Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה די כללית,אם לחבר לסעפת יניקה חמצן (רפואי 95%),מזה יתן,מה ההשלכות של זה? כמובן לחבר את זה עם ברז

או שזה סתם שטות

פורסם

בשביל זה קיים נייטרוס או בשם המקצועי N2O שהוא בניגוד לחמצן אינו פציץ ובנוסף אינו דליק.

הוא עושה בדיוק את הפעולה שרצית להשיג עם חיבור חמצן מעשיר את התערובת בחמצן.

כדי ללמוד יותר אני ממליץ לעשות חיפוש בפורום גם אני עשיתי את זה וקיים שירשור דיי מקיף על הנושא.

בנוסף כנס לאתר הבא http://www.nitrous.info/ אתר מאוד מקיף בכל הנושא.

בהצלחה ושמור על עצמך ועל הסובבים אותך!

פורסם
תודה,אשתדל בלי פיצוצים מיותרים

השתגעת :shock: אתה רציני הולך לנסות את זה??

פעם הבאה שאני אראה פולו תכלת אני בטוח ישמור מרחק.

רק אל תשכך לשים שלט מאחורה זהירות מכונית תופת.

פורסם
כדי ללמוד יותר אני ממליץ לעשות חיפוש בפורום גם אני עשיתי את זה וקיים שירשור דיי מקיף על הנושא

בכדי לחסוך לי טרחה מיותרת הכרוכה בחיפוש, האם יש חבר פורום שכבר עשה פרוייקט כלשהוא עם נייטרו?

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם
השתגעת :shock: אתה רציני הולך לנסות את זה??

פעם הבאה שאני אראה פולו תכלת אני בטוח ישמור מרחק.

רק אל תשכך לשים שלט מאחורה זהירות מכונית תופת.

תמיד טוב לשמור מרחק

• תוכן חדש...