Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן,אמין 40-45 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייי אני מחפש רכב קטן אוטומט ושיהיה אמין ברמה גבוהה כמו המזדה לנטיס שיש לי כרגע שאני מרוצה מהאמינות שלה מאוד אבל אין לי צורך ברכב גדול.

התקציב שלי בסביבות 40-45

תודה רבה

פורסם

הבנתי שזה רכב לא מומלץ גם בשנים האלה מבחינת בטיחות, ושצריכת הדלק שלו נשארה אותו דבר. חוץ מהגטס יש אופציות נוספות?

פורסם

אני מחפש רכב קטן אוטומט ושיהיה אמין ברמה גבוהה כמו המזדה לנטיס שיש לי כרגע שאני מרוצה מהאמינות שלה מאוד אבל אין לי צורך ברכב גדול.

התקציב שלי בסביבות 40-45

עידן המליץ על הגטס אבל אני לא הכי אוהב אותה עקב צריכת הדלק שלה

אשמח לעזרה תודה

פורסם

יש את טויוטה יאריס, מכונית אמינה, סחירה.

הבעיה היא שיאריס בתקציב שלך תהיה משנת 2001-2002.

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=16&SubModelID=&FromYear=&UntilYear=&Auto=1&fromPrice=40000&untilPrice=45000&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=1400&EngineTypeID=1&fromHand=&Hand=

אספר לך סיפור מלפני חודשיים.

בעבודה, אחרי 3 גטסים חדשים מאלדן, נהגתי ביאריס (רכב חברה) עם 320 אלף ק"מ על מד אוץ.

עדיין טויוטה היתה יותר מהנה. לא האמנתי שזה המצב- לא הרגשתי שאני נוסע ברכב ישן שעבר כל כך הרבה מרחקים.

אם יש לך אפשרות לעלות את התקציב, תוכל לרכוש את סיריון 2006, וזאת ההמלצה שלי:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=13&SubModelID=97&FromYear=2006&UntilYear=2006&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...