Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיקרון אני יודע שמומלץ ספריי דבק מגע.

הבעיה זה שמה שאני מצאתי עולה כ-90 ש"ח.

וזה המון כסף לשימוש חד פעמי.

יש יותר זולים? (משמעותית) או פשוט לקנות דבק מגע נוזלי ולהשתמש במברשת?

או בכלל לקחת דבק אחר?

פורסם

במקום להשתמש במברשת ,עדיף להישתמש בפחית רחבה ומשוננת .

בהצלחה

עופר.י

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

החוכמה היא למרוח גם על המדביק וגם על החלק הנדבק בשכבה הכי הכי דקה שאפשר.בדרך כלל משתמשים בחתיכת פורמייקה ישרה ומורחים את הדבק כמו שפכטל אבל ממש בזהירות שלא יצא מהצד השני של הריפוד בד ואז מאבדים מהיופי שלו.בהצלחה.

פורסם

מחזק את דבריו של עופר...

ואם בא לך להשקיע קצת אז קנה מרית משוננת (גודל שיניים 3-5 מ"מ) צריך לעלות בסביבות ה20 ש"ח

בסוף לעבור בעדינות עם משהו ישר לכל אורך הריפוד המודבק..

פורסם

לא הבנתי :oops:

אני קודם כל מורח על התיבה ועל הריפוד.

על הריפוד אני מורח שכבה דקה, עם מרית (מרית זה הכלי שעושים איתו שפכטל? עם כן יש לי בבית - לא צריך לקנות).

אחרי זה מחכה רבע שעה ורק אחרי זה מדביק?

ככה כל פאה של התיבה?

ומתי צריך לעבור עם משהו ישר?

פורסם

עתיד - תודה.

האם יש לך ניסיון עם הדבק הזה?

כי בת'רד אחר כאן נרשמו תגובות מאוד לא אוהדות על דבק ספרי מגע תוצרת הארץ, בטענה שהוא לא שווה כלום, למרות מחירו.

בעיקרון אני שמח לראות שאפשר להשיג ב-30-40 ש"ח כי יותר אני לא מתכוון לשלם.

השאלה היא האם הדבק הזה יעשה ת'עבודה, כי אם לא אז אני אלך על הדבק במריחה.

פורסם
את ריפוד הפנים התחלתי לשפץ, היו קרעים בבד המצפה את המילוי אז ויתרתי על ציפית ישנה אחת בבית(בדיוק הבד שצריך לעניין) הודבק באמצעות ספריי דבק

ובעניין הדבק:

למי שצריך להשתמש בספריי דבק מגע, לא לקנות את תוצרת הארץ בבקבוק האדום הוא פשוט לא מדביק כלום יחסית לתוצרת חוץ שאמנם עולה פי 2 אבל שווה פי 4.

זה הדבק של ה-90 שקל.... :oops:

חשבתי אולי כבר פשוט לתת ליוסי לרפד וזהו במקום לקנות בקבוק דבק שלדעתי ברובו אני לא אשתמש.

מצד שני הכי כיף לבד, לא? :-P

30032009023.jpg

פורסם

ספריי נראה לי מיותר לדבר הזה, תקנה ב 15-20 שקל פחית של דבק מגע רגיל, תשים שכבה אחידה וממש דקה על כל פאה ותעטוף בעדינות.

*שים לב שצריך לחכות לפחות כמה דקות עד שהדבק מפסיק להיות נוזלי ונהיה חצי קשה, ככה תקטין את הסיכוי שהדבק יעבור דרך הלבד. ותשתדל להדק ממש ממש בעדינות, כמעט בליטוף עם היד ומבלי ללחוץ. אם הלבד רך, החיזוק הזה עם היד אמור להספיק.

** עוד נקודה חשובה - כשאתה עוטף פאה אחרי פאה, תשים לב שאתה לא מגלגל את התיבה על הפאות שזה עתה הדבקת, כדי שהדבק לא יעבור דרכן.

אם מדובר בשטיח (לבד קשה), אפשר לשים גם על הלבד וגם על התיבה, במידה ומדובר בבד רך יחסית או לבד נקי (ללא שכבת חיזוק בתחתית), מספיק לשים שכבה של דבק על התיבה בלבד.

בזמנו ציפיתי את התיבה שלי (עם צורה מסובכת על הקיר האחורי): והדרך הכי טובה היא לעשות שכבה אחת את 4 הפאות (קדמית, עליונה, אחורית תחתונה) מאותה יריעה ופשוט לעשות את התפר בתחתית התיבה.

יש לגזור את היריעה כך שתהיה רחבה בכ8 ס"מ מרוחב התיבה. בצורה כזאת ישאר לך קצוות שתוכל להדביק על הפאות הצדדיות.

אני אישית ממליץ לגזור את הקפלים בצורה אלכסונית ואת האמצע של הפאה להשלים עם יריעה קטנה נוספת מכל צד.

אם תקפיד לדייק במידות, יצא לך יפה ומסודר.

(צירפתי שרטוט של מה שהתכוונתי)

123.jpg

בברכה!

יונתן.

פורסם

אם פני השטח של התיבה חלק מאוד - תיתן גם שיוף קל למשטח של התיבה בכדי שהדבק יתפס היטב.

ספריי דבק הוא דבר נהדר אבל חשוב באמת שיהיה דבק טוב - תנסה גם ספריי דבק של 3M

לגבי דבק מגע - באמת צריך למרוח על שני הצדדים - להדביק, להפריד, לחכות 15 דקות ולהדביק חזרה - אחרי זה - אין דרך חזרה :-D

ואם אתה מדביק שכבת ספוג לפני הבד - אז ספוג לא מדביקים ישירות ומפרידים כי חלקים ממנו פשוט יקרעו - ספוג, מורחים קצת על הספוג, מורחים על המשטח - מחכים 15 דקות ומדביקים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...