Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מחפש רכב שיהיה מאוד חסכוני בנסיעה בתוך העיר, מניווט בפורום ראיתי שפונטו נחשב לרכב חסכוני יחסית.

לא אכפת לי אם החסכוניות תבוא על חשבון נוחות וביצועים. השאלה אם פונטו ספייס (הדגמים שבין 2001 ל- 2003) באמת יהיו חסכוני בנסיעה עירונית בלבד ומדובר בעיר חיפה, הרבה מאוד עליות.

כמו כן, מה חשוב לבדוק ברכב הזה?

פורסם

אני חיפאי עם רגל כבדה, בזמנו היתה לי ספייס ELX 01.

הצריכה העירונית שלי עמדה על 1:10.5 בערך, אצל אישתי התוצאה היתה 1:12.

מדובר על הדגם של ה80 כ"ס ידני.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תודה עידן, אגב שכחתי לציין שאני מעוניין רק בדגם הידיני.

לגבי הדגמים, האם קיים הבדל משמעותי בין דגם ה - ELX לדגם ה- SX?

במחירון זה עניין של 1000 ש"ח אבל האם ההבדלים משמעותיים בין 2 הדגמים?

פורסם

בהחלט. איבזור, מנוע...

תריץ חיפוש, דובר הרבה על ההבדלים בין רמות הגימור.

בכל מקרה, ELX ידנית יהיה לך קשה למצוא.

!AWDSOME

פורסם

שלום לכולם, מצאתי פיאט פונטו ידנית שנת 2002, יד שנייה מפרטי. משיחה טלפונית עם המוכר נאמר לי כיהרכב עשה 180k, האם שווה בכלל לבוא לראות את הרכב בגלל הק"מ הגבוהה?

וחוץ מזה הוא אומר שלרכב יש דפיקת חנייה קטנה בכנף ושחוץ מזה הרכב מצויין.

האם שווה בדיקה או שהקילומטרז' הרב שהרכב עבר צריך למנוע ממני לקנות את הרכב הזה (ממוצע של 25K לשנה)?

פורסם

רק שתדע שחיפה מלאה בסוחרים פונטו כמו קן נחשים.

כשאני בזמנו חיפשתי פונטו, הגעתי למצב שהפסקתי לחפש פונטואים בחיפה כי חלק מהסוחרים הצלחתי לסנן ע"י חיפוש מס' טלפון בגוגל, חלק ע"י חשיפת בשיחת טלפון (אני:" אני בקשר לרכב", מוכר:"איזה רכב?", אני:"ביי"), וחלאה אחד שהוא שקרן בן שקרן שאותו גליתי רק במעמד הפגישה (הכיתוב ברישיון רכב של הפקדת סוחר היה מוסתר ע"י מדבקה).

תבדוק טוב טוב ב7 עיניים.

אני לא הייתי מתפשר על פונטו עם ק"מ כזה כי יש הרבה פונטואים עם ק"מ נמון יותר, הבעיה היא שהן נחטפות תוך פחות מ24 שעות וזה קרה לי כבר עם 3-4 רכבים שחטאתי בכך שחיכיתי יום נוסף.

בניגוד למה שנאמר ELX ידנית לא נדירה וניתן למצוא כאלה.

• תוכן חדש...