Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חחחח היה לי סרט דומה ברכב ויותר גרוע עים שמן של דגים ועוף שנשפך מחמגשית שהתפרקה...

ממליץ לך לעשות מה שאני עשיתי כי הריח והכתמים היו בלתי נסבלים

פירקתי את המושב האחורי קומפלט וממש הוצאתי מימנו את הספוגים ..ברוב המכוניות זה מתפרק בקלות את הספוגים הכנסתי לאמבטיה עים סבון כביסה+ בדין+מסיר שומנים+שאר חומרי ניקוי שמצאתי לכביסה קשה .השארתי את זה לילה אחד ואחכ שתפתי טוב את הספוגים והריפוד עד שיצא כול הסבון

לקח לזה איזה שבוע להתיבש לגמרי גם מבפנים אבל התוצאה אחכ זה ריפודים חדשים בריח טוב של בדין

בקיצור ממליץ לך בחום אצלי לפני שעשיתי את זה הרגשתי שאני נוסע בסיר של דגים מרוקאים :)

אים היו לציפורים מכוניות בכייף היתי יושב על חוט חשמל ומחרבן עלהם :lol:8)

פורסם

מקווה שבפעם הבאה תלמד שלא שמים אוכל על המושב האחורי. (או במקרה שלי לא נכנס אוכל לתא הנוסעים גם לא פחית קולה)

אם כבר אז על השטיח האחורי או בבאגז' בתוך ארגז פלסטיק יושב בתוך שקית כדי למנוע סיכוי לדליפה כלשהי כמו שאני עושה.

TUFF STUFF עושה עבודה טובה בניקוי ריפודים , השאלה אם הוא מתאים למשימה הזאת כי זה כבר נספג עמוק בפנים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

באיזה מכוניות הספוגים ניתנים לשליפה ? חשבתי שהתפירה צמודה מידי (במיוחד בקדמיים , אני לא מכיר מושבים קדמיים עם ספוגים נשלפים)

פורסם

אם כבר מדברים על הוצאת המושבים

זכור לי שהרכיבו לי קודנית ברכב ופירקו את המושב האחורי פשוט הוא נשלף

איך מפרק אותו לבד?

תמיר.

פורסם

תסתכל בחלק של הרגליים כביכול אם יש ברגים או קומבינה אחרת זה משתנה מרכב לרכב

בגולף למשל זה נפתח כמו דלת מהחלק הפנימי כזה

באמת שלבד הסיכוי הכי טוב שלך זה לשטוף את זה מחוץ לאוטו עם סבון

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

טוב, הצלחתי לפרק את המושב האחורי ובאמת התבשיל נספג במושב וכמעט התייבש.

שמתי לב שאי אפשר להפריד את הריפוד מהספוג

האם עכשיו פשוט לקחת צינור וסבון ולהרטיב את המושב?

אני מעלה שתי תמונות

IMG_3241.jpg

IMG_3242.jpg

תמיר.

פורסם

אתה צריך חומר חזק יותר שיפרק את הנוזל שספוג שם .

חומץ יכול יעשה את העבודה , אבל בטח שיש עוד חומרים טובים כמו המוטו-וואש של מוטול שדי נדיר (נדמה לי שאצל בני בייקר )

• תוכן חדש...