Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאזדה 3, שנת 2006,

לעיתים גם כאשר המנוע כבו, ה Switch כבוי והמפתח בכלל בחוץ,

אני עדיין יכול לפתוח/לסגור את חלונות החשמל ברכב.

האם הנ"ל מעיד על בעיה כלשהי בניתוק ?

מה מומלץ לעשות ? (חשמלאי רכב ?)

תודה.

פורסם

כבה רכב , הוצא מפתח , ופתח לפחות דלת אחת, אם החלונות לא פועלים , אזי אין תקלה.

ברכב הנ"ל (כמו באודי שלי :wink: ) אתה יכול לסגור חלונות גם לאחר כיבוי המנוע והוצאת המפתח , כל עוד לא פתחת אף דלת.

תקרא את ספר הרכב אם יש לך, לא יזיק :arrow:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
כבה רכב , הוצא מפתח , ופתח לפחות דלת אחת, אם החלונות לא פועלים , אזי אין תקלה.

ברכב הנ"ל (כמו באודי שלי :wink: ) אתה יכול לסגור חלונות גם לאחר כיבוי המנוע והוצאת המפתח , כל עוד לא פתחת אף דלת.

תקרא את ספר הרכב אם יש לך, לא יזיק :arrow:

תודה רבה.

פורסם

יצא לי להיתקל בתופעה הזאת במספר רכבים, גם במיצובישי כריזמה ופג'ו 307 שהיתה לי, זה מנגנון השהייה של 30 שניות שניתן לעלות ולהוריד חלון גם שהמפתח בחוץ, כל עוד הדלת סגורה.

בעייני זה פאן בטיחותי, למשל בתאונה חלילה שהרכב נכבה, והדלת נניח התעקמה ולא ניתנת לפתיחה אז יש לך הימלטות מהרכב במקרה חרום.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

ברשותי שתי מאזדות, אחת 2008 ואחת 2004 . בשתיהם בסגירת סוויץ והוצאת מפתח לא ניתן ליפתוח או ליסגור חלונות .

אולי במהלך הזמן עשו שינוי במערכת ברכבך ועקפו את הסוויץ .

אולי יש רכבים שיש בהם אופציה כזו .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

ניבדק בספר רכב ו 40 שניות לאחר שמתג ההתנעה הועבר למצב LOCK ניתן להפעיל חלונות במידה ולא ניפתחה דלת .

במאזדה אצלי בסגירת מתג ההתנעה לא ניתן להפעיל חלונות . אולי זה קשור למע' האזעקה ?

פורסם

טוב מצאתי את הבעיה אצלי ברכב . מיסתבר שיש ללחוץ על מתג החלונות לחיצה ממושכת ואז הם פועלים .

איתכם הסליחה . :?

• תוכן חדש...