Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר יש לי נסיעת מבחן בסקודה פאביה ספורט 1.6 אני יוצא מאשדוד ויש לי שעה נסיעת מבחן, רציתי לדעת אם יש המלצות איך להוציא את המיטב מנסיעת מבחן? כביש 6? סיבובים? עלייה לירושלים?

בתודה, עומר

תחייה את החיים כי מחר תמות

פורסם

תיקון קל - בפביה אין (עדיין) DSG7, אלא טיפט' 6 (שגם היא תיבה לא רעה בכלל).

לגבי נסיעת מבחן - עשה בה כרצונך 8)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אם אתה באמת מעוניין לבחון את המכונית ומידת ההתאמה שלה אליך, אני ממליץ לך לתכנן לעצמך מסלול שידמה עד כמה שניתן את אופיין של עיקר הנסיעות שאתה עושה בד"כ.

לכך יש להוסיף גם לפחות קטע אחד או שניים של כביש מהיר (כהדמייה לנסיעות ארוכות) וכן כביש משובש במיוחד לצורך בדיקת הסבילות שלך לנוחות הנסיעה של המכונית (שהיא לא רעה בכלל).

אבל לפני הכל, מומלץ שתשב במכונית לפחות רבע שעה ותחקור כל רכיב, פלסטיק, מתג וידית, מאחר ולוקח זמן עד שמתחילים לשים לב לפרטים הקטנים.

אם אתה רק מחפש לקחת את המכונית ולהתחרע עליה, אז תהנה ותדאג להחזיר אותה שלמה.

דני G.

פורסם

אבל לפני הכל, מומלץ שתשב במכונית לפחות רבע שעה ותחקור כל רכיב, פלסטיק, מתג וידית, מאחר ולוקח זמן עד שמתחילים לשים לב לפרטים הקטנים.

דני G.

ותן משקל חשוב לנובים המצחיקים [והמעליבים] בהם סקודה בחרו לצייד את מערכת המיזוג של האוטו - נראה שגם דפקו סטוק נובים מפישר פרייס.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

שאלה חשובה - מתי נסיעת המבחן שלך?

סתם דוגמה - לפני כחודש לערך ביצעתי גם כן נסיעת מבחן (בשירוקו טