Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוצע לי יונדאי אקסנט שנת 2004 אוטמטית, יד שלישית, 106,000 קילומטרים. שמורה, עברה טסט, מצבר חדש לאחרונה.

אין לי מושג כמה כאי לי להציע עבור הרכב. האם הרכב זולל דלק? האם יבלה במוסך הרבה בשנים הקרובות? יש לציין כי הרכב ביד ראשונה הגיעה מליסינג, יד שנייה נקנה ע"י נכה ולאחר הקנייה ראה שהרכב לא מתאים לשימושו, והקונה השלישי נאלץ למכור את הרכב מחמת עניינים אישיים(ידוע לי מה הם). כמה שווה רכב כזה?

פורסם

יותר מדי ידיים, וגם יד ראשונה ליסינג, וקילומטראז' לא חריג אבל באיזור המקסימום של הנורמה.

אתה תהיה יד רביעית אחרי ליסינג - לא שווה.

יש מספיק אקסנטים בשוק, ואתה יכול לקנות מחברות הליסינג אקסנטים יד ראשונה חדשים יותר במחירי ריצפה. הם חותכים חזק במחיר של היונדאי למיניהם, ביחס למכוניות אחרות שהן יותר "נחשבות".

פורסם

אם הבנתי אותך נכון, אצליח למצוא יונדאי יד ראשונה מליסינג במחיר זול יותר ממה שהרכב הזה יעלה לי?? ותסלח לי על הבורות (זה נסיון ראשון שלי בשוק הרכבים) מה זה אקסנטים?

פורסם
אם הבנתי אותך נכון, אצליח למצוא יונדאי יד ראשונה מליסינג במחיר זול יותר ממה שהרכב הזה יעלה לי?? ותסלח לי על הבורות (זה נסיון ראשון שלי בשוק הרכבים) מה זה אקסנטים?

- דגם הרכב הנ"ל ברבים.

כיום חברות הליסינג במצב לא כ"כ טוב מה שנותן הנחות טובות למחירי רכב יד ראשונה מליסינג, שווה לבדוק.

פורסם

לא ציינת בכמה הרכב הוצע לך כך שלא נוכל להשוות כמובן למחירים אחרים.

הנקודה הייתה שהרכב לא נשמע כמועסקה משתלמת, ובמצב הנוכחי ובהתחשב ביצע האקסנטים החדשות יותר שקיימות בשוק ובכמות הגדולה שלהם שמוצעת למכירה בציי רכב ובמחירים הנמוכים יחסית שבהם נסגרות העסקאות של רכבים כאלו בגלל שהם נחשבים רכבים "פושטיים", ייתכן ותוכל למצוא בתקציב שלך (שאותו לא ציינת) רכב ישירות מליסינג יד ראשונה. כנס לאתר של שלמה סיקסט, ראיתי שיש להם מבצעים גדולים על רכבים מהליסינג שלהם של ניו קופל של שנת דגם 2006. אם תסתכל טוב תראה שיש להם מלאים גדולים מאוד של הרכב הזה והמשמעות של זה היא שניתן להשיג במחיר זול, גם כך מחיר השוק שלהם נמוך באופן יחסי, למרות שזה רכב שהוכיח אמינות גבוהה, למרות היותו לא מהנה או נוח במיוחד.

בעקרון כשרכב מחליף הרבה ידיים בזמן קצר סימן שמשהו איתו לא בסדר, ואל תקנה סיפורים של אף אחד, כולם תמיד יודעים להסביר בצורה יפה למה הרכב מצויין אבל יש להם סיבה אחרת להחליף. גם אם לא תלך על רכב חדש יותר תעזוב את זה.

• תוכן חדש...