Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א. הייתי בטוח שאתה מדבר על הרובוטית, ידנית זה משהו אחר.

ב. 15"?!?!? בשביל מה? אני לא יודע בדיוק לאן אתה מתכוון להגיע עם זה ביאריס, 10" וגג 12" יפרקו את הרכב כמו שצריך, אל תשכח שאין הפרדה בין תא המטען לרכב ומדובר ברכב קטנטן, אני מבטיח לך שאתה תרעד כמו שצריך עם סאב 10" נכון וגם עם 12".

פורסם
היא עדיפה אפילו על המזדה 2 ? מדוע?

היאריס הידנית זריזה מה2 האוטומטית המנוע חדיש חזק וחסכוני המרווח פנים גדול יותר,האיכות קצת יותר טובה מהמזדה הצעצועית והאחזקה זולה יותר.אם הייתי רוכש רכב חדש סופרמיני{כמובן ידנית בלבד} היאריס הייתה אחת המעומדות המובילות לרכישה.

פורסם

אני הייתי בודק כאופציה את הI20 עם מנוע 1.6 ו120 כוחות סוס נראה לי שיש אותה כאופציה ידנית, הסופרמיני הכי חדשה בארץ שווה לבדוק

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם
היאריס הידנית זריזה מה2 האוטומטית המנוע חדיש חזק וחסכוני המרווח פנים גדול יותר,האיכות קצת יותר טובה מהמזדה הצעצועית והאחזקה זולה יותר.אם הייתי רוכש רכב חדש סופרמיני{כמובן ידנית בלבד} היאריס הייתה אחת המעומדות המובילות לרכישה.

נהגת כבר על היאריס החדשה?

ולגבי ה-I20, מנוע זה לא הכל, אבל בהחלט היא נראת כאופציה לא רעה בכלל. שוב, הכל תלוי בחבילה הכוללת, ולא רק מנוע עם ככה וככה סוסים או משהו ספציפי אחר (אני לא טוען שהיא לא חבילה טובה חלילה).

לטעמי, המאזדה כחבילה כוללת, נותנת תמורה מעולה. מרווח מקדימה יש (ואחד ממנהלי הפורום היותר גבוהים וגדולים שיש יסכים איתי - איתמר :-P), גם מאחורה לא רע. תא מטען - בהחלט גדול + נוח. מנוע חזק ונמרץ, תיבה אוטומוטית סבירה, רק חבל שהיא 4 הילוכים, אבל עצבנית משהו. דלק כבר אמרתי - צריכה הכי זוועתית שהייתה לי עד היום היא 1 ל-9, כשלא נתתי לרכב לנשום כלל. אבל, מה שחבל הוא היבואן - לא על השירות שלהם, אלא על זה שהם ממש לא באים לקראת הלקוח וזה מתבטא באי הבאת הדגם הידני (שבחו"ל הוא משמעותית טוב יותר מהאוטומט) + כל מיני תוספות כאלה ואחרות (גם כשאתה כמעט מתחנן אליהם לקבל תוספות לא משנה מה המחיר שלהם, כנ"ל לגבי הדגם הידני :-() ובמחיר מופרז מידי לדעתי (108 כיום במקום 105 בעבר). וחבל.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
נהגת כבר על היאריס החדשה?

ולגבי ה-I20, מנוע זה לא הכל, אבל בהחלט היא נראת כאופציה לא רעה בכלל. שוב, הכל תלוי בחבילה הכוללת, ולא רק מנוע עם ככה וככה סוסים או משהו ספציפי אחר (אני לא טוען שהיא לא חבילה טובה חלילה).

לטעמי, המאזדה כחבילה כוללת, נותנת תמורה מעולה. מרווח מקדימה יש (ואחד ממנהלי הפורום היותר גבוהים וגדולים שיש יסכים איתי - איתמר :-P), גם מאחורה לא רע. תא מטען - בהחלט גדול + נוח. מנוע חזק ונמרץ, תיבה אוטומוטית סבירה, רק חבל שהיא 4 הילוכים, אבל עצבנית משהו. דלק כבר אמרתי - צריכה הכי זוועתית שהייתה לי עד היום היא 1 ל-9, כשלא נתתי לרכב לנשום כלל. אבל, מה שחבל הוא היבואן - לא על השירות שלהם, אלא על זה שהם ממש לא באים לקראת הלקוח וזה מתבטא באי הבאת הדגם הידני (שבחו"ל הוא משמעותית טוב יותר מהאוטומט) + כל מיני תוספות כאלה ואחרות (גם כשאתה כמעט מתחנן אליהם לקבל תוספות לא משנה מה המחיר שלהם, כנ"ל לגבי הדגם הידני :-() ובמחיר מופרז מידי לדעתי (108 כיום במקום 105 בעבר). וחבל.

ישבתי ברכב שחבר ביצע בו נסיעת מבחן הרכב הרגיש חי וזריז המנוע די מתקדם מבחינת טכנולוגית וקרוב לוודאי שהצריכה תהיה די נמוכה המרווח פנים בהחלט בסדר והאיכות למרות שיש יותר טובות ממנה ברמה גבוהה יותר משל המזדה.

