Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו אוהבים לשים כמה שיותר ציוד בכמה שפחות כסף ולפעמים אנחנו מתעלמים מהדברים החשובים בכדי להפיק את המיטב מהמערכת (ואני לא מדבר על אקוסטיקה).

מה עשיתם ברכב בכדי לקבל את כל מה שהמערכת מסוגלת לתת???

ותמיד תזכרו חוזק השרשרת תלוייה בחולייה הכי חלשה שלה.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

אני יודע מה אני צריך לעשות... לקנות רדיו דיסק חדש

וכמה שיותר בדחיפות כי אני משתגע מהקנווד הישן :?

צריך גם לסדר תשריקות של האלטרנטור, אבל זה כנראה אחרי שיהיה רדיו דיסק.... כי יכול להיות שהוא גורם לבעיה...

וזהו אני מניח...

הציוד אמור להיות מנוצל עד הסוף

Scooby WRX

פורסם

יכול מאוד להיות שהשריקות לאו דווקא מהאלטרנטור--לי היו לפני שבוע מסתבר שהם היו מהמשאבת מים--החלפתי והכל בסדר!....

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

וזהו אני מניח...

הציוד אמור להיות מנוצל עד הסוף

אין קשר בין החלפת הרדיו לנצילות המערכת, מה עשית כדי לתת למערכת את כל מה שהיא צריכה ולהפיק ממנה את הכל??

פורסם

הלו_מאדאם, יכול להיות גם משאבת מים כי אני זוכר בבדיקה של האוטו (לפני כ4-5 חודשים) הוזכר משהו על המשאבה...

בכל אופן, קודם נחליף רדיו דיסק ואחרי זה נשבור תראש בקשר השריקות (או המתקין ישבור תראש)

KICKER,

למה לא?

עם הרדיו דיסק הנוכחי אני לא מנצל את שאר הציוד כמו שצריך...

ומה כבר אפשר לתת למערכת כדי להפיק ממנה יותר? (חוץ מהחלפה/הוספה של ציוד)

Scooby WRX

פורסם

הדברים שאני צריך סופית הם מגבר וקומפוננט איכותי וזהו בניתי לעצמי מערכת ממש שווה

שנישמעת איכותית ביותר(בכוונים שלי) :p

פורסם

Kicker אני לא בטוח שאני מבין את השאלה שלך אולי תגיד מה אתה עשית ולפי זה נדע לענות, אבל אם בכל זאת הצלחתי להבין אז אני החלפתי את הסאב שבוע שעבר ואפשר לומר שאני מרוצה מהמערכת עד הגג, לטעמי הסאונד מאוד מדויק ואיכותי ובעוצמה סבירה.

שורה תחתונה אני לא הולך לשדרג את המערכת בקרוב.

פורסם

טוב אז אני יבהיר למה התכוונתי:

מה עשיתם ברכב במטרה להפיק את כל העוצמה ממה שהציוד שלכם מסוגל לתת?

חיווט,קבלים,כבלים,מיקומים,תיבות,חשמל הרכב.

מה שיניתם? מה הוספתם? למה? איך ההתאמה בין מה שהמגבר מסוגל לתת לבין הרמקולים לבין החשמל שהמגבר מקבל.

אני מנסה לא להכנס לאיכות צליל כי זה תורה בפני עצמה ואני בטוח שלמקצוענים מבינינו אן את הזמן להתחיל לכתוב את מגילת אסתר מחדש.

פורסם

OK,

לגבי החיווט השתמשתי בתיאוריה שחלק מכאן תומכים בה וחלק לא, הפרדתי בין הכבל של המתח לבין שאר הכבלים של הסאונד.

כבל המתח אצלי הינו כבל של 4 גייג' ואני לא יודע אם זאת הסיבה אבל גם כשאני בעוצמה הכי גבוהה אין אפילו הבהובון קטן של איזושהי מנורה באוטו ובטח שלא ברדיו דיסק ואני מעלה את זה מהסיבה הברורה שאין לי קבל.

חוצ'מזה בניתי למגבר משטח עץ שעליו הוא יושב ומארבעת הקצוות שלו יוצאים ברגי 5/16" שמחזיקים מעל המגבר עוד פלטה עם שני מאווררי 12 ס"מ שכמובן ממותגים עם ריליי.

אני חושב שזהו בסה"כ, בדלתות ניסיתי לתת אטימות מקסימלית מה גם שעשיתי הגבהה עם טבעות עץ לרמקולים.

כבלי הRCA די רגילים אבל איכותיים.

הסאב מורכב בתיבה סגורה ואטומה ללא פורט, אני אוהב את זה יותר ככה...

זהו אני חושב...

פורסם

עוד לא עשיתי שום דבר מיוחד אבל בימים הקרובים אני מתכנן להחליף את הקבל מהאלטרנטור למצבר ל4 ג'ייג' וגם את הקבל הארכה(דרך אגב זה עצה שאתה נתת לי עופר)

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

יש כול כך הרבה דברים ששניתי עד עכשיו באוטו שאי אפשר לספור ..

כמה דברים מהחשובים ...

עשיתי כיול מחדש לאטרנטור שלא עמד בצריכת חשמל ...

הדלתות מקדימה אטומות וגם הדלת האחורית

יש כבל 2 G ( צריך הרבה כוח :lol: )

3 RCA של DLS הרמה הגבוה בשביל האיכות למרות שזה לא ממש מורגש אבל עם הולכים על הכי טוב זה עד הסוף

יש עוד הרבה וההתקנה עוד לא בשביל סיום אפילו לצערי ...

יובל

פורסם
אני חייב להעביר את הקומפונט שלי לקדימה ולקנות רמקולים 9*6 איכותיים.

וגם רדיו דיסק חדש.

ואז אני מאמין שישמעו כמו שצריך :p

קשה לישמוע ב106 טוב... האקוסטיקה שלהם חרא... צריך להשקיע על מערכת איכותית מאוד.

איביזה טורבו 20VT

190 סוסונים עושים את העבודה

פורסם

זה קשור אבל יותר חשוב שתהיה אטימות וב106 אין אטימות טובה בכלל...

ובמיוחד בראלי שחסכו הרבה בבד ובפלסטיק והשאירו את הפח עצמו.

לדוגמה לי יש באוטו יש מערכת יותר טובה מאשר חבר שלי ואצלו שומעים יותר יפה ויש לו בראבו, האטימות שם הרבה יותר טובה.

איביזה טורבו 20VT

190 סוסונים עושים את העבודה

• תוכן חדש...