Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

זוכר את הפורום מימים עברו... אחלה פורום.

אז ככה - אשתי פגעה ברכב מסוג סוזוקי בצידו השמאלי - נזק לא רציני מדי - רק מה אין לנו ביטוח צד ג'.

(נניח שהערתם לנו וגערתם בנו על כך) - כעת צריך לתקן לגברת את הרכב - מצ"ב תמונות עם הנזק.

הגברת הסכימה לא לפנות לביטוח ובתנאי שנתקן את הרכב - מישהו יודע להעריך את הנזק בש"ח?

מישהו יודע להמליץ על מוסך פחחות זול וטוב בהרצליה/רמת השרון?

תודה לכולם.

רכב 001.jpg

רכב 002.jpg

פורסם

אני במקומך הייתי עושה את העבודה במוסך של סוזוקי - אלא אם כן אתה מחתים אותה על מסמך שאין לה תביעות יותר.

עבודה זולה יכולה להתנקם בה אח"כ והיא תבוא אליך בטענות.

בהנחה והיא לא מוכנה לחתום על המסמך המשפטי - סע למוסך מורשה סוזוקי, תן להם לעשות את העבודה וסלמאת.

עוד 300 שקל, עוד 400 - מה זה משנה. זה הרי מתקזז עם הביטוח צד ג' שחסכת כל השנים :wink:.

עדיף את השקט הנפשי של הגברת כדי שהיא לא תתנקם בך אח"כ.

פורסם

אין לבחור ביטוח צד ג' , ומי אמר שבמורשה כזה זול , במידה ונישברו קליפסים בבמפר ועוד כול מיני יכול להגיע הנזק גם ל 2500 ש" ח .

תברר מחירים בכמה מקומות ואז תיכנס לתיקון .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם
אין לבחור ביטוח צד ג' , ומי אמר שבמורשה כזה זול , במידה ונישברו קליפסים בבמפר ועוד כול מיני יכול להגיע הנזק גם ל 2500 ש" ח .

תברר מחירים בכמה מקומות ואז תיכנס לתיקון .

הוא התכוון שה 400 300 שקל שהוא יוסיף למוסך סוזוקי יתקזז עם מה שהוא ניסה לחסוך כל השנים ללא צד ג'.

Peugeot 306 1600 Diamond

יהלום אמיתי

פורסם

כן צודק , הבנתי לא נכון .

אבל ההפרש במחיר במורשה גבוה יותר ,(ניסיון אישי)

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

אני בכלל לא מבין למה נתת לאשתך לנהוג ברכב...

תראה מה קרה....

אני כבר לא "חדש בפורום"!!! אני "נהג חדש"!!

נהג חדש???? אני???!!! :brickwall:

לא!!!!

• תוכן חדש...