Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מקבל עוד מעט את השילוש הנ"ל, ומעוניין לחבר את המגבר סאב והפאנל החדש + חיווט חדש (החיווט כרגע הוא של כריזמה 99 שמגיע עם הרכב),

אין לי זמן פנוי כרגע לעשות זאת עם אבא שלי אז חשבתי ללכת למתקין וזהו..

200-300 ש"ח?

Opel Adam S 2017

פורסם

ואוו

כל כך יקר? סה"כ מדובר על חיווט :shock:

ועוד בהתחשב שאת המערכת קניתי מבן דוד שלי ב 1200 ש"ח חח

המגבר והסאב למקם אותם בתוך הרכב אין בעיה, זה אני יכול לעשות לבד ולהתקין יחד עם פלטה את המגבר בתא המטען, חיווט שיצא מן המגבר אל הרדיו דיסק וסאב, והתקנה של רדיו דיסק תעלה ככה 1000+-??

Opel Adam S 2017

פורסם

אם מדובר בעבודה כולל חומרים כן אל תשכח שיש לך את ה rca,שהוא לבד איזה 250 שקל אח"כ חוטים מה-hu למגבר ומהמגבר לכל רמקול אם יש לך קומפוננט אז צריך להתקין גם את הקרוס אוברים כיוונים וכו'..

הרבה עבודה בקיצור.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

לא חשבתי שזה כל כך הרבה עבודה וכאב ראש :?

בכל מקרה י שלי 6X9 מאחורה מחוברית לHU הרגיל שיש לי ולא החדש שאני צריך לקבל..

כלומר יש צורך לחבר גם אותם למגבר, + הסאב וחיווט ברכב.

כאב ראש נוראי אני מבין לפי התיאור שלך.

יש לי חיווט שקיבלתי עם הציוד רק שהוא לא מורכב ברכב P:

אגב, יש מצב לעשות את זה לבד עם עוד מישהו שמבין בנושא?

אני כרגע חייל משוחרר ואין לי עוד אלפייה להשקיע על התקנה אצל מישהו שמבין בחנות...

צריך ציוד מיוחד וכו'?

אני פשוט דיי חדש בכל הדברים האלו מצטער על השאלות הדי בורות

:)

Opel Adam S 2017

פורסם

דימונאי לצערי הרב :)

הולך להתקין או בב"ש או בחנות עירונית פה..ויש כאן אנשים שיודעים לעבוד אמנם קצת יקרנים אבל יודעים לבצע עבודה.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...