Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול עברתי בדרך בגין ואין לי אלא לשבח את ציבור הנהגים שמקפיד מאוד לשמור על המהירות המותרת בדרך בגין בירושלים בשני הכיוונים,בנוסף מגיעה גם למערכת האכיפה מילה טובה מאוד על ריסון הנהגים.

כעת פשוט תענוג לחלוף על דרך בגין מבלי להרגיש אי נוחות בעקיפות מסוכנות מנתיב לנתיב.

עוד הוכחה שאכיפה משפרת ומבטיחה את איכות הנסיעה.

תודה למשטרת ישראל ולציבור הנהגים.

פורסם

אני יודע למי צריך להודות....לפני כמה ימים הייתי בתל אביב באיילון ויצא לי ליראות את המחזה הזה של ניידת שנוסעת על נתיבי איילון ובחורה צועקת מתוך הניידת שאף אחד לא יעקוף אותה (פעם ראשונה שראיתי את המחזה הזה וזה מגוחך)...עשתה פקק ענק...אבל מה...כולם נסעו לאט לאט...:roll:

כל כך רציתי באותו רגע איזה R1 בלי לוחית זיהוי...הייתי מראה לה מזה לנסוע אחריה ב80 קמ"ש באיילון.

פורסם

שמר - רק שתדע שחמור חכם יותר מסוס, בעצם חמור הוא אחת החיות היותר חכמות בטבע.

BMW RICER - את המקרה שלך ראו כבר בסרטון שצולם והופץ בעבר באינטרנט, לא מגיע לשוטרים האלו שיירקו עליהם אפילו....

לגבי דרך בגין - רוצים להיות דוגמנים? צרכים בוק? סעו שם מהר כל מטר יש מצלמה, המהירות של 80 קמ"ש היא לא מוצדקת והנהגים נאלצים לשמור עליה מחוסר ברירה.

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

פורסם
אתמול עברתי בדרך בגין ואין לי אלא לשבח את ציבור הנהגים שמקפיד מאוד לשמור על המהירות המותרת בדרך בגין בירושלים בשני הכיוונים,בנוסף מגיעה גם למערכת האכיפה מילה טובה מאוד על ריסון הנהגים.

כעת פשוט תענוג לחלוף על דרך בגין מבלי להרגיש אי נוחות בעקיפות מסוכנות מנתיב לנתיב.

העברת את הדיון שהתנהל בדרך לאילת לדרך בגין בירושלים על הכיפק.

שני דברים נכתבו על ידך.

אחד הוא נושא המהירות. בוא נאמר כי עד היום נקבעה המהירות ל 80 קמ"ש ולפתע החליטו השלטונות להעלותה ל 100 קמ"ש כיון שנמצא שהכביש כשיר לכך ( לא בוצע שום שינוי פיזי בכביש ). האם תראה בכל הנוסעים 100 קמ"ש עכשיו עבריינים. אני מניח שלא, ובזה מתמצה הויכוח בינינו ,שיש הטוענים שכבישים רבים בארץ כשירים לנהיגה מהירה יותר מאשר קביעת השלטון השרירותית.

השני הוא נושא העקיפות המסוכנות מנתיב לנתיב. כאן כולם מסכימים ולמעשה מה שטען שמר שם ,אתה מסכים לו כאן. אז אולי תסביר את השינוי שחל בעמדתך בין הדיון שם לבין הדיון כאן.

שמר לא צריך להתעצבן כפי שכתב לך בגירה שם. ואני אוסיף " דברי חכמים בנחת נשמעים " ובד"כ אני נוטה להסכים לדעותיך בנושאי נהיגה השונים

ישראל

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מצויין שכופים על כולם את הקצב שלך. אולי נגביל אלקטרונית את המהירות ל70 קמ"ש ובכלל חלומך יתגשם...

ותודה להורי שהביאוני עד הלום.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בבגין נוהגים כמו שצריך כי כל מטר יש שם מצלמות

מי שרוצה לעבור את המהירות המותרת...בגלל שהכביש "מאפשר" שיצפה לזה שהרכב שלו יקבל אלבום מהמצלמות שפזורות שם

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בבגין יש מצלמות מוסוות??

כי אני הייתי שם השבוע פעם ראשונה ואחרי כל הסיפורים ראיתי רק מצלמה אחת בכיון צפון... [עליתי ליד בית וגן וירדתי למעלה אדומים]

נ.ב. ראיתם את השלט לבגין באנגלית?? Begin Road -- ומה בדיוק תייר מבין מזה??

פורסם

הוא אמור להבין שהוא נמצא בכביש של בגין ושבגין מצלם עבריינים פורעי חוק מסוכנים וכדאי לו לנהוג שם בזהירות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

He's looking for the end of the road...

עדכון קטן לטובת זורי החול בפורום.

בבגין יש (בפוטנציה) שתי מצלמות בלבד (בשבוע שעבר שתיהן לא עבדו, אבל ללא V1, לא לסמוך על זה).

דרומה אחרי הירידה לגבעת מרדכי, צפונה 5 מטר אחרי המחלף לקרית משה.

בשאר הדרך, מותר ורצוי לתת בגז.

200 קמ"ש במנהרה עם חלונות פתוחים זה אחלה חוויה מבחינת התהודה שנוצרת (ככה שמעתי, לא באמת ניסיתי :roll:).

פורסם

כאחד שנוסע שם כמעט כל יום , אני יכול להגיד לך

שזהו כביש שאפשר לעוף בו , ו24 שעות ביממה יש שם תנועה .

אתה כנראה לא מהאזור , ואתה לא מודע לכך שכל כמה מטרים

יש מצלמה .

כביש בגין הוא אחד הכבישים שאנשים הכי נזהרים בו , באזור .

אני מקווה בשבילך , שנסעת שם כחוק , אם לא , אתה כבר מככב

על מדור תמונות , באוסף כלשהו .

*שמר - תיהיה בריא נשמה .

פורסם
במקום 1.3S, הגיע הזמן שתעבור לסוס ועגלה.

בעצם, עזוב סוס, קח חמור. תסתדרו יופי.

1.3? אולי זה מנוע רוטורי כמו במאזדה RX-8. :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
אני יודע למי צריך להודות....לפני כמה ימים הייתי בתל אביב באיילון ויצא לי ליראות את המחזה הזה של ניידת שנוסעת על נתיבי איילון ובחורה צועקת מתוך הניידת שאף אחד לא יעקוף אותה (פעם ראשונה שראיתי את המחזה הזה וזה מגוחך)...עשתה פקק ענק...אבל מה...כולם נסעו לאט לאט...:roll:

כל כך רציתי באותו רגע איזה R1 בלי לוחית זיהוי...הייתי מראה לה מזה לנסוע אחריה ב80 קמ"ש באיילון.

תסלח לי שאני אומר - אבל אתה נהג מסוכן לציבור הישראלי. יש עוד המונים כמוך. וחבל.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...