Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואין על מה למחות פה.

מסכים לתיאור העובדתי של כל מה שכתבת. לא מסכים למה שמסומן באדום.

את המדיניות שכל נותני השירות ומוכרי נכסים לצרכנים חושבים שהצרכן חסר זכויות . אותה יש לשרש ואותה יש לשנות.

אבל אם צרכן כמוך חושב שמותר לחרבן עליו ואין על מה למחות, למה שהיבואן יחשוב אחרת.

אבל כאשר קורסת המשאית שלך בגוש חלב לתוך בור אין לך ספק שיש לשלם לך על הנזק.

אם זה היה טוב שם למה זה לא טוב לנזק שנגרם לבעל רכב חדש שבו יש תקלת יצרן. והנזק הוא גם על הזמן היקר שלו שהולך לאיבוד

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שב בשקט.

מספיק שאני צריך לקרוא כל פעם מחדש את השטויות שאתה פולט כאן (מבלי שיש לך מוסג בסיסי במה שקורה),אתה עוד מצטט אותי?

אין קשר בין המקרים.

זה לא אותו מנגנון,זה לא אותה תקלה,זה לא אותה כמות.

נכון,נדיר שאני מגן על הואג,אבל יש היגיון בכל התקלות.

לא צריך להיות קוף, שקופץ כל פעם שרואה בננה.

דווקא יש לי הרבה מוסג..ועובדה שיש תקלה במנגנון החלונות גם בדור 6 למה נגרמת התקלה ומדוע תספר לבעלי הרכב שצריכים לבלות עם רכב חדש לגמרי במוסך חלקם{יוצאי דור-4} שחשבו שנגמלו מהשטויות האלה.עכשיו בוא תסביר לי איזה הגיון יש בתקלות?!

פורסם

שני דברים (כבעל "גולף חדשה"):

א. הכותרת, גם ב- YNET שהוא כמובן אתר חדשותי שמחפש רייטינג, ובעיקר פה, בהנחה שמי שפתח את השרשור קרא את הכתוב ב- YNET, קצת מעצבנת. בסה"כ מדובר על רכבים מהדגם החדש שהובאו ב- 2008 (כך כתוב גם ב- YNET). אני מזכיר, שאנחנו באמצע שנת 2009, ולא מדובר בכמות גדולה של רכבים. כמובן, שכאשר קראתי את הכתבה ישר התקשרתי, והסבירו לי שאין לי מה לדאוג, אלה שהיו צריכים להגיע כבר זומנו. עומר גם אמר לי שב- 2008 יובאו מעט רכבים מהדגם החדש, בעיקר 3 דלתות, אבל זה כבר לא קשור.

ב. אני לא מסכים שאין פיצוי עבור עגמת נפש. אולי לא תמיד הוא וולונטרי, וצריך לבקש אותו (כן, אנחנו בישראל), אבל מי שמעניק לי אותו מיוזמתו (ויש כאלה, בלי לפרט יותר מידי כרגע) יכול להיות בטוח שאחזור אליו גם בעתיד. ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
מסכים לתיאור העובדתי של כל מה שכתבת. לא מסכים למה שמסומן באדום.

את המדיניות שכל נותני השירות ומוכרי נכסים לצרכנים חושבים שהצרכן חסר זכויות . אותה יש לשרש ואותה יש לשנות.

אבל אם צרכן כמוך חושב שמותר לחרבן עליו ואין על מה למחות, למה שהיבואן יחשוב אחרת.

אבל כאשר קורסת המשאית שלך בגוש חלב לתוך בור אין לך ספק שיש לשלם לך על הנזק.

אם זה היה טוב שם למה זה לא טוב לנזק שנגרם לבעל רכב חדש שבו יש תקלת יצרן. והנזק הוא גם על הזמן היקר שלו שהולך לאיבוד

אנשים כיום רוצים לקבל רכב חדש אחרי שקנו רכב במיטב כספם והלך ראש מנוע אחרי שבוע וחצי של שימוש, ובעל המוסך צוחק להם בפנים. פוסלים את האפשרות הזאת במיידית. אני אישית חושב שצריך להחליף ללקוח רכב שהגיע תקול עוד מהמפעל, ולא רק "3 טיפולים ראשונים חינם". זה דומה לפה, אם תבקש פיצוי יצחקו לך בפנים, ועוד כשזאת תקלה דיי קטנה. מה אפשר לעשות ? אין הרבה מה לעשות, אתה חי במדינה בה כל בעל מוסך או כל יבואן רוצה רק מאני מזומני, ולא את טובת הלקוח.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
דווקא יש לי הרבה מוסג..ועובדה שיש תקלה במנגנון החלונות גם בדור 6 למה נגרמת התקלה ומדוע תספר לבעלי הרכב שצריכים לבלות עם רכב חדש לגמרי במוסך חלקם{יוצאי דור-4} שחשבו שנגמלו מהשטויות האלה.עכשיו בוא תסביר לי איזה הגיון יש בתקלות?!

