Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טויוטה ממשיכים את דרכם בקודש..

מזכיר מקרה של החברה הנ"ל ב WRC , כאשר התברר שמגדש הטורבו בסיליקה אינו בגודל המתאים..

ממש "הפתעה"..

גם כניסתה לנאסקאר לוותה בכמה פסילות, אבל לבוא ולטעון שמדובר בקבוצה לא קדושה המרחק גדול.

כל הקבוצות מחפשות את הדרך להשגת המרב האפשרי במסגרת התקנות הדרקוניות. לרוב זה מצליח, לפעמים לא.

פג'ו WRC השתמשמו במשאבת מים לא תקנית (פלסטיק במקום מתכת אם אני לא טועה), בסיטרואן WRC מצאו שהחלון מאחור היה דק בפסיק של הפסיק מתחת למינימום המותר - האם זה אומר ש-PSA גנבים ורמאים?

ואתן לך דוגמה יותר מציאותית. באליפות ישראל בקארטינג 2 פעימות, נפח ראש המנוע המינימלי המותר הוא 11.5 סמ"ק. כמובן שרוב הנהגים מנסים לזנק למירוץ עם נפח ראש הקרוב לכך כמה שניתן, בהתחשב בעובדה שפיח שיצטבר במהלך המירוץ עלול להקטין את הנפח מעבר למותר. ומי נפסל על כך? הנהגים שנמצאים בראש הטבלה אשר רוצים להשיג כל יתרון אפשרי. זה אומר שהם מנסים לרמות? הרי זה ברור שיבדקו אותם?

ירון אדרי

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ירון, אלה היו דווקא פורד עם הפסילה על חלונות דקים מהמותר...

אמרו לך כבר שאתה משבית שמחות? :twisted:

אני זכרתי סיטרואן משום מה.

ובעניין טרולי-המילטון. האיטלקי טוען שהבריטי זז לפתע לצד המסלול והוריד מהירות באופן משמעותי. הוא חשב שזה בגלל תקלה ולכן עקף. דעתכם?

ומכל סיפור הפסילה הרוויחה בראון יותר ממקלארן. הפער הם בטח מעדיפים פער של 14 נקודות ממקלארן מאשר 8 מטויוטה.

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

פורסם

ולמכורים שביננו - אפליקציה לWINDOWS MOBILE המכסה את כל עונת 2009 כולל עדכונים מלאים לתוצאות המירוצים!

שלא ייתפסו אתכם לא מוכנים:):lol:

רק לשנות את שם הקובץ ל.cab

F1_2009.zip

פורסם
לא, לניתן להטעין אותם בפיטס, זה חלק מהעניין, אנרגיה שלא הולכת לאיבוד סתם, ככה אני מבין את זה .

יכולת ההטענה של זה מגיעה מבלימות חזקות שמייצרות חום. הבלימות במהלך הקפת החימום לא מספיק חזקות ולא אורכות זמן רב מספיק בכדי לספק את המטענים הללו.

אגב, אף אחד לא אמר פה כלום על "כף הטרקטור" שהמכוניות סוחבות מקדימה ...?

דובי

אני לא יודע על איזה טרקטור אתה מדבר,

אני ראיתי מכוניות שנוסעות עם מטאטא מחובר לאפם :screwy:

דני G.

פורסם

מירוץ מצויין.

המו אקשן.

הרבה מאוד עקיפות.

ורובן בלי להיגע לכמעט תעונה.

יארוע קוביצה ופטל היה מיותר לגמרי.

אבל כך זה במירוצים וכאשר נלחמים על הפודיום....

נהיגה על 3 גלגלים היתה קטע משעשע - אם הוא היה מסיים כך ועוד בנקודות זה היה יכול להיות קטע מטורף.

ברור שזה כנראה די מסוכן ובטח היו פוסלים אותו כי רכב על 3 גלגלים כנראה לא כלול בתקנון של פורמולה 1.

המילטון באיזה נס מסיים במקום 3.

הוא לא זכה להרבה זמן מסך אבל כנראה הוא נהג לא רע.

