Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתפלאו חלונות חשמליים נופלים לפולקסווגן כבר 20 שנה...

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

תאמינו לי שאם התקלה הזו היא היחידה שתהיה, תתוקן בזמן ולא תחזור אז הלקוחות יהיו מרוצים.

זה לא מקרה ראשון (וכנראה גם לא האחרון) שיש פאק ברכב מסויים והוא מתוקן.

מה שיפה זה שהיבואן לא מתעלם מהבעיה (אני משער שזה בגלל הוראות של היצרן), ומנסה לפתור אותה על הצד הטוב ביותר.

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם

כנציג מכירות בVW מרכז לקחתי את העיניין לתשומת ליבי וחקרתי קצת לעומק :

צ'מפיון כיבואן VW קיבל הודעה מהיצרן על סדרה ספיציפית של רכבים אשר נתגלו בה אחוזי כשל במנגנון החלון (יש לשים לב כי לא מדובר בנפילת חלון אלא כשל טכני במנגנון ולא חלון נופל או הבעיה שהיתה גורפת בMK4.. )

הסיכוי שאותם בעלי גולף חדשה ייתקלו בבעיה נמוכים מאוד מכיון שמדובר במספר קטן יחסית של רכבים אשר נמצאים בסדרת ייצור הספיציפית וגם שם הסיכויים להיתקל בבעיה הם דיי נמוכים (זה לא בעיה גורפת בכל הסדרה או בכלל).

חלק גדול מאוד מאותה סדרת ייצור עם סיכוי כשל של המגנון כבר הוחלף בבונדד ומספר מועט של כ60 רכבים קיבלו הזמנה להגיע למרכז השירות הקרוב לביתם לצורך החלפת המנגנון.

לא מדובר בריקול (ריקול משמעותו בעיה דחופה כגון סכנה בטיחותית - חגורות,כריות אויר, ABS ESP וכו'.. ) .

אותם לקוחות קיבלו הזמנה להגיע בזמנם החופשי .

זאת חד משמעית לא בעיה גורפת בדגם הMK6 אלא רק בסדרת ייצור ספיציפית אשר היצרן התריע את כל היבואנים בעולם אשר יש להם נתח מסוים מאותה סדרה.

התיקון מן הסתם לא בתשלום.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
כנציג מכירות בVW מרכז לקחתי את העיניין לתשומת ליבי וחקרתי קצת לעומק :

התיקון מן הסתם לא בתשלום.

יפה וטוב שעשית .

אם גם שתי המילים האדומות לא היו, היה טוב יותר.

אם הודעתך הייתה מסתיימת כך " וכמובן התיקון הוא ע"ח היבואן ובעל הרכב מקבל צ'ופר קטן בעבור זמנו היקר שהלך לאיבוד בגין הבאת הרכב התיקון ,

אוטופיה? כן .מה שצריך להיות? כן . וכדי שדברי לא יובנו כהלכה , זאת הדרך בה צריך לנקוט כל מי שמספק שירות או מוכר נכס לצרכנים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
ישה, מצטער, אבל לא הבנתי מה אתה רוצה מעומר ומה ניסית להגיד.

מה שהוא אמר, במידה מסויימת של צדק, זה שמעבר לתיקון התקלה, מן הראוי היה להציע לבעל הרכב פיצוי נוסף גם עבור הזמן והטירחה הכרוכים בהגעה למוסך עם רכב חדש, שתקלה מסוג זה היא אינה דבר מובן מאליו עבורו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אין קשר מה אתה בסרט?איזה יצרן מייצר את הגולף?!

שב בשקט.

מספיק שאני צריך לקרוא כל פעם מחדש את השטויות שאתה פולט כאן (מבלי שיש לך מוסג בסיסי במה שקורה),אתה עוד מצטט אותי?

אין קשר בין המקרים.

זה לא אותו מנגנון,זה לא אותה תקלה,זה לא אותה כמות.

נכון,נדיר שאני מגן על הואג,אבל יש היגיון בכל התקלות.

לא צריך להיות קוף, שקופץ כל פעם שרואה בננה.

Omnia mea mecum porto

פורסם
אין קשר מה אתה בסרט?איזה יצרן מייצר את הגולף?!

זאת שטות. הכוונה ב"אין קשר" היא שהתקלות שונות במהותן. אתה, כנראה, חושב שיש קשר בין כל תקלה בכל רכב של היצרן ואם הולך למישהו טורבו בפולו קלאסיק מונית אחרי 780K ק"מ ולמישהו נפל חלון בגולף IV שלו, זה היינו הך.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
ישה, מצטער, אבל לא הבנתי מה אתה רוצה מעומר ומה ניסית להגיד.

אישית אני לא רוצה מעומר דבר וחצי דבר.

חקר לעומק והביא את ממצאיו זה הבנת? אפילו אמרתי לו תודה.

המשפט האחרון שכתב משקף אני מניח את מדיניות צ'מפיון בנושא. זה גם ברור

מעבר לזה באה דעתי האישית, מה היה עליהם, צ'מפיון לעשות כדי לצאת גדולים. וכן דעתי שכך צריך להיות הנוהג/ הכלל/ הדין/המקובל לגבי כל אחד שמוכר נכס כמו רכב לך הצרכן ומשלם על כך במיטב כספו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

צ'מפיון לא היחידים שלא מציעים פיצוי כאשר יש ריקול, או סתם זימון לתיקון. אני לא ראיתי שקם היבואן בישראל שכן יתן פיצוי על אובדן זמן \ עוגמת נפש. אני מבין שזאת דעתך, אבל זה לא רק "מדיניות של צ'מפיון", לא נהוג לעשות את זה בקרב היבואנים ואין על מה למחות פה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...