Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לדעתי יש פוזה יפה מאוד גם על פיאט בראבה.

בכסף שיש לך תוכל לקנות אחת מודל 98 ויישאר לך עודף די רב ליישור קו.

בכל מקרה המאזדה מאוד יפה, אבל במחירים כאלה לקנות רכב עם 260K על השעון - זה פשוט מוגזם.

בכל מקום נורמלי האוטו הזה היה נמכר ב-7-8K גג.

לפי מה שאתה אומר המחיר של המוכר (18K) מוגזם מאוד ואם אני כבר קונה, אז להתמקח ולהוריד

את המחיר כמה שאפשר.

פורסם

תקשיב אם אפילו תוריד 8K , אף אחד לא יבטיח לך שמה שיקרה אחר כך לרכב זה הסכום שאתה תצטרך להשקיע.

יכול להיות שהוא יוריד לך סכום מסויים כי ככה קבעתם וסיכמתם, ויכול להיות שבמשך חצי שנה - שנה יהיו לך תקלות והחלפת חלקים בשווי הרבה יותר גבוה מהמחיר שהורדת במחירון.

אז ככה לא בטוח שזה יצא לך משתלם. יש מבין?

עכשיו לפי ההודעה שלך זה נראה שאתה לא בדיוק מה אתה רוצה .

לפי דעתי תעלה קצת בשנתון, תלך על רכב עם נפח מנוע יותר נמוך כגון 1300, 1400 , במקום להתעקש על ה 1800 הזאת עם מליון קילומטראז'.

הנה תראה כמה דוגמאות נחמדות לפיאט פונטו ספייס נחמדה מאוד:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=38&SubModelID=1404&FromYear=&UntilYear=&Auto=0&fromPrice=20000&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

בבקשה גם קיבלת אוטו חדש יותר בכמעט אותו הסכום ( נכון שהנפח הוא יותר נמוך , והרכב הוא מחברה שונה, אבל זה יכול להספיק לך )

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

בכלל באופן כללי לא מדובר בעסקה ממש טובה, כי 24K לרכב בן 13 זה הזוי.

במחיר הזה מקבלים פונטו בת 6, קסארה בת 6 - אפילו יונדאי כלשהיא נכנסת פה, אם אתה בעניין של משפחתיות מהמזרח הרחוק.

מצטער, אבל זה פשוט לא נורמלי לרכוש רכב בן 13 בסכום הזה, ויהיה שמור ככל שיהיה.

פורסם
בכלל באופן כללי לא מדובר בעסקה ממש טובה, כי 24K לרכב בן 13 זה הזוי.

במחיר הזה מקבלים פונטו בת 6, קסארה בת 6 - אפילו יונדאי כלשהיא נכנסת פה, אם אתה בעניין של משפחתיות מהמזרח הרחוק.

מצטער, אבל זה פשוט לא נורמלי לרכוש רכב בן 13 בסכום הזה, ויהיה שמור ככל שיהיה.

גם אני חושב ככה אבל זה אוטו שאני רוצה להשקיע בו כי אני מחפש את הדגם הספציפי הזה.

ודיברתי עם הבנאדם שוב, הוא לא מוכן לרדת במחיר בככל והוא עוד אמר לי שיש נזילת שמן

מהמחזיר שמן האחורי ושיש שיפשוף על הכנף וכשדיברתי איתו על המנוע הוא אמר שזה מנוע שמחזיר עד 500K

מה שלא נשמע לי הגיוני בכלל.

פורסם

דיברתי עם המוכר לגבי המנוע ושזה לא שווה כי עוד מעט הוא מת הוא אמר לי

שהמנוע שלהם מחזיק עד 500K מה שלא כ"כ נשמע לי הגיוני.

ובנוסף יש לו טסט עוד חודש. וכששאלתי למה הוא מחליף תאוטו הוא אמר כי הוא קיבל חדש מהעבודה.

נראלי הוא רק רוצה להעיף תאוטו.

פורסם

תגיד לי מה אתה כזה פטי?

אז מה אם הוא אמר שהאוטו מחזיק עד 500K , הוא יחרטט לך כל דבר העיקר להעיף את האוטו.

אני אמרתי לך את מה שאני חושב , הלאה כבר תעשה מה שאתה רוצה.

לפי מה שאתה כותב אתה עדיין מתעקש על המאזדה הזאת .

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

תודה רבה על העזרה, הבנתי שלא משתלם לי לרכוש את הרכב הזה.

תודה לכולם על העצות המעילות, באמת שלימדתם אותי המון.

אבקש לנעול את האשכול.

בנוסף, שמתי לב שזהו באמת פורום עם רמה, הן מבחינת התוכן והן מבחינת השפה.

אני מסתובב בהרבה פורומים וזהו הפורום היחיד שבאמת מקפידים על השפה.

ח"ח.

תודה, שניר.

• תוכן חדש...