Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"הסמויים" - ערוץ 10

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קשה לי להאמין שכל 10 לחודש יורד לכספומטים בלוד מס הכנסה :\

האנשים האלו הם נטל על החברה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אתם מדברים כאילו יש לנו 10 בתי כלא פנויים שרק מחכים שיכניסו אליהם אנשים...

יש לכם מושג כמה עולה אסיר ליום למדינה?

יש לכם מושג מה קורה בתוך הסורגים מבחינת סמים ופשע?

(טוב EXSODUS כן יודע) :)

זהו? אם יסגרו כל סוחר סמים ל15 שנה אז הכל ייפסק כאן ונהיה שוויץ? נו באמת.....

אני מסכים שצריך להעלות דרסטית את צורת הענישה בארץ בכל התחומים - ברגע שתהיה רתיעה כזו או אחרת , כבר תוריד את כמות האנשים שיהיו מוכנים לקחת סיכון ולהכנס לפשע -(מה שנקרא חינוך) - זה האופצייה היחידה.

פורסם

העונשים בארץ מגוחכים, אני מציע 3 דרכים לשיפור ההרתעה:

1. עבירה שלישית (לא משנה הסוג והחומרה) תגרור מאסר עולם.

2. כל מאסר של רוצחים ועברייני מין ואלימות יהיה כרוך בעבודות פרך (מישהו צריך לבנות את הרכבת לאילת ואת תעלת הימים) ושלילת חופשות וקיצור מאסר .

3. מעשים מחרידים (רוני רון, פרחאן, התעללות בחסרי ישע וכו') - עונש מוות

למיגור נגע הסמים הצעתי היא הצפה של השוק בסמים - לי אין בעייה עם נרקומנים, הבעייה שלי היא שהם פורצים לי לבית בשביל להשיג את הסם - תן להם סמים ושיהרגו את עצמם מבלי להזיק לי.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

אני לחלוטין מסכים איתך לגבי שלושת הסעיפים הראשונים אבל לגבי הצפת השוק,ככה זה בגרמניה שכול נרקומן יכול לגשת לקיוסק ולקבל מנת סם(הם מעדיפים שהוא יקבל אותו אצלהם ולא אצל אנשי עולם התחתון).

אבל לגבי זה שהסמים יהיו נפוצים לדעתי אתה טועה, מפני שאם זה יהיה כול כך נגיש וזמין הילדים שלך חלילה יכולים להתנסות בזה(זה לא שאני פוסל את האופציה שהם לא יכולים להתנסות כרגע כן)פשוט יהיה להם יותר קל להשיג אותו ואז זאת תהיה בעיה מאוד גדולה בשבילך בתור אב.

אני לא מאמין שאפשר להוקיע לחלוטין את הסמים אך יש לנקוט צעדים משמעותיים כנגדם, לפחות להוריד את מס' המשתמשים.

לגבי גזר דין מוות אני לגמרי בעד במקרים קיצוניים אבל בארץ יש יותר מדי אנשים אידיאליסטים, כול אדם שני שאני מתווכח איתו על זה אומר לי"אף בן אדם לא יכול לקחת חיים של בן אדם אחר", "אם אנחנו נהרוג אותם במה אנחנו טובים יותר מהם?".ועוד כול מיני שטויות כאלה.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

לגליזציה/לגיטימציה של סמים לא הוכיחה את עצמה בשום מקום בעולם.

סמים היא אחת המחלות הכי גדולות של האנושות היום.

יש כל מיני שיטות שמנסים להילחם בה:

1. פגיעה בצרכנים - מתוך מחשבה שאם מי שיקנה, אז אין משמעות לכל הקרטל הסמים, הבעיה היא שנרקומן, אתה לא יכול להפחיד אותו. הפחד היחידי שלו זה שהוא לא יקבל מנה, והוא מוכן לעשות הכל בשביל המנה הזאת - ה-כ-ו-ל. ילדים גונבים ומרביצים להורים. הורים מתעללים בילדים. אנשים יורדים לזנות ולפשע, מה לא. קשה מאוד למגר את התופעה מקרב הצרכנים.

2. פגיעה במפיצים - קל. וואלה תתפוס את מי שמוכר, ככה לא יהיו סמים. הבעיה היא שיש ביקוש והמון. אנשים מוכנים לשלם כסף טוב. מה זה מוכנים? הנרקומנים מכריחים אותך לספק להם. אז שאתה מפסיק/עוצר ספק אחד מהר מאוד צצים 3 שימלאו את החסר.

זוהי שרשרת שלא נגמרת. אף אחד בעולם עוד לא מצא פתרון הומני לנגע הסמים.

פורסם

אז כנראה שהגיע הזמן להעלות הילוך ולהשתמש באמצעים קצת פחות הומניים8)

כמו לדוגמה הפצצות של שדות מריחואנה וקוקה עם נפאלם.

אני יודע שזה לא מה שיציל אותנו, אבל לפחות זה יכול לסגור לחיזבלה ברז כספי.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

• תוכן חדש...