Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חושב על מונדאו 2005-2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה הגעתי למסקנה שאני צריך לקנות אוטו.

למרות שאני נוסע די מעט (1000~ ק"מ בחודש, כך שדלק זה לא שיקול) אני מעוניין ברכב מפנק יחסית ורצוי אמין.

חשבתי על מונדאו משנים 2005-2007 עם ק"מ נמוך, יד ראשונה מקסימום שנייה.

רציתי לשאול מה דעתכם על הרכב?

איך הוא שומר על הערך? מעוניין למכור בעוד 2-3 שנים.

האם יש הבדלים מהותיים בין דגמים משנים שונות?

אולי תוכלו גם להציע לי חלופות...

תודה מראש.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אם אתה מחפש נכס תקנה נדלן בבת ים.אם רכבים יפניים מאבדים בשנתיים הראשונות 30% מה אתה מצפה ממונדאו ששומרת על ערכה הרבה פחות טוב!?

לעניין המונדאו רכב נעים לנהיגה בטוח ודי אמין.

פורסם

תודה על התשובה.

לא ציפיתי לקנות אוטו כהשקעה, פשוט רציתי לדעת מה בערך תהיה ירידת הערך.

פורסם

נפילת ערך תהיה בכל רכב,במונדאו הנפילה תהיה בטוח יותר מאשר באקורד/B4/6/ אונסיס ובטוח פחות מC5/407 אבל החיים הם לא רק ירידת ערך.....

כרכב המונדאו רכב טוב ובהתחשב במחירו כמשומש זו לדעתי מציאה - אבל כרגיל הישראלי משבח את מה ששלו ולי יש אחת כזו 2006 אחרי שהייתה לי קודם 2004....

בסה"כ אני ובני ביתי מרוצים מאוד מהמונדאו ולא מוכנים להחליפה במתחרותיה וזה עניין של טעם אישי.

פורסם

תודה ניצן,

אני כבר די סגור על הבחירה.

(אלא אם יהיה לי כח לסוע לת"א בשביל זה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=262205)

עכשיו רק נשאר למצוא את האוטו הספציפי...

אגב שאלה, ראיתי שיש כמה מונדיאו 2006-7 מליסינג.

כמה אמורה להיות ההפחתה מהמחירון אם מדובר בליסינג תפעולי נהג יחיד?

הם מחשבים לפי 3% אני הבנתי שההפחתה היא 12%.

• תוכן חדש...