Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בהמשך לכותרת,התחלתי בחיפוש אחר צמיגים לרכב במסגרת היישור קו שהוא עובר ולאחר חיפוש בפורום נתקלתי בתרד הזה :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=199936&referrerid=66447

האם הדברים שנאמרו שם עדיין רלוונטים? יש דגמים חדשים שכדאי לשקול?

ברכב הקודם,206GTI,היו לי רביעיית T1R שנהנתי מהם מאוד,והם כמובן אחד המועמדים אבל כרגע יש בעיה למצוא אותם במידה.

אני עושה בממוצע 15K בשנה,פעם בחודש יוצא לטיול שבת לנהיגה תובענית. צמיגי סליקס וסמי סליקס לא בתכנון.

איך היוקוהמה S.DRIVE לעומת הT1R? שווה את הפער במחיר?

אתם מוזמנים לעשות לי קצת סדר בראש ולהמליץ על דגמים אחרים שיכולים לבוא בחשבון.

תודה.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

גם עדכנית להיום ה T1R נחשבים למשתלמים ביותר,

יש גם את הGOODYEAR F1 שקצת יותר יקרים.

אני היתי הולך על אחד מהסטים הללו.

בהצלחה :wink:

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

ה-S דרייב והטויו פחות או יותר באותה רמה, ככה שהייתי הולך על הטויו בגלל המחיר הזול יותר שלהם.

ה-F1 טובים יותר משניהם אבל יקרים משמעותית.

פורסם

למען האמת, שלושת סוגי הצמיגים נחשבים באותה הקטגוריה. בעבר הגודייר נחשבים טובים יותר, אבל שינויים בייצור גרם להרבה תקלות בצמיגים (שחיקה, גולות) שהיבואן לא עומד מאחוריהם.

כיום T1R נחשבים לעסקה הטובה ביותר בשוק.

פורסם

תודה לכולם על ההתייחסות,חיזקתם את מה שחשבתי.

עכשיו רק נשאר למצוא אותם במידה.

צפריר- לאחר בדיקה עם מישהו שעובד בטייר קלאב הוא טוען שיש משלוח של TOYO שאמור להיכנס לארץ בימים הקרובים.

רק צריך לקוות שיגיעו במידה הנכונה.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

• תוכן חדש...