Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור הGPS לDVD סיני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ברכב DVD עם מסך נישלף של חברה סינית ( LANZAR )

עכשיו המכשיר תומך GPS.

יש במכשיר כבל כזה מאחורה שמותאם לGPS עכשיו השאלה שלי מה אני צריך להוסיף כדי שתיהיה לי את התוכנה

או שזה מצריך חיבור מכשיר GPS או רק חלק?

כל פרט יעיל על הנושא יהיה טוב, מה צריך לקנות ואיפה ניתן.

תודה רבה.

פורסם

אם תתן הדגם זה יעזור יותר,

הכיוון: כדי שנוכל להנות מניווט נצטרך שלושה דברים בסיסיים:

1.מקלט GPS

2.תוכנת מפות

3.מסך

אם יש לך את שלושת הדברים הנ"ל,תוכל להתנווט.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

ל NAV & GO יש פתרון עבור כך שנקרא לימוזין IGO - אך יש לקחת בחשבון שהוא יקר

כמו כן אפשר לבדוק ברשת איתוראן פתרון אלטרנטיבי

Tubes Rule

פורסם

כמו שכבר כתבו לך - כדי לנווט צריך בנוסף למסך ומקלט גם מכשיר עם תוכנה שיעשה את עבודת הניווט.

יש לך מסך, מקלט לבד לא יעזור לך מערכת לימוזין עולה כמה אלפי שקלים טובים ומכשיר ניווט טוב יעודי עולה רק כאלף ש"ח כך תעשה את החשבון שלך :)

Tubes Rule

פורסם
מזה רשת איתוראן? יש להם אתר עם מוצרים או משהו ?

איתוראן הינה חברה שהתחילה בנושא אבטחת רכבים עם איתראן וכבר כמה שנים יש להם מספר תחומי עיסוק נוספים כמו ניווט (הם בעלים של חברת מפה שמספקת מפות ניווט לתוכנות הניווט בארץ).

יש להם רשת בפירסה ארצית עובר התקנות וכו' לרכבים

http://www.ituran.com/ituranfront/homepage.aspx

החברה מספקת מכשיר ניווט מבוססי תוכנת דסטינטור ויש להם גם גרסאות להתקנות ברכבים (למשל 308 בחלק מהגרסאות מגיעה עם תוכנת ניווט כזו על הצג של המכונית) - צריך לבדוק איתם האם ניתן לרכוש גרסה כזו בצורה פרטית (אין לי מושג אם זה אפשרי ובטח שאין מושג של עלויות).

אתה יכול לנסות לקבל מידע דרך איתוראו BIG במספר 324* - השרות פעיל 24 שעות ביממה

גם במקרה זה אני חושש שהפתרון יצא לך יקר יותר מעלות מכיר ניווט יעודי

Tubes Rule

• תוכן חדש...