Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מקבל את זה בחבילה, אז למה לא להתקין?

שתפתח ותסגור עם שלט, החלונות ייסגרו אחרי לחיצה בשלט, שתהיה אזעקה אם ייגעו ברכב.

לדעתי עדיף לך להתקין הכל.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

אמיל לא הבנתי אותך.

אני מתכוון להתקין אזעקה של פתיחה/סגירה של הרכב, אפילו שבחבילה של האזעקה יש ניתוק מנוע הרמת חלונות וסירנה.

האם יהיה אפשרי להתקין את הפתיחה/סגירה של הרכב? מיכוון שאין לרכב נעילה מרכזית..והאם יהיה אפשר להתקין את המרים חלונות וניתוק מנוע אפילו שברכב יש חלונות ידניים ולא חשמליים?

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

לא - אם אין נעילה מרכזית אז לא ניתן וכנ"ל אם החלונות לא חשמליים אז מי יסגור אותם - גמדים קטנים ונחמדים ? :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

קיבלתי תשובה מבעל החנות שפירסמתי בלינק למעלה, אז כן זה אפשרי להתקין אזעקה ברכב בלי נעילה מרכזית, באזעקה הנ"ל יש 4 מנועים שדואגים לסגור/לפתוח את הדלתות, לפי מה שהבנתי ההתקנה מעט מסובכת אם אין לך ידע בנושא אך בעלות של 150 ש"ח הם עושים את ההתקנה לפתיחה/סגירה + צופר + ניתוק מנוע. נראה לי כדאי בעלות כוללת של 350 ש"ח את כל החבילה הזאת כולל התקנה.

לגבי מרים החלונות, זה קיים במחשב האזעקה, זאתומרת שהאזעקה יודעת לשלוח את הפקודה של הרמת החלונות אך צריך לרכוש בנפרד מרימי חלונות שהם מעין מנועים קטנים שדואגים להרמת החלונות.

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם
קיבלתי תשובה מבעל החנות שפירסמתי בלינק למעלה, אז כן זה אפשרי להתקין אזעקה ברכב בלי נעילה מרכזית, באזעקה הנ"ל יש 4 מנועים שדואגים לסגור/לפתוח את הדלתות, לפי מה שהבנתי ההתקנה מעט מסובכת אם אין לך ידע בנושא אך בעלות של 150 ש"ח הם עושים את ההתקנה לפתיחה/סגירה + צופר + ניתוק מנוע. נראה לי כדאי בעלות כוללת של 350 ש"ח את כל החבילה הזאת כולל התקנה.

לגבי מרים החלונות, זה קיים במחשב האזעקה, זאתומרת שהאזעקה יודעת לשלוח את הפקודה של הרמת החלונות אך צריך לרכוש בנפרד מרימי חלונות שהם מעין מנועים קטנים שדואגים להרמת החלונות.

אם יש 4 מנועים זה הנעילה המרכזית, אזעקה היא לא נעילה מרכזית אלה יודעת רק לשלוח אות למנועים לנעול\לפתוח את הרכב ונראה לי הזוי במחיר כזה, מעניין כמה זמן ההתקנה תשרוד, אל תחסוך בדברים האלו לך למקום שמתעסק במיגונים שגם עובד עם איתוראן ופוינטר שם המתקינים בטוח ידעו את העבודה טוב יותר התשלום לא יהיה הבדל גדול, מאיזה אזור אתה?

פורסם

אני לא חושב שזו צריכה להיות בעיה - סה"כ האזעקה יודעת לתת פיקוד למנועים של נעילה חשמלית והרמת חלונות.

אבל אם אין לך מנועים לנעילה חשמלית אז ההזעקה פשוט תוציא את הפקודה, פשוט לא יהיו מנועים שיקבלו אותה.

אבל האזעקה עדיין תידרך ואם מישהו יפתח דלת או מכסה שיש בהם חיישן אז היא תצפצף.

ממש לא חושב שזו בעיה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

א קיימת אזעקה עם 4 מנועי נעילה(לוקרים).

מה שאתה מיתכון זה סט נעילה מרכזית אשר מגיעה עם שני שלטים.

אין לך אופציה חיבור למאותתים+ניתוק מנוע ליחידה זאת.

אים אין לך ניסיון עם נ"מ אל תיכנס לזה אפילו למתקינים זה לוקח המון זמןץ

• תוכן חדש...