פורסם

לא חשבתי אחרת על המנוע - אני יודע שהוא ירגיש טוב (מהיכרות עם מנוע של קורולה :-)).

שוב, רק עצוב לי המחירים המופרזים שיש פה על הסופר מיני, זה פשוט לא נראה לי ריאלי לשלם על מאזדה 2 108K כשאתה יכול להביא קורולה בעוד 3K :roll::-(

מילא היה מדובר בדגם הכי מאובזר (שכולל בקרת שיוט+חיישני לחץ אויר בצמיגים+חימום מושבים+קיפול מראות אוטומטית+חיישני גשם+חישוקים קלים+תוספות חוץ ועוד ועוד). אבל הדגם ה"מאובזר" כביכול שיש בארץ, זה לא "זה". וחבל. ואני לא מדבר רק על המאזדה.

נ.ב

זה שטוב לי עם המאזדה, זה דבר אחר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אבל הקורולה תהיה הרבה פחות מאובזרת. בלי עור, בלי שליטה מההגה, בלי בקרת אקלים.

הקורולה גם תהיה יקרה יותר לאחזקה (דלק, ביטוח).

הקורולה תהיה קשה יותר לחניה.

הקורולה מכוערת.

emotion of motion

פורסם

אפשר להסתדר בלי עור ושליטה מההגה. זה לא עניין של חיים ומוות. אתה מקבל רכב שהוא יותר רכב, בכמעט אותו כסף. שוב, אני אישית מעדיף את המאזדה שלי על כל שאר המשפחתיות, כי אני אוהב רכב קטן ומהנה. אבל, האם היא משתלמת מבחינת המחיר? לדעתי, ממש לא. איך ייתכן שרכב סופר מיני יעלה 3-5 אלף פחות ממשפחתית!? ועוד אנחנו מדברים כאן על איבזור שהוא דליל (בלשון המעטה) - מה יש לנו: הגה מצופה עור, שליטה מההגה, בקרת אקלים, פנסי ערפל ("וואו" :roll:) ו... זהו בעצם. ועל "כל" זה אני משלם כלכך הרבה? זה ממש לא נראה לי הגיוני. במחיר של 95 אלף, הייתי אומר עוד סביר. תקרא את הרשימה שבתכלס מגיעה עם הרכב שרשמתי למעלה (ועם כל רכב מודרני) בחו"ל, ואולי על זה באמת הייתי משלם 108 אלף. ואני לא מדבר רק על המאזדה ספציפית, אלא על עוד מבחר דגמים של יצרנים שונים.

ואני מבקש - אל תכנסו לזה "אז למה קנית את המאזדה במחיר הזה" - כי זה מה שרציתי, ואני חי בארץ. מה לעשות :roll::-(

ZOOM-ZOOM

פורסם
אפשר להסתדר בלי עור ושליטה מההגה. זה לא עניין של חיים ומוות. אתה מקבל רכב שהוא יותר רכב, בכמעט אותו כסף. שוב, אני אישית מעדיף את המאזדה שלי על כל שאר המשפחתיות, כי אני אוהב רכב קטן ומהנה. אבל, האם היא משתלמת מבחינת המחיר? לדעתי, ממש לא. איך ייתכן שרכב סופר מיני יעלה 3-5 אלף פחות ממשפחתית!? ועוד אנחנו מדברים כאן על איבזור שהוא דליל (בלשון המעטה) - מה יש לנו: הגה מצופה עור, שליטה מההגה, בקרת אקלים, פנסי ערפל ("וואו" :roll:) ו... זהו בעצם. ועל "כל" זה אני משלם כלכך הרבה? זה ממש לא נראה לי הגיוני. במחיר של 95 אלף, הייתי אומר עוד סביר. תקרא את הרשימה שבתכלס מגיעה עם הרכב שרשמתי למעלה (ועם כל רכב מודרני) בחו"ל, ואולי על זה באמת הייתי משלם 108 אלף. ואני לא מדבר רק על המאזדה ספציפית, אלא על עוד מבחר דגמים של יצרנים שונים.

ואני מבקש - אל תכנסו לזה "אז למה קנית את המאזדה במחיר הזה" - כי זה מה שרציתי, ואני חי בארץ. מה לעשות :roll::-(

אתה צודק אבל ההפרשים הקטנים בגלל הליסינג כרגיל הלקוחות הפרטיים מממנים את ההנחות של הדגמים שרצים בליסינג{אם הייתה אפשרות לחברות הליסינג הם לא היו מוכרים משפחתית קבוצה 2 לפרטיים} במקרה הזה ה3 והפוקוס.

פורסם

בואו אני אפתיע אתכם קצת, בתור אחד שעשה סקר שוק לאחרונה.

קורולה ידנית - 118K

קורולה GLI רובוטית - 105K (!!!) מחיר מבצע (יותר זולה ממזדה 2 DYNAMIC!!!)

יאריס 1.3 ידנית - 98,000

פורסם

אני עדיין לא מסכים איתך. אי אפשר להשוות סופר מיני למשפחתית (קומפקטית). אני הייתי מעדיף את ה 2 על הקורולה אפילו אם הן היו באותו המחיר כי המאזדה היתה עונה טוב יותר לצרכים שלי.

emotion of motion

• תוכן חדש...