Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש המלצה לצמיגים במחיר סביר.

דרישות? אורך חיים סביר+, אחיזה טובה, לא ספורטיביים.

מידות 185/65 R14 לסוזוקי ליאנה, כרגע נועלת ארבע אליאנס מזן כל שהוא שדי זקוקים להחלפה, במיוחד האחוריים.

אני לא מכיר מחירי צמיגים של רכבים (מגיע מתחום הדו"ג), לא מכיר "צמיגיות" ומעלליהן. המקום היחיד שכן יצא לי לעבוד איתו זה אורן זיתוני וזה רק עם האופנועים שלי. מכיוון שאני כבר לא ממש גר במרכז, יש המלצות לרכישה באיזור בית שמש? או שאולי בכל זאת כדאי לי להגיע עד ת"א למקום שאני בר מכיר?...

אודה על תשובות, אם יש.

הנה, יישרתי קו עם כללי החתימה באתר....

פורסם

קח רביעיית קלבר .. ב1000 שח ..או רביעיית קונטיננטל ב1200 שח , הקונטיננטל עדיף.

גש לפנצריית אנטון, ביפו . גם אם אתה לא מהמרכז הטיול והנסיעה שווים את זה.

פורסם

ל"צמיגי אנטון" יש סניף ראשי ביפו ומשני בראשון לציון:

1. ברח' יפת 88 יפו, טל' 03-6828584 או 03-5184353.

2. ברח' משה שרת 24 א.ת חדש (מערב) ראשון לציון, טל' 03-9413282 או 03-9415858.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

תתקשר להזמין קודם. חבל שתבוא ולא יהיה במלאי. ושלא ידחפו לך צמיגים ישנים. תתעקש על צמיגים בני חצי שנה או פחות.

פורסם

קח צמיג טרי של חברה גדולה ומוכרת (קלבר, קונטי, מישלין וכו') וסע לשלום.

הסייג היחיד שאני מצליח לחשוב עליו הוא צמיג מדגם SP490 של דאנלופ, שהיא אמנם חברה מוכרת אבל הדגם הספציפי הזה בינוני מינוס.

בפנצ'ריות גדולות כמו אנטון לא צריך להזמין כלום. מידות סטנדרטיות כאלו יש להם במלאי ובמקסימום אם תבקש משהו מיוחד יביאו לך מהמחסן תוך חצי שעה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני הזמנתי אצל אנטון 165/70R14 של קונטיננטל לקח לו כמה שעות להביא את זה. לאחר שהודיע לי שהצמיגים הגיעו, גיליתי שהם צמיגים ישנים בני שנה (למרות שסיכמנו על טריים יותר) והסט לא אחיד (תאריכים שונים).

בסוף קניתי בצמיג ישיר בפ"ת - שם הוא הודיע לי מראש שיהיה הפרש של כמה שבועות בייצור של הצמיגים אבל כולם יהיו בני פחות מחצי שנה.

אגב - גם לצמיג ישיר לקח כמה שעות להביא את הצמיגים לאחר שהזמנתי בטלפון.

• תוכן חדש...