחס הספק משקל זה מה שמשנה, במהירויות האלה יותר נכון לומר יחס מומנט/משקל. יש למישהו את המשקל של הגולף GTI שנחשב את היחס אחת ולתמיד?

אה כן, למען הדיוק זה 62% יותר מומנט לא 59%.

***לאחר עריכה - בעצם מה זה משנה, העיקר שהראלי יותר מהירה למאה. אם היחס מומנט-משקל לטובתה - מצוין! הרי זאת התכונה המנצחת של הרכב הזה.***

פורסם
לא הבנתי מה הקשר לבכיין אבל סבבה, אני רק רשמתי עובדות. אני בטוח שבמספרה שלך אתה הרבה פחות בכיין ממני. :lol:

גם לא ראיתי איך זה שעד 100 קמ"ש אני עומד עם גולף GTI מוכיח או מפריך את הטענה ש106 ראלי יורדת מ9 שניות (שזה בהחלט מה שאני טוען) וממש אבל ממש לא בגלל זה החלטנו לבדוק. עמדנו ברמזור ושאלת אותי אם אני רוצה לבדוק, אמרתי סבבה. :roll:

אקיצר, העובדות מכות בך בפרצוף שי, אני מבין שזה קצת מבאס אבל חפיף דליל, אתה יכול להתמודד עם זה. :wink:

למה בכיין :?: , כי אתה לא מסוגל להודות שהראלי המצוניית שלך והמהירה שלך יכולה להיות איטית יותר מרכב ספריות, אתה בכיין כי אתה לא מסוגל לקחת דברים בפופורציות, אתה בכיין כי כל פעם שמדברים על הראלי באור שלילי אתה מתחיל להשמיץ את הגולף, אתה בכיין כי אתה לא יודע להודות בזה שהראלי לא מצויינת בכל תחום.

הגולף היתה לפניך לפני מאה וזה גם אחרי שהפתעת אותי עם הצפירה וההתחלת חצי רכב לפניי,

לגבי ה9 שניות, גם עכשיו אני לא יכול לדעת כמה הראלי עושה או כמה הגולף עושה אלא טענתי שהגולף היתה לפני הראלי כבר במאה בבדיקה מולך.

פורסם

שי, אתה שם לב מי פה הבכיין???

"הפתעת אותי עם הצפירה"

"הצמיגים שלי ישנים"

"אני מפרפר המון בראשון"

"יש לי מערכת של 40 קילו"

"האוטו שלי כבד יותר"

"אני כבד יותר"

"נגמרו לי המי חמצן לפסים והפן שלי התקלקל"

דיייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אתה יודע מה, הראלי זה חרבנה של אוטו, לא שווה שקל וחצי, הייתי מחליף אותו בשני בזוקה וסוכריה על מקל.

וגולף GTI מביאה לי בראש בכל מצב שהוא ובסיבובים בכלל היא נעלמת.

וגם בקארטינג אתה יותר מהיר ממני.

והנירוסטה שלך יותר מבריק משלי.

:x

פורסם
ינון אני לא טענתי אף פעם שהראלי לא עושה פחות מ9 שניות למאה. יש אנשים שכן טענו את זה וממשיכים לטעון את זה וכל פעם מקבלים דוגמאות שאכן כנראה שהיא עושה פחות אבל עדיין משום מה רוצים לזלזל. סבבה, אבל שלא יתפלאו כשזה מתפוצץ להם בפרצוף.

יש קשר לשנתונים כי ככל שהזמן עובר הבלאי גובר והכוח והמומנט נחלשים.

אתה טועה שאתה אומר שיחס הספק משקל זה מה שמשנה, במהירויות האלה יותר נכון לומר יחס מומנט/משקל. יש למישהו את המשקל של הגולף GTI שנחשב את היחס אחת ולתמיד?

אה כן, למען הדיוק זה 62% יותר מומנט לא 59%.

***לאחר עריכה - בעצם מה זה משנה, העיקר שהראלי יותר מהירה למאה. אם היחס מומנט-משקל לטובתה - מצוין! הרי זאת התכונה המנצחת של הרכב הזה.***

כמובן שיש קשר לשנתונים, אבל ההבדל בין 7 שנים ל-4 שנים (עם טיפולים מסורים) הוא זניח לדעתי... ומומנט/משקל חשוב גם אבל תראה מנועי דיזל למשל.

הסיכום שלי ממה שראיתי בעצמי(מולי) הוא שהראלי הפתיעה לטובה והגולף טיפה לרעה, גם לדעתי הראלי יורדת מ-9 שניות, ה-GTI פשוט כבדה יותר היא בערך 1250 קילו ותוסיפו לזה את הנהג והמערכת ותקבלו יחס הספק/משקל של 8.3 לרכב בלבד ללא התוספות, כששי יעשה סוף סוף צ'יפ הסיפור יהיה שונה.

ינון.

פורסם
שי, אתה שם לב מי פה הבכיין???

"הפתעת אותי עם הצפירה"

"הצמיגים שלי ישנים"

"אני מפרפר המון בראשון"

"יש לי מערכת של 40 קילו"

"האוטו שלי כבד יותר"

"אני כבד יותר"

"נגמרו לי המי חמצן לפסים והפן שלי התקלקל"

דיייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אתה יודע מה, הראלי זה חרבנה של אוטו, לא שווה שקל וחצי, הייתי מחליף אותו בשני בזוקה וסוכריה על מקל.

וגולף GTI מביאה לי בראש בכל מצב שהוא ובסיבובים בכלל היא נעלמת.

וגם בקארטינג אתה יותר מהיר ממני.

והנירוסטה שלך יותר מבריק משלי.

:x

תראה מי הבכיין

תראה מי מקצין תגובות פה

ודווקא יש לי צמיגים חדשים :twisted:

אתה יודע מה, הראלי זה חרבנה של אוטו, לא שווה שקל וחצי, הייתי מחליף אותו בשני בזוקה וסוכריה על מקל. - די לבכיינות, אף פעם לא טענתי שראלי לא רכב ספורטיבי וטוב ושהוא איננו תמורה טובה לעלות שלו.

וגולף GTI מביאה לי בראש בכל מצב שהוא ובסיבובים בכלל היא נעלמת - גם את זה לא אמרתי

וגם בקארטינג אתה יותר מהיר ממני.- גם את זה לא אמרתי

ישי אתה מקצין בכוונה וזה לא לרמה שלי ואני מקווה שגם לא לרמה שלך,

רוצה דיונים על רמה או רוצה התבכיינות

ישי אתה פשוט :mm_cry:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...