בואמי בנקודות במירוץ הראשון שלו!!!

גם בורדה בנקודות - פעם ראשונה שלו בקריירה?

וכמובן ההההההנס - בראוון.

ניצחון שני של ג'נסן בקריירה !!!!

אני אישית אשמח לראות עוד הרבה פודיאומים שלו כי באמת מגיע לו.

ברכות לטל שביט - הפרשנות שודרגה.

טל, אתה יכול לדבר איתם שם בערוץ 5 שיפסיקו לחתוך את שידור 16:9 המקורי? למה לעשות לנו את זה?????

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

לצערי פספסתי את המירוץ היום בשל ריאיון עבודה..

אבל שמתי לב לפרומו שה-MotoGP ישודר בערוץ הספורט!!!

סחטיין עליהם!

אלון

(בנינו, אין על השדרים של יורוספורט - אבל זה עדיין מחמם את הלב שסוף סוף מקבלים פה תמורה מערוץ הספורט, ואת זה אומר אחד שאוהב כדורגל)

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

שתה משקה צונן אלון, לפני שתתעצבן. זה יהיה ב-5+לייב ויורוספורט לא ישדרו את המוטו GP השנה.

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

פורסם

בוקר טוב

אז מסתבר שאנשי ה-FIA אהבו פחות את מה שעשה ווטל לקוביצה ובמירוץ הקרוב, בשבוע הבא במלזיה הוא מקבל עונש הורדה של 10 מקומות בעקבות משחק המכוניות המתנגשות שהיה לו עם הפולני.

למי שלא ראה, 3 הקפות לסיום קוביצה ניסה לעקוף את ווטל מבחוץ והגרמני עשה לו "שומאכר"...

דובי

l_kubicavettel0004-3.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

לפי מה שאני ראיתי קוביצה ניסה לעקוף בכח, ווטל פשוט האט קצת ואז המשיך לנסוע, מה שגרם לתאונה הקטנה ובהמשך שניהם גמרו בתוך הקיר.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

מנקודת מבט שלי, האשם בתאונה הוא קוביצה. רואים בבירור שהוא דוחק את ווטל לכיוון האייפקס, כנראה בשביל להאט אותו כמה שיותר ובשביל לתת לעצמו יתרון לפניה הבאה (שמאלית) בדמות קו נכון יותר.

עוד נקודה שראוי לציין, היא העובדה שבעקיפות האחריות צריכה להיות על זה שגורם לשינוי בסטאטוס קוו. במקרה זה, קוביצה הוא זה שמנסה לגרום לשינוי על ידי העקיפה. אם הוא היה צובר יתרון לפני הפנייה, אז האשם היה ווטל.

אפשר לעשות כמובן הקבלה למה שאנחנו קוראים בקארטינג חוק החצי. במקרה של כלים מקבילים, כל אחד צריך לשמור על הקו שלו. קוביצה בא מהקו החיצוני לפני הפנייה, לכיוון הקו האמצעי אחריה. אם הוא היה נשאר בחיצוני ואז היה נפגע מווטל, האשם היה על הגרמני.

אבל בשורה התחתונה, ולא משנה מי אשם, המהלך בפנייה הספציפית הזאת היה טפשי.

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

פורסם

אי אפשר לעשות שום הקבלה, אתה לא יכול להגיד ש"האחריות צריכה להיות על זה שגורם לשינוי בסטאטוס קוו", אי אפשר להגיד כלום, וזה לא אישי. הבעיה היא שבספר החוקים של ה FIA אין שום הסברים לגבי מה מותר ומה אסור בעקיפות. לכן לא ניתן להקביל את זהלשום דבר שעושים בקארטינג או בכל אליפות אחרת. עוד דפקט של ה FIA, שבגללו המילטון נענש בבלגיה בשנה שעברה, וקימי לא לנענש במונקו.

אה, סליחה, זה מסיבה אחרת - בגלל שיש הטיה לטובת פרארי. שכחתי לרגע..

• תוכן חדש...