Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם.

אני חדש פה , ויש לי כמה שאלות.

המשפחה שלי מתכוונת לקנות הונד סיוויק החדשה 5 דלתות שנת 2006, ברצוני לברר כמה פרטים לגבי האוטו הזה כגון:

1 . איפה הרכב הזה יוצר?

2. האם הוא אמין?

3.האם הוא חסכוני?

4.עלות הביטוח?

5.האם הוא יותר טוב מ B4 2007?

6. איזה דברים יחודיים יש לו!

וכל מיני עוד דברים שהיו מעניינים קונה אוטו זה, ולמי שיש פה את האוטו הזה אם תוכלו תתנו חוות דעת למה לקנות ולמה לא.

תודה לכל העוזרים!!!

פורסם

1)יפן.

2)נראה רק עוד כמה שנים .

3)יחסית למנוע 1800 דיי חסכוני.

4)אין לי מושג-תחפש באינטרנט.

5)לא אותה קטגוריה ,אין מקום להשוואה.

6)עיצוב? התנעה עם כפתור? (אם לזה אתה קורא ייחוד).

:)

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם
1 . איפה הרכב הזה יוצר?יפן

2. האם הוא אמין?מאוד,בסופו של דבר מדובר ביפנית לכל דבר.מבחן הזמן יקבע את גורלו של הגיר הרובוטי ברכב.

3.האם הוא חסכוני?ממוצע של 1 ל 15-16 ,נתון די יפה.

4.עלות הביטוח?תלוי בגיל הנהגים ,ותק,העדר תביעות וכו'.

5.האם הוא יותר טוב מ B4 2007?רכב מנהלים אל מול משפחתית קומפקטית.

6. איזה דברים יחודיים יש לו!עיצוב חללי,כפתור הנעה אלקטרוני,גיר רובוטי,ללא גלגל ספייר מגיע עם ערכת ניפוח.

קח בחשבון שלוקח זמן להתרגל לגיר הרובוטי ולא כל אחד יסתדר איתו.

מעבר לזה מדובר באחלה רכב,קומפקטי,חסכוני,ויפה(על טעם וריח).

פורסם
אתם בטוחים שה 5 דלתות מגיעה מיפן ולא מאנגליה?

צודק , טעות שלי.

רגע ומה הסיפור עם טורקיה?

ב2007 ייצרו את הסדאן ביפן לא ?

ועכשיו בטורקיה?

פורסם

5 דלתות רובוטית ואוטמטית מיצרים באנגליה. לכן היא הייתה יקרה רצח כשהפאונד היה כמעט 9 שקל.

היא תהיה מאוד חסכונית, בגלל גיר רובוטי. יקרה בביטוח עקב היותה עונדה רכב סבורד, אמינה להחריד ויקרה בטיפולים.

לגבי השוואה לB4 צריך לקחת פרמטרים. B4 תשתה הרבה יותר אבל תהיה זולה משמעותית בשאר פרמטרים. מבחינת אמינות הן די זהות. כך שעליך לחשב נקודת שווי משקל.

לB4 יש יתרונות וחסרונות. היא יותר טובה על כביש פתוח מבחינת אחיזה ומאוד בינונית בעיר מבחינת זריזות.

פורסם

להורים שלי יש אותה ואני פשוט אוהבת אותה....

1. אנגליה

2. הוא אצלינו שנה ובנתיים לא היו בעיות כלל.... הונדה ידועה כאמינה.

3.הוא מאוד חסכוני ולא רק יחסית למנוע 1800 סמ"ק . אפשר להגיע מחוץ לעיר ל-5.1 ליטר ל-100 ק"מ ( שזה 1\19.5)

בממוצע בכל תדלוק הרכב עושה 1\16.5. כמובן שהכל תלוי באופי הנהיגה.

4. עלות הביטוח דווקא די זול... אנחנו מבטחים אותו לכל נהג מעל גיל 21 ב-3000 ש"ח.

5. לא יכולה לענות על זה לא מכירה B4

6. דברים יחודיים? גיר רובוטי, העיצוב שלו מיוחד מאוד, תא מטען גדול, אפשרות של קיפול מושבים כמו בהונדה ג'אז (שאין באף רכב אחר), נוח מאוד בנסיעה וכמוש אמרו הנעה בכפתור.

מקווה שעזרתי...

פורסם
5 דלתות רובוטית ואוטמטית מיצרים באנגליה. לכן היא הייתה יקרה רצח כשהפאונד היה כמעט 9 שקל.

היא תהיה מאוד חסכונית, בגלל גיר רובוטי. יקרה בביטוח עקב היותה עונדה רכב סבורד, אמינה להחריד ויקרה בטיפולים.

לגבי השוואה לB4 צריך לקחת פרמטרים. B4 תשתה הרבה יותר אבל תהיה זולה משמעותית בשאר פרמטרים. מבחינת אמינות הן די זהות. כך שעליך לחשב נקודת שווי משקל.

לB4 יש יתרונות וחסרונות. היא יותר טובה על כביש פתוח מבחינת אחיזה ומאוד בינונית בעיר מבחינת זריזות.

B4 2500 סמ"ק מעולה גם בעיר סמוך עלי :)

גם ל2000 סמק 150 כ"ס לא חסר כוח לדעתי.

ובכלל אין מקום להשוואה זה כמו לשאול מה יותר

טוב סידרה 3 או 5.

פורסם

1.כבר אמרו - אנגליה

2. נהיה ונראה :-) לי כבר היו בעיות.

3. לא יודע איך אנשים מגיעים ל1/16. יותר אופטימי מהיצרן :-) לי יוצא 1 ל11.5-12.חישוב במשבת דלק (מחשב "משפר" ב0.6-0.7 ליטר ל100 ק"מ). עדיין לא רע ל1800.

4. לא נורא. לי יצא יותר יקר מקורולה אבל יותר זול מגולף.

5. כבר ענו.

6. למה כוונה "ייחודי"?

• תוכן חדש...