תקלה אחת תהיה קשורה לתקלה השנייה רק כאשר הן נבעו מאותה סיבה.

לצורך העניין - הגומיות של החלון לא איכותיות בדור X וגורמות לנזק לחלון ובכל זאת ממשיכים עם אותן גומיות גם בדור X+1.

במקרה הנוכחי, לא מדובר על תקלה באותו חלק. אמנם בשני המקרים מדובר על החלונות, אבל בעוד בדור 4 החלונות היו ממש נופלים פנימה לתוך הדלת, במקרה הזה החלונות פשוט נתקעים ולא זזים יותר.

מדובר על חלק שונה בתוך המנגנון החשמלי האחראי להורדת/העלאת החלונות.

לפיכך, באותה צורה אתה יכול להגיד שהעובדה שיצרן X עשה RECALL למכוניותיו בשל תקלה במגדש הטורבו קשורה לכך שברכב אחר שהוא מייצר הוא ביצע RECALL בעקבות תקלה במצתים - שניהם רכיבים במנוע.

איזה היגיון יש בתקלות?

כשאתה מייצר רכב מעשרות (ומאות) אלפי חלקים, הכולל בתוכו מערכים אלקטרוניים, שבבי מחשב, מעגלים חשמליים שונים ועוד ועוד - עלולה להווצר תקלה באחד מהם. זה לגיטימי.

ומה שחשוב זה שהיצרן, באמצעות היבואן, לוקח אחריות על התקלה הזאת.

ואם אתה לא חושב ככה, לא נראה לי שקיים יצרן שאתה יכול לקנות ממנו רכב, שכן כולם עברו קריאות תיקון שונות במהלך השנים -

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3340990,00.html

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אנשים כיום רוצים לקבל רכב חדש אחרי שקנו רכב במיטב כספם והלך ראש מנוע אחרי שבוע וחצי של שימוש, ובעל המוסך צוחק להם בפנים. פוסלים את האפשרות הזאת במיידית. אני אישית חושב שצריך להחליף ללקוח רכב שהגיע תקול עוד מהמפעל, ולא רק "3 טיפולים ראשונים חינם". זה דומה לפה, אם תבקש פיצוי יצחקו לך בפנים, ועוד כשזאת תקלה דיי קטנה. מה אפשר לעשות ? אין הרבה מה לעשות, אתה חי במדינה בה כל בעל מוסך או כל יבואן רוצה רק מאני מזומני, ולא את טובת הלקוח.

אפשר להצביע ברגליים. אני לא מתכוון למקרה ספציפי, כי זאת באמת תקלה קטנה. אבל אני אישית לא אקנה יותר רכב מ-UMI, אחרי שקרה לי מקרה דומה, לזה שתיארת בהתחלה. ולא משנה איזה רכב.

פורסם

אלעד, ישה, תודה על ההסבר (לפעמים אני סתום, אין מה לעשות).

אתם צודקים כמובן שהטרטור מעצבן, אבל אם אני מבין את עומר נכון, התקלה היא לא קריטית ולא חייבית לתקן אותה בדחיפות ולכן אפשר לתקן אותה בטיפול.

emotion of motion

פורסם
אפשר להצביע ברגליים. אני לא מתכוון למקרה ספציפי, כי זאת באמת תקלה קטנה. אבל אני אישית לא אקנה יותר רכב מ-UMI, אחרי שקרה לי מקרה דומה, לזה שתיארת בהתחלה. ולא משנה איזה רכב.

UMI זאתי תופעה מיוחדת :-)

צ'מפיון (עוד) לא הגיעו לרמה שלהם. (שהיא כמובן מתחת לפני גרעין כדו"א)

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
צ'מפיון לא היחידים שלא מציעים פיצוי כאשר יש ריקול, או סתם זימון לתיקון. אני לא ראיתי שקם היבואן בישראל שכן יתן פיצוי על אובדן זמן \ עוגמת נפש. אני מבין שזאת דעתך, אבל זה לא רק "מדיניות של צ'מפיון", לא נהוג לעשות את זה בקרב היבואנים ואין על מה למחות פה.

אני שמח לראות שיבואני הרכב הצליחו לחנך אותך ממש יפה, לא די שאינך מבקש פיצוי - אתה אפילו לא מרגיש שהוא מגיע לך.

לצורך העניין, לבעל הרכב נגרמו מספר נזקים כגון: ביטול זמן, בזבוז דלק (גם להגיע למוסך עולה כסף שכן הבנזין איננו חינמי) וגם עגמת נפש (קלה - לא צריך להסחף) כי זה לא כיף להגיע למוסך להמתין שיתפנו אליך, לראות שמפרקים לך חלקים ברכב - וכל זה קורה למכונית חדשה.

אז נכון, הפיצוי לא צריך להיות בשמים - אפילו קופסה קטנה של שוקולד 'מקס ברנר' (נגיד 250 גר') יכולה לחולל פלאים.

אילו הייתי מנהל השירות של החברה זה בדיוק מה שהייתי עושה.

