Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו עומדים לפני קניית קורולה (איכס איכס איכס) והחלטתי להתחיל לעשות שיעורי בית.

אני צריך המלצות לHU ו4 או 6 קומפוננטים (בלי סאבים ומגברים, אין לי צורך בזה) בתקציב של 1500-2000 ש"ח

בHU חובה לכניסת USB ורצוי אפילו בולוטות' (אפשרי בכלל במסגרת התקציב?)

והוקמפוננטים רצוי שיהיו 3WAY

תודה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

התכוונתי לשניים או שלושה סטים, אבל עזוב, אחרי קצת מחשבה, שניים מספיק, לדלתות. כלומר ארבעה רמקולים.

וכמו שאמרתי, רצוי 3way

פורסם

בוא נעשה סדר.

יש לך תקציב עד 2,000 ש"ח ואתה מעוניין ברדיו דיסק חדש ושני סטים של רמקולים, אחד לדלתות הקדמיות ואחד לאחוריות, קפיש?

יופי.

באיזור ה 700 ש"ח תוכל למצוא רדיו-דיסק נורמלי (=מחברה מוכרת) שכולל כניסת USB קדמי אך לא BT. מכשירים הכוללים BTמובנה יקרים יותר, מה שיגרע מתקציב הרמקולים.

לגבי רמקולים - הפייבוריטים שלי בתקציב נמוך הם המורל טמפו או מורל פולס. זוג סטים כאלה אתה יכול לרכוש ב 1,000-1,200 ש"ח ומדובר בסט רמקולים שנותן תמורה מצויינת לכסף, גם ביחס לסטים שיקרים בכמה מאות ויותר.

לגבי סט קומפוננט 3WAY - לא ריאלי ולא בתקציבך.

אני מקווה שזה כיוון אותך יותר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יכול להיות שיצאתי אהבל, ואני בכלל לא יודע מה זה קומפוננט? זה לא השם המקצועי של רמקולים פשוטים? (לא סאב ולא טוויטר)

כי אם כן אז אני מצטער על ההטעייה.

ואיתמר, כן זה פחות או יותר מה שהתכוונתי אליו, יש מושג כמה עולה HU עם BT פחות או יותר? שווה לשקול את זה בכלל? שווה את הכסף? או שנמשיך לדבר מהרמקול של הפלאפון?

פורסם

תבדוק בזאפ, לדעתי אפשר לסנן מכשירים גם לפי BT מובנה.

השערתי היא שמכשירים כאלה מתחילים מאיזור ה 1,000 שקלים ומעלה, מה שיכול לפגוע לך בתקציב הרמקולים.

מצד שני אתה יכול לחפש רדיו BT, מורל פולס מקדימה ועוד סט רמקולים זול יותר מאחורה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הBT פחות חשוב לי מרמקולים טובים

ועוד שאלה, עלה לי רעיון, אפשרי לחבר ליציאת הUSB הארד דיסק נייד? כזה שישב ברכב תמיד? או שהוא יכול להיהרס מהחום? (כשהרכב חונה) או שהקפיצות במהלך הנסיעה יגרמו לו "לקפוץ" ולא לנגן כמו שצריך?

ואני עדיין צריך המלצה לHU שיתן תמורה טובה

• תוכן חדש...