Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים טובים וחג שמח...

יש לי פונטו XTZ מודל 2000 ובמשך שבועיים בערך הרכב קירטע לי בלחיצה לזקה על הגז - כאילו נחנק...

הייתי אצל המוסכניק שלי והוא בדק את הרכב ואמר שזה הכבלי הצתה..

הוא החליף לי את הכבלים לחדשים..

לאחר שיצאתי מהמוסך הבעיה נעלמה לגמרי אבל מה שמוזר הוא שפתאום התחלתי לשמוע כמו תקתוקים מוזרים כאלה מהמנוע מדי פעם במיוחד בניוטרל... זה תקתוקים שנשמעים כמו תקתוק שעון כזה אבל משהו מוזר... יש למישהו מושג מה זה?

פורסם

תחליט איזה רכב זה שנת 2000 או 2002 ? זה רכב שונה לחלוטין.

יש סיכוי כי הורכבו חוטים לא מתאימים לדגם הרכב ו\או באיכות יצור ירודה. יש להרכיב חוטים מתאימים ורצוי איכותיים.

פורסם

הייתה לי בעיה דומה, כשחומצה מהמצבר נשפכה לי על הכבלים ואכלה את האיטום שלהם, ברחו לי ניצוצות חשמל, יכול להיות שאצלך פשוט אחד הכבלים לא מחובר טוב ו\או חתוך, פגום.

הרם מכסה מנוע בלילה ונסה להסתכל מהכניסה של הכבלים לפלאגים ועד המפלג ותבדוק אם יש אורות כחולים\ניצוצות.

פורסם

אם אין יותר זיופי מנוע לא סביר שהחוטים הם המקור לבעיה. יתכן שאתה שומע את המזרקים עובדים או את שסתום הקניסטר.

בכל מקרה, כדאי שבעל מקצוע ישים את אוזנו למנוע.

• תוכן חדש...