Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב אוט' משפח-ספורט (משפחתי + ספורטיבי) עם הקריטריונים הבאים לפי סדר החשיבות (הראשון הכי חשוב, האחרון הכי פחות חשוב).

1. עיצוב (הרכב אמור להיות "צעיר", ולא איזה רכב שנראה כמו פורד פוקוס, לא מעוניין בחברות: "קיה, ניסן, סיאט, סקודה, דיהסטו, שברולט)

2. צריכת דלק (מומלץ שהרכב יצטרוך לא בצורה מוגזמת דלק)

3. ביצועים (ביצועים סבירים-טובים, לא מחפש רכב לראלי דקר)

4. אמינות (שלא אצטרך כל יום לבלות במוסך)

5. ירידת ערך נמוכה (הונדה ידועה ביתרון הזה)

6. מרווח ישיבה מכובד (אני מניח שבכל הרכבים שחשבתי עליהם יש את זה)

הרכב ייקנה מהסוכנות, אלא אם כן אתם חושבים שיש אופציה טובה יותר..(ליסינג)

לא מעוניין לקנות רכב יד 2 מאדם פרטי.

חשבתי על הרכבים הבאים:

• מיצובישי לנסר הדור החדש COMFORT (הדגם הבסיסי ביותר) אוט' 1.8 החדשה

מחיר: 130K

• הונדה סיויק החדשה 4 דלת' LS (הדגם הבסיסי ביותר) 1.8 אוט'

מחיר: 135K

• מאזדה 3 החדשה סדאן 1.6 הדור החדש דגם 2010, החל מהחודש הבא.

מחיר: סביר להניח שבסביבות ה120-130K

אז מה לדעתכם הרכב הכי משתלם, והאם יש אופציות אחרות שנכנסות בתקציב ?

תודה על העזרה ויום טוב.

Honda Civic '09 5d 1.8i-VTEC

פורסם

מהשלוש-

1. עיצוב, עניין של טעם. הלאנסר החדשה נאה, לדעתי גרסאת ה5 דל' נראית ממש טוב, הרבה יותר מהסדאן. הסיוויק לדעתי מאוד פושרת עיצובית ולגבי ה3 החדשה בתמונות היא נראית טוב.

2. צריכת דלק תהיה די דומה בלאנסר והסיוויק, אני מניח שגם ב3 אבל עוד לא ראיתי מבחן לרכב זה

3. ביצועים - אנשים פה בפורום טענו שהלאנסר מרגישה כבדה ועצלה... לא יודע לא נהגתי בה. הסיוויק עם מנוע וגיר טובים ועד שה3 החדשה תוכיח אחרת היא כנראה הטובה מהשלושה בתחום זה.

4. להונדה יש מוניטין אמינות טוב, לא שמעתי דבר לגבי בעיות מיוחדות בסיוויק האחרונה. גם הלאנסר וגם ה3 החדשה הן מכוניות חדשות ואני מניח שעוד מוקדם לשפוט את רמת האמינות למרות שגם החברות הללו נהינות ממוניטין די טוב. בכלל רוב המכוניות המודרניות כיום (גם אלו שלא מגיעות מיפן) מפגינות אמינות טובה מאוד.

5. ירידת ערך- שוב רכבים חדשים או שלא שווקו עדיין קשה יהיה לחזוק את ערך השוק שלהם לאורך זמן. הונדה שומרת על ערך מכוניותיה בצורה טובה בממוצע.

6. מרווח ישיבה, לא יודע יותר מדי. לי לא היה נוח ב3 היוצאת ואני לא יודע לגבי החדשה. הסיווק נמוכה לי קצת ובלאנסר לא יצא לי לשבת.

אני חושב שאתה פוסל מראש מכוניות שיכולות לענות על הדרישות שלך בצורה טובה וחב שאתה נעול.

למשל סיאט ליאון גם נראית מעולה וגם תסיע בקלות משפחה ממוצעת. לשיקולך.

• תוכן חדש...