Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גם חושב שההונדה יותר איכות ומנסיעה גם הרגשתי שהיאממש מהירה, ולמרות ה3 סוסים שיש ללנסר על ההונדה ההונדה מרגישה הרבה יותר זריזה ומהירה מהלנסר. אבל בסופו של דבר המחיר מכריע לטובת הלנסר ולא שום דבר אחר.

פורסם

בתור אחד שרצה רק הונדה וממש כימעט קנה סיוויק אני אומר לך לא לוותר על נסיעה על הלנסר,

אני במקרה ניכנסתי לסוכנות מיצובישי סתם כדי לשמוע, את התוצאות של נסיעת המבחן על שתי המכוניות אתה יכול לראות בתמונה בצד! האיכות חומרים היא של יפנית ממוצעת לגמרי (כמו של הסיוויק )הבטיחות של הלנסר עולה על הסיוויק בהרבה החל מ-7 מכריות אוויר(בכל הדגמים) עד לניקוד במבחני הריסוק,האיבזור הרב שמציע הלנסר מול הסיוויק ב130 אלף( הסיוויק פשוט לא מציע כלום בעצם זה מגיע עם טסות גם משהו), אני עדין לא מבין למה הסיוויק מיוצרת בטורקיה ואל תגידו שיפן רחוקה מהמזרח התיכון מכיוון שהלנסר מגיע כמו גדולה מיפן .

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

המחיר של CIVIC 4D 1.8 COMFORT AT מתוצרת יפן במזרח אירופה (במערב ישנו רק 5 דלתות) נמצא בסביבות 85-90 K ש"ח. לאנסר 1.8 AM יותר זול, בערך באותו הפער כמו בארץ - 75-80 K ש"ח. לדעתי קשה שלא להרגיש פראיער בשלמו 130-140 K עבור הרכבים הנ"ל. לאומת זאת טויוטה אוונסיס החדשה אוטומט 2 ליטר - 115-120 K ש"ח וזה כבר פער מחירים הרבה יותר סביר.

אין חולק על כך ששוק הרכב הישראלי מכוון לליסינג ונשלט על ידי קבוצות רישוי. אז ישנם הרכבים אשר מוכנסים אל תוך הקבוצות בחריקת שיניים ושולי רווח קטנים יותר, תוך כוונה למכור כמות גדולה לציים ואלה מקרים שיותר כדאיים לצרכן (יותר רכב בפחות כסף) ויש רכבים שלא מכוונים לקבוצות רישוי, שולי הרווח של היבואנים עבורם יותר גדולים והכמויות יותר קטנות. אז כאן מדובר בפחות רכב ביותר כסף. אלה בדיוק המקרים שך לאנסר וסיוויק, כמו אגב כל רכבי נישה.

אני אישית לא הייתי מתקרב לא לסיוויק רגיל ולא ללאנסר ללא הנחה משמעותית של איזה 15 K ש"ח לפחות. אגב ללאנסר ההנחות כאלה כבר נותנו בעבר, וזה בהכרח ישתקף במחירון. ולמאיר ישנו רקורד עשיר של חתיחות מחיר (וולווים, סיוויק 5 דלתות וכו). כך שלדעתי מי שרוכש כיום את הסיוויק הרגיל ב-140 ש"ח מסתכן למצוא את עצמו בדיוק באותו מצב כמו אלה שפעם שילמו 170 עבור הסיוויק 5 דלתות ו-280 עבור וולוו S60.

לאומת זאת מי שירכוש למשל את טויוטה אוונסיס יהיה הרבה יותר בטוח לגבי ערכו של הנכס הזה וכמובן יקבל מוצר מעולה.

פורסם
תודה לכל העוזרים.. האמת שבשבילי משנה גם נפח תא המטען.. עדיף שיהיה כמה שיותר גדול.

פה הלנסר לוקחת ובגדול!

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

אם חשוב לך תא מטען לך על הסיוויק האצ'בק, 30 (בערך, אולי פחות) ליטר בנפח, אבל שימושי בהרבה. (בכלל לסיוויק האצ'בק יש את א המטען הגדול בקבוצה שלה, אם משווים את הנפח).

על הדרך אתה מקבל גם רכב יפה בהרבה וגם מיוחד.

Insane things comes from insanely people.

• תוכן חדש...