Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה שרשור ענק!

ובנימה רצינית ..

אם אתה מתעקש ,תחליף את כל החלקים הרכים בתא הנוסעים ובתא המטען : מושבים ,ריפודים (כולל הריפוד בתקרה)

וכנראה גם דשבורד .

לא חייב חדשים ,תמצא פשוט אוואו אחרת לא מסריחה לפירוק .

אין טעם לנקות, הריח נספג עמוק בכל משטח נקבובי כמו ריפוד או הספוגים או פלסטיק רך.

לפחות מתכת לא סופחת לתוכה מולקולות ג'יפה .

פורסם
כן או לא . אבל לאחר שהם מישתמשים בחומר הניקוי אין יותר ריח באמבולנס של דם ושאר מיני נוזלים וכו'.

אאל"ט משתמשים במי חמצן, לא בטוח שיעזור גם הפעם. לי ברכב שהיה נשפך טיפה חומר הדברה, 3 שנים והריח לא עבר, למרות נסיונות דומים.

פורסם

וואי וואי הפחיד אותי הקטע שריחות של חומרים ודברים מתים לא יוצאים אף פעם מהרכב..

אני לא יהרוג אפילו זבוב עכשיו ברכב :)

פורסם

1.מציע למכור את הרכב לחלקי חילוף , לא ניראה לי שניתן להפטר מהריח וחבל על ההשקעה לפחות כך יהיה רווח מהחלקים החיצונים והמכאנים של הרכב .

2.להפוך את הרכב לקבריולט בלי גג ביכלל כך יהיה איוורור קבוע ולא יורגש הריח וליסוע רק בקיץ בשביל שלא יהי צורך ליסגור את הגג הניפתח והריח יצטבר שוב .

3. לסוע עם הראש מחוץ לחלון . :wink:

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם
1.

2.להפוך את הרכב לקבריולט בלי גג ביכלל כך יהיה איוורור קבוע ולא יורגש הריח

איזו הצעה מעניינת.:lol::lol:

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם
איזו הצעה מעניינת.:lol::lol:

באמת. פותח האשכול, קח לתשומת לבך. יכול להיות דבר גאוני, צריך רק אישור ברישיון הרכב.

ישתבח הבורא, שגם היום אני נמצא.

פורסם
1.מציע למכור את הרכב לחלקי חילוף , לא ניראה לי שניתן להפטר מהריח וחבל על ההשקעה לפחות כך יהיה רווח מהחלקים החיצונים והמכאנים של הרכב .

אתה היית מוכר רכב 2007 עם 20 אלף ק"מ לחלקי חילוף ?

שנית, אני לא בעל הרכב .. ההחלטה הסופית לא תיהיה שלי ,

אתם כל כך בטוחים שריח לא יצא ?

כל חלקי הבד (ריפודים שטיח ריצפה) והפלסטיקים נשלחו לשטיפה בקיטור עם חומרים מיוחדים

הדשבורד זה הדבר היחיד שלא פירקתי עוד והאמת שגם הוא פולט ריח .. ניראה לי שהשלב הבא זה לפרק גם אותו לפני השטיפה הפנימית ...

אבל האמת שדי הורדתם לי את המוטיבציה כולם פה שלילים לגבי הצלחת הפרוייקט

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

אתה היית מוכר רכב 2007 עם 20 אלף ק"מ לחלקי חילוף ?

שנית, אני לא בעל הרכב .. ההחלטה הסופית לא תיהיה שלי ,

אתם כל כך בטוחים שריח לא יצא ?

כל חלקי הבד (ריפודים שטיח ריצפה) והפלסטיקים נשלחו לשטיפה בקיטור עם חומרים מיוחדים

הדשבורד זה הדבר היחיד שלא פירקתי עוד והאמת שגם הוא פולט ריח .. ניראה לי שהשלב הבא זה לפרק גם אותו לפני השטיפה הפנימית ...

אבל האמת שדי הורדתם לי את המוטיבציה כולם פה שלילים לגבי הצלחת הפרוייקט

מה עם הריפוד תקרה ותא המטען ?

מספיק שפיספסת איזה ריבוע קטן של בד ספוג ריח ,כדי שהריח ישאר.

נזכרתי שחבר סיפר לי פעם על חתיכת גבינה רקובה ששיגעה קיבוץ שלם , הסרחון הגיע גם לבתים הרחוקים ביותר ,

וכל אנשי הקיבוץ התארגנו לחיפושים אחר מקור הריח שנמצא לבסוףמתחת למדרגות העץ בכניסה .

פורסם

האמת שאני לא יודע ..

לשאר החבר'ה ששאלו עוד שאלות כמו כמה זמן הרכב היה עם הריקבון בתוכו ..

אני מצטער אבל אין לי תשובות אני מאמין שיותר משבוע ברכב סגור .

מה שאני כן יודע זה שהרכב עמד אחרי זה לפחות שבוע עם 4 חלונות פתוחים מה שלא בדיוק עזר לו אלה רק זיהם את פנים הרכב בחול ואבק בעקבות מזג האויר של שבוע שעבר ...

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם
האמת שאני לא יודע ..

לשאר החבר'ה ששאלו עוד שאלות כמו כמה זמן הרכב היה עם הריקבון בתוכו ..

אני מצטער אבל אין לי תשובות אני מאמין שיותר משבוע ברכב סגור .

מה שאני כן יודע זה שהרכב עמד אחרי זה לפחות שבוע עם 4 חלונות פתוחים מה שלא בדיוק עזר לו אלה רק זיהם את פנים הרכב בחול ואבק בעקבות מזג האויר של שבוע שעבר ...

נראה שעשית עבודה רצינית ביותר עם הפירוק של כל המושפבים והשטיחים. האם אתה עובד בעסק שמתמחה בעניין?

לדעתי כדאי לך לזרוק את מסנן המזגן ולהחליפו בחדש, לא לפני שתנסה לבצע ניקוי של מערכת האיורור/ מיזוג אוויר של הרכב עם ספרי קצף - מצרף לינק להדגים מה שהתכוונתי (תרגום אוטומטי מפולנית באדיבות גוגל. ניתן לתרגם מפולנית לאנגלית ואז ההוראות קצת יותר ברורות)

הערה: מה שכתבתי זה לא מנסיון אישי אבל יכול להיות שזה יעבוד.

פורסם

חשבתי הרבה אם להציע לך את ההצעה הזו ,אבל אקח את הסיכון ,גם אם אצא דביל ,כי הרווח של ההצלחה תהיה גדולה יותר.

הפתרון לדעתי : אבקת סודה לשתייה !

קופסת אבקת סודה לשתייה קטנה עולה שקל או שקל וחצי. קנה כמות רצינית בכ-300 שקל ואולי יותר.

פזר בנדיבות על כל הרכב ,על המושבים ,הדשבורד ,וכל הריפודים הקיימים. בנוגע למזגן ,כדאי לשאול בעל מקצוע אם זה עלול לגרום לנזק ,דהיינו הפעלת מזגן עם סירקוליזציה פנימית שתשאב את האבקה פנימה. סגור את הרכב ליום או יומיים .שאב לאחר מכן עם שואב אבק חזק.

בצע חיפוש בגוגל על "אבקת סודה לשתייה".

בברכה

מוטי.

בתקווה שלא יצאתי דביל.

• תוכן חדש...