Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
התבלבלת עם ראש מנוע , מאחסנים בעמידה.

אולי לא הסברתי את עצמי כראוי... רדיאטור צלעות ביתי לחימום(פורום אוף טופיק לא??).

פורסם

לדעתי אתה טועה כי הבסיס למילה הוא מהמילה "מחסן" ולא "אכסניה" אבל זה לא האישו ולא מה ששאלתי...

אם מישהו יוכל לתת תשובה עניינית אני אודה לו.

פורסם
לדעתי אתה טועה כי הבסיס למילה הוא מהמילה "מחסן" ולא "אכסניה" אבל זה לא האישו ולא מה ששאלתי...

אם מישהו יוכל לתת תשובה עניינית אני אודה לו.

לדעתי אתה טועה, אני צודק גם אם כולם טועים.

פורסם

[=proxima; לדעתי אתה טועה, אני צודק גם אם כולם טועים. [:roflmao:]

א נורמליות - התפתחות ערכים השונה מהסביבה החברתית הנורמלית :lol: ( וזה מזלך - בפורום יש הרבה לא נורמליים )

נורמה: דפוס התנהגות מקובל בחברה. נורמות מסוג Mores מוגדרות ככללי מוסר, בעוד שנורמות מסוג Folkways מוגדרות כ"התנהגות עממית".

נורמה משקפת תבניות התנהגות המצופות בחברה מסוימת, מקבוצות ויחידים. נורמה היא, למעשה, אמונה משותפת לגבי מהו "נורמלי" בחברה, כך שמי שאינו עוקב אחר הנורמות מוענש על ידי הפעלת סנקציות ותיוג שלילי.

בורות פלורליסטית: מצב פסיכולוגי בו למרות שהתנהגותו הפומבית של הפרט זהה להתנהגותם של האחרים, מאמין הפרט כי דעותיו ושיפוטיו שונים משלהם. :wink:

אפקט הצדקת היתר: הנטייה לפרש התנהגות בהדגשת יתר על סיבות מצביות בולטות ולא לייחס דגש לאישיות.

ניכור החברה: תפיסת האדם את החברה כפונקציונלית ויחסית לצרכיו.

פרקסיס: השתקפות סובייקטיבית של המציאות החברתית בתודעת האדם.

אייל . ( נכתב היום , יום ג' בבבבבבבבבבב בת-ים - גם אוכלים גם כותבים ומנסים גם לחשוב :roll: )

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

יש רדיאטורים שמגיעים הפוך באריזה, ואחסון הפוך (אבל עדיין בעמידה)

לא משפיע עליהם, מנסיון. לא יודע לגבי מצב שכיבה, אבל אם לרדיאטור

לא אכפת לשבת על הראש, כנראה שגם "על הצד" הוא יסתדר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

michaelbe6 - צודק :oops: זו הייתה הברקה פנימית .

פשוט - נתנו כבר לפני תשובה הגיונית - רדיאטור החימום הביתי הוא מערכת סגורה .

hgilad123 כתב

אני לא מאמין שיש בעייה, כול מה שיש שם זה שמן וגוף חימום אני לא רואה שום בעייה בלהשכיב אותו, זאת מערכת סגורה.

יום טוב

גילעד

אין בו גז + שמן ואו שסתום התפשטות - כך שלדעתי אפשר אפשר להניחו במצב הנוח לך .

אין גם על הרדיאטור או קרטון האריזה - אזהרה האוסרת טילטול או אחסון במצב מסויים .

בהפעלת הרדיאטור - רצוי להעמידו על רגליו .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...