Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסה למקד את הבעייה, איפה הייתה הנבלה

מה לא ברור?

אז ככה היום הגיע אלינו רכב מסוג שברולט אבאו

:twisted::twisted:

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

במשך כ-30 שנה היו לנו הניסיונות הכאובים להביא הביתה לקבורה מהוטרינרים 3 כלבים שהירדמנו בגילים מתקדמים עם סרטן (תמיד אחרי שהוצאנו הון על טיפולים קודם להחלטה שאין מה לעשות יותר).מכוסים בשמיכה כמובן.

אף פעם לא נשאר באוטו שום ריח אחר מריח רגיל של כלבים שתמיד יש במכוניות שלנו.

פורסם

חיימי- אם היית משאיר חס וחלילה את הגוויה ברכב לכמה ימים אז היה נשאר המון ריח.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני ממליץ לך לפנות לחברת קלין קאר

http://www.kleancar.co.il/ הנה שירשור אלהם בפורום

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=205704

הם מחוללים נפלאות מניסיון אישי, לי אישית הם הפכו סיאט טולדו דיזל 2003 שנראתה כמו 1969 גם מבחינה חיצונית וגם מבחינת הריח (האגזוז םלט גזים של דיזל לתא הנוסעים בעקבות קרע בדוד) וכרגע הרכב נראה 2009..

והם גם לא יקרים, בין 400 ל 800 ש"ח. לי עלה 800 שח לחידוש טוטאלי של פנים וחוץ אז בטח לך יעלה פחות אם זה רק פנים.

הם יושבים בפ"ת ואם תרצה אני יעילה לך תמונות של לפני ואחרי לרכב.

בהצלחה,

שי

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני יודע שבאוניות להובלת בשר (קחו כמה שניות לדמיין את הריח)

המלחים שורפים פולי קפה כדי לשפר קצת את האווירה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

בגלל שמדובר בשירשור שרץ פה במשך כשנה שלימה, אני מרשה לעצמי לדלג על רובו ולשאול:

האם ניסו הבעלים של הרכב לפזר סודה לשתייה?

אני מדבר על כמויות לא גדולות במיוחד, 3 קילו בערך (נשמע המון, אבל זה בכלל לא)

לוקחים כף של מרק, מכניסים לשקית של הסודה לשתייה ו"מעיפים" לכל פינה ברכב.

בעיקר על הריפודים, על ריצפת הרכב ובכל פינה שבה ידוע שואב אבק או לפחות פן, יגיעו אליו.

את כל זה משאירים למשך לילה שלם, כשהרכב סגור ונעול וזהו, אין יותר טיפת ריח רע, את הכל סופח הסודה לשתייה אליו.

בעבר שכחתי לא פעם ולא פעמיים, ביצים, גבינות, אפילו אפרסקים, למשך סופשבוע שלם, בחום, בלהט.

הכל נרקב והשאיר ריח שהזכיר את התבשילים של גרגמל.

לאחר השימוש שהזכרתי, הכל עבר ונעלם, טיפת של ריח לא נשאר ברכב

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

לא נעשה שימוש בסודה לשתיה ,

הרכב פורק, כל חלקי הבד והפלסטיק נשלחו לניקו מיוחד חזרו עדיין עם ריח נשלחו שוב וחזרו כמו שצריך , רצפת הרכב עברה ניקוי יסודי עם חומרי ניקוי כאלה ואחרים (כמה פעמים עם כל מיני סוגי חומרים , כולל ספרי קרבורטור) עד שהריח נעלם הסלון והפלסטיקה הרכבו מחדש , והרכב חזר לתפקד .

לסיכום הפרוייקט לקח מס' שבועות בגלל עניין החלקים שנשלחו פעמיים לניקוי, ההמתנה של הרכב לחלקים עשתה לו רק טוב , עשיתי לא מעט פרוייקטים כאלו לרכבים שהוצפו בגשמים (מצ"ב תמונה) אבל את הרכב הזה הייתי חייב לשתף איתכם ולהתיעץ , אני בספק אם אקח על עצמי שוב פרוייקט מהסוג הזה לעבוד על הרכב עם ריח כזה היה ממש בלתי נסבל ,

26102008329.jpg

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

זה רכב חדש.

הדגמוביל (יש אקוווריום בריצפה)

ודגים מטיילים לך תוך כדי נסיעה. אבל יש מגבלה אחת.

אסור דגים מעל משקל של 2 קילו מחשש לתאונה. שיעופו לנהג לפנים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

דרור מנסיון אני אומר לך, לא פעם אחת ולא פעמיים (גם לא 20 או 30 פעמים) ולא על רכב אחד או שניים.

סודה לשתייה חבר, לאצריך לפרק כלום, להשאיר את הרכב מסרוח כמו שהוא, פשוט העיף על כל פינה סודה לשתייה, בלי שום תוספת, בלי שום באלגן, רק להשתולל על פנים הרכב עם סודה לשתייה בכמויות.

משאירים כל הלילה, שואבים בבוקר ואין ריח.

תנסה בפעם הבאה על כל רכב (או מקלט או כל מקום סגור) זה יפעל כקסם...

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

ברכב הקודם שלי שכחתי בבגז' כרעיים עוף שקניתי בסופר ושכחתי מהם לגמרי.

הכרעיים היו ארוזים באריזת קלקר מכוסים בניילון.

אחרי שבוע התחלתי להרגיש ריח רע באוטו וזבובים התחילו להתעופף למרות שהחלונות היו סגורים

לאחר עוד מספר ימים זה כבר היה בילתי נסבל,הפכתי את האותו על מנת לגלות את מקור הריח והזבובים עד שגיליתי את הכרעיים מלאים ברימות.

המזל היה שכל העסק היה עטוף בניילון ומונח על קרטון בבגז כך שלא היתה "התפשטות" של הריקבון וכו'.

פשוט זרקתי את זה איך שזה ואת הקרטון.

פיזרתי קצת קצף לניקוי שטיחים על כיסוי הבגז' ,פיצצתי ספרי שלם של מטהר אויר באוטו והשארתי כמה ימים את החלונות מעט פתוחים.

הריח עבר אך לא לגמרי,לקח מספר חודשים עד שלא היה זכר לריח-היה לי מזל.

• תוכן חדש...