Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש טלפון אלחוטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שיהיה עם איכות שמיעה טובה, 100-250 ש"ח בערך ושלא יתנגש עם הרשת האלחוטית, זה בגדול מה שאני רוצה ממנו.

ואולי מישו יודע גם אם רק ה DECT מתנגשים עם רשת אינטר אלחוטית, או גם האלחוטיים הרגילים?

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

למה את החושב שDECT עושה בעיות עם רשת אלחוטית?

אם אתה מדבר על עניין התדר - אתה מודע לזה שיש יותר מתדר אחד כן?

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
מי שמתכוון לרכוש טלפון אלחוטי, צריך לקחת דבר אחר בחשבון - אם יש לכם אינטרנט אלחוטי, ואתם מתכוונים להכניס לבית גם טלפון אלחוטי, קחו בחשבון שהם פועלים בערך על אותם תדרים, מה שעלול לגרום לבעיות קליטה שונות ומשונות.

http://mymoney.nana10.co.il/Article/?ArticleID=364684

חרא של צלם

פורסם

יש לי בבית רשת אלחוטית, ומספר טלפונים אלחוטיים (חלקם DECT וחלק סטנדרטיים) - ואין שום בעיה עם הקליטה הן של הטלפונים והן של הרשת האלחוטית.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

גם אם זה "עלול" - כל ראוטר שעולה יותר משקל בא עם ניהול תדרים אוטומטי ואמור לפצות על זה ע"י החלפת תדר לאחד מה10 סטנדרטים האחרים שלא מופרעים על ידי הטלפון האלחוטי.

וגם אם לא - לוקח בדיוק חצי שניה להחליף תדר בכל אחד משניהם.

בקיצר - ממש לא ISSUE, אלא מקרי קצה שנגרמים עקב ציוד זול וחוסר ידע איך דקה של תשומת לב פותרת את הבעיה.

גם לי יש כבר כמעט 4 שנים טלפון DECT שיושב 30 ס"מ מWIFI ואין בעיה לא עם זה ולא עם זה - גם של פנסוניק , דגם בסיסי יותר.

אצל ההורים יש דגם של היונדאי שאחת הנקודות שלו יושבת גם ליד ראוטר (שהשתנה במהלך השנים) - ואף אחד מהם לא עשה בעיות.

בקיצר - 2.4 זו קבוצת תדרים רחבה ואין לך שום סיבה לדאוג.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

עם כל הכבוד לשירה גל, ואין הרבה כבוד, היא עושה סלט גדול, DECT הוא תקן אירופאי והוא איננו בתדר 2.4 גיגהרץ. הטלפונים בתדרי 900 מגהרץ ו- 2.4 מגהרץ אינם DECT.

גם לי אין שום בעייה עם טלפון DECT ורשת 802.11.

:turn-l:
פורסם

הבנתי שטלפון יכול לעבוד עם רשת אלחוטית, תודה, אבל אפשר היה פשוט להגיד את זה פעם אחת. אבל אני ממש צריך שמות של דגמים מומלצים בטווח מחירים שציינתי..

חרא של צלם

פורסם

יש לי את אחד הדגמים הבסיסיים של יונידן (עלה לפני 4 שנים 17$) שנקנה בארה"ב, 2.4GHZ ואין שום בעיות איתו ועם הרשת האלחוטית שלי.

בארץ לא מצאתי טלפונים אלחוטיים זולים לצערי.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

יש בשופרסל סט של שני טלפונים.

DECT,דיבורית,שיחה בין אחד לשני,צג עם כל הפונקציות,שעון מעורר(לא יודע למה אבל יש)של AEG (רק בארץ,לא קיים באינטרנט)

175 ש"ח לשני טלפונים.

אייל

פורסם

בת"א יש חנות שנותנת שנתיים אחריות על הטלפונים אלחוטיים (ברוב המקרים זה רק שנה).

אני רכשתי מהם את יונידן+ שלוחה:

http://www.phonetape.co.il/pl_product~usireus50002~7071~9691.htm

המכשיר מצויין.

התקציב שלך קצת נמוך בשביל רוב הדגמים של פנסוניק או יונידן בארץ.

בחנות "פונטייפ", למשל,יש רק מכשיר יחיד בתקציב שלך(פנסוניק):

http://www.phonetape.co.il/pl_product~1070~7071~9692.htm

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מצטרף למה שליביו כבר אמר, אין בעיות של קליטה עם רשת אלחוטית וטלפונים DECT בתוך הבית.

קיבלתי במתנה לפני מספר ימים עוד סט (בנוסף לטלפון פנסוניק DECT שכבר יש לנו) של UNIDEN עם שלוחה נוספת. SO FAR הם עובדים יפה מאוד. באולסייל מציעים סט זהה (מחודש) במחיר אטרקטיבי (קישור למוצר) אך איני יודע מה טיבו של מוצר מחודש כזה.

איציק

נ.ב.

טרם נתקלתי בטלפונים DECT גרועים במיוחד או שעשו בעיות. נראה לי שרוב המותגים המוכרים בשוק יתנו את אותה התמורה, פחות או יותר, למעט נושא הפונקציות (שגם הוא דיי טוב ברוב המכשירים המוכרים).

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...