פורסם

לדעתי מן הראוי היה להעניק לכל אחד מהנפגעים טיפול אחד חינם כפיצוי + שטיפה חינם. העלות היא אפסית ליבואן.

בכל מקרה, היבואן היה יכול גם לטייח את זה ע"י החלפת המנגנון במהלך הטיפול השגרתי הבא, כמו שהרבה יבואנים בארץ עושים לגבי תקלות מינוריות כאלה, אבל בכל זאת לבצע הליך ריקול מסודר.

ובעניין הראש מנוע במונדיאו, כבר יצא לי לפגוש עוד מישהו שהלך אצלו ראש מנוע , ככה שהמקרים בכתבה הם לא היחידים ואם הצלחתי ממש במקרה לפגוש מישהו שקרה לו כזה דבר, אני מאמין שהבעיה הזו אפילו דיי נפוצה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
צ'מפיון לא היחידים שלא מציעים פיצוי כאשר יש ריקול, או סתם זימון לתיקון. אני לא ראיתי שקם היבואן בישראל שכן יתן פיצוי על אובדן זמן \ עוגמת נפש. אני מבין שזאת דעתך, אבל זה לא רק "מדיניות של צ'מפיון", לא נהוג לעשות את זה בקרב היבואנים ואין על מה למחות פה.

מאזדה עשו ריקול למאזדה 2 (השטיחים הוחלפו עקב סכנה שהשטיח עולה על דוושת הגז) והם באו אליי עד הבית והחליפו את ארבעתם. מה תגיד על זה? (בקשר לאובדן זמן הכוונה) :roll:

ולא, אני לא אומר שהשירות שלהם אדיר או הכי טוב. אבל לפעמים כשרוצים, אפשר להפתיע לטובה (ואני מדבר בכללי).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בקשר לוויכוח לגבי הקשר בין התקלות בדור מסויים לתקלות בדור אחר:

המנגנונים בחלונות, רובם לפחות בנויים מגלגלת וכבל, ורק חלקם מצלב שמעלה ומוריד את החלון, בעיה בגלגלת (שנגיד נאכלת ע"י הכבל) יכולה לגרום לתקלה בלי קשר אפילו למנוע. אם פולקסווגן השתמשו באותה גלגלת בדורות הנ"ל אז מן הסתם שהתקלות יחזרו על עצמן, ואם לא אז יש שוני. כפי שידוע לי החלונות ברכבים שלהם זה לא שוס ותקלות נראות כבר כמה שנים. וכן, יכול להיות קשר בינהם. חלקי פלסטיק תמיד עשו בעיות, קחו לדוגמא את המפלגים של GM שנסדקים...

בכל מקרה כל הכבוד לייבואן שמסכים להחליף את המנגנון ו\או לתקן את הבעיה, למרות שכפי שנאמר פה זה לא מספיק, כידוע רוב בעלי החדשות עושים טיפולים במוסך, שעולים כסף, אני הייתי מבקש טיפול כזה (שאני לא יודע את המחיר שלו ד"א).

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם
אני שמח לראות שיבואני הרכב הצליחו לחנך אותך ממש יפה, לא די שאינך מבקש פיצוי - אתה אפילו לא מרגיש שהוא מגיע לך.

לצורך העניין, לבעל הרכב נגרמו מספר נזקים כגון: ביטול זמן, בזבוז דלק (גם להגיע למוסך עולה כסף שכן הבנזין איננו חינמי) וגם עגמת נפש (קלה - לא צריך להסחף) כי זה לא כיף להגיע למוסך להמתין שיתפנו אליך, לראות שמפרקים לך חלקים ברכב - וכל זה קורה למכונית חדשה.

אז נכון, הפיצוי לא צריך להיות בשמים - אפילו קופסה קטנה של שוקולד 'מקס ברנר' (נגיד 250 גר') יכולה לחולל פלאים.

אילו הייתי מנהל השירות של החברה זה בדיוק מה שהייתי עושה.

שום יבואן לא חינך אותי, אני מדבר עובדתית. הרוב המוחץ של היבואנים לא יביאו לך פיצוי עקב איבוד זמן, וגם אם תדרוש מהם הם יצחקו לך בפנים. מה תעשה ? תילך תתבע אותם ? אז איבדת עוד זמן ולא בטוח כלל וכלל שתזכה במשפט, הרי מה כבר קרה ? מנגנון חשמלי עשוי ללכת לעולמו בטרם עת ?

מאזדה עשו ריקול למאזדה 2 (השטיחים הוחלפו עקב סכנה שהשטיח עולה על דוושת הגז) והם באו אליי עד הבית והחליפו את ארבעתם. מה תגיד על זה? (בקשר לאובדן זמן הכוונה) :roll:

ולא, אני לא אומר שהשירות שלהם אדיר או הכי טוב. אבל לפעמים כשרוצים, אפשר להפתיע לטובה (ואני מדבר בכללי).

כשרוצים, הבעיה היא שהרוב לא רוצים :?

• תוכן חדש...