Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ביום חמישי אני חוגג יום הולדת לחברה, מזמינים אנשים אוכל שטויות וכמובן מוסיקה.

אני מתכוון לעשות את זה בחוף ומתכנן להשמיע מוסיקה מהרכב.

בניתי לי מערכת שמנתקת את החיבור של המגבר לרמקולים שש על תשע שיש לי, ומוציאה את הסאונד

לשני רמקולים של איווה שאני תולה על גג הרכב (איך הרעיון?).

הכל עובד טוב שומעים טוב כבר ניסינו פעם ועבד יפה.

עכשיו אחרי הפעם הקודמת ששמענו ככה מוסיקה מהרכב נראה לי שמצבר נחלש מזה והייתי צריך להחליף אותו

אחרי חודש בערך.

עכשיו השאלה,

אם אני יניע את הרכב פעם בשעה למשך 10 דקות זה יעזור למצבר להיטען?.

והאם זה בכלל בריא לרכב לעמוד מונע הרבה זמן ללא נסיעה (מבחינת קירור הרכב).

תודה מראש.

פורסם

לעמוד דקות ארוכות עם רכב מונע, פשוט יגרום לדלק שלך להגמר מהר יותר... וכמובן שיש את הבלאי הדי קטן יחסית של המנוע.

כמו כן בקשר לקירור, ממש אין מה לדאוג, לרכב שלך יש מערכת קירור אשר כולל רדיאטור ומאוררים אשר נדלקים בעת הצורך, ככה שפשוט ברכב עומד, ללא תזוזה של הרכב, המאוררים ייכנסו לפעולה בתדירות גבוהה יותר.

פורסם

תודה AUTOMATIC

אני יודע שהרכב מקרר את עצמו על ידי המאוורר, כמו בעמידה ארוכה ברמזור אבל פשוט חשבתי שזה לא

כל כך בריא לרכב לעמוד הרבה זמן ללא קירור טבעי של הרדיאטור.

פורסם

שלום רב !

על פניו, אין מניעה להשתמש במצבר, לשם השמעת מוסיקה, עם הפסקות לשם טעינת המצבר, אינני יודע אם כל שעה, אולי כל חצי שעה ,למשך רבע שעה לפחות ליתר ביטחון, ואין בעייה של התחממות מנוע הרכב, מהסיבה שציינו קודמי.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה צביקה.

בהפסקות לטעינה אתה מתכוון שצריך להפסיק את המוסיקה, או שאפשרי להטעין תוך כדי עבודת המערכת?

פורסם

ראשית, לא בטוח שיש קשר בין החלפת המצבר בפעם הקודמת לשימוש שעשית במערכת השמע.

שנית, החיים של מצברי עופרת חומצה (שזה מה שיש ברכב) מתקצרים כשהמתח עליהם נופל מתחת רמה מסויימת. במקרה של מצברי 12V מתחת ל-10.5V. במידה ומערכת השמע שלך מעמיסה מאד על המצבר אז בהחלט יתכן שהוא יסיים את חייו מהר יותר.

במקרה זה התנעה של 10 דקות כנראה לא תעזור הרבה, היות ונדרשת טעינה איטית (זרם נמוך) ולא טעינה מהירה (זרם גבוה, מה שהאלטרנטור מספק). במקרה והמתח על המצבר נפל מאד אז הטעינה הקצרה אמנם תעלה את המתח, אבל רק לזמן קצר ומהר מאד הוא שוב יפול.

בממירי מתח 12V-220V שמשמשים להפעלת ציוד ממצבר הרכב (הם מתחברים למצית או ישירות למצבר עצמו) יש מעגל שמנתק את המכשירים שמחוברים אליו כשמתח האספקה נופל מתחת לרמה מסויימת. אצלך אין הגנה כזאת כי אתה עושה שימוש במערכת השמע שברכב.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

תאמין לי חבל על המצבר.

יותר קל להשכיר גנרטור קטן ולגמור סיפור.

אתה תגמור לעצמך את המצבר ואז תשלם פי כמה וכמה יותר עליו.

כמה עולה להשכיר גנרטור? 250 שקל, כמה עולה להחליף מצבר? 700? תלוי באוטו..

למכירה מסך Dell 2007WFP, למעוניינים בה"פ.

פורסם

תחסוך לך כאב ראש.

הרי אתה לא תרצה לקום כל חצי שעה כדי להניע באמצע מסיבה.

והרי לא תרצה להתקע בלי מצבר באמצע חוף.

אולי עדיף להשקיע 250 שקל ולהנות בראש שקט. לא?

Y'all pop the trunk, I pop the hood - Ferrari

;)

פורסם

בממירי מתח 12V-220V שמשמשים להפעלת ציוד ממצבר הרכב (הם מתחברים למצית או ישירות למצבר עצמו) יש מעגל שמנתק את המכשירים שמחוברים אליו כשמתח האספקה נופל מתחת לרמה מסויימת. אצלך אין הגנה כזאת כי אתה עושה שימוש במערכת השמע שברכב.

תודה רבה לכל המגיבים :-)

להשכיר גנרטור לא נראה לי, כי חבל לי להשקיע 250 ש"ח על ערב אחד. אני לא עומד לעשות מסיבת יער זה

סתם מוסיקת רקע.

אז אורי נתן לי רעיון אני ישים רב מודד מחובר למצבר ולא אתן לו לרדת מתחת למתח המסוכן של 10.5V כמו שנאמר כאן

מה אתם אומרים?

פורסם

ומה הוא בדיוק יעשה עם הגנרטור שהוא ישכור ב 250 שקל לשעה?

שכחתם שהוא צריך גם ציוד לחבר אליו (מגבר ונגן MP3 בחיבור PL) ובדרך כלל זה מסוכן כי המתח לא כל כך מיוצב בגנרטורים פשוטים.

אתה תצטרך לפרט קצת יותר על המערכת החשמל שלך באוטו, אבל בעיקרון אם תניע כל 45 דקות אתה תהיה בסדר.

פורסם

סורי על הסטיה הקטנה, mayrun, "ובדרך כלל זה מסוכן כי המתח לא כל כך מיוצב בגנרטורים פשוטים" - אפשר לדעת את מה זה מסכן? אני פשוט גם חשבתי לעשות מיני מסיבה כזאת עם מוזיקה מהאוטו..

בסוף הוחלט להביא גנרטור שיחזיק פלטה של DJ עם זוג רמקולים מוגברים שכל אחד 350 וואט + תאורה בזבזנית.. האם יש סכנה לציוד?

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם
ומה הוא בדיוק יעשה עם הגנרטור שהוא ישכור ב 250 שקל לשעה?

שכחתם שהוא צריך גם ציוד לחבר אליו (מגבר ונגן MP3 בחיבור PL) ובדרך כלל זה מסוכן כי המתח לא כל כך מיוצב בגנרטורים פשוטים.

אתה תצטרך לפרט קצת יותר על המערכת החשמל שלך באוטו, אבל בעיקרון אם תניע כל 45 דקות אתה תהיה בסדר.

המערכת שלי פשוטה ולא מלאת רכיבים.

*רדיו דיסק JVC mp3

*קומפוננט MAGNAT BULL POWER מחובר לרדיו דיסק.

* 6 על 9 של קנווד 400W (שהם יהיו מנותקים בזמן שהרמקולים החיצוניים עובדים)

* מגבר שאני לא זוכר את שמו אבל הוא מחזיק יפה את הקנוודים.

סורי על הסטיה הקטנה, mayrun, "ובדרך כלל זה מסוכן כי המתח לא כל כך מיוצב בגנרטורים פשוטים" - אפשר לדעת את מה זה מסכן? אני פשוט גם חשבתי לעשות מיני מסיבה כזאת עם מוזיקה מהאוטו..

בסוף הוחלט להביא גנרטור שיחזיק פלטה של DJ עם זוג רמקולים מוגברים שכל אחד 350 וואט + תאורה בזבזנית.. האם יש סכנה לציוד?

יש סכנה גדולה לציוד.

אנחנו פעם שרפנו מיקסר במסיבת חוף כזאת אחרי שהגנרטור נתן לציוד 300V AC, לי אין ניסיון בגנרטורים אבל יש

לי ניסיון בציוד, חבר שלי חיבר את הגנרטור והוא לא ידע שיש ווסת מתח על הגנרטור כי הוא השתמש בו לעבודה

משורים מקדחות וכו.

בפעם השנייה למוד ניסיון הבאתי רב מודד, כיוונתי את הגנרטור על 220V AC בדיוק. ראיתי שהוא עובד יציב

והתחלנו לעשות שמח.

• תוכן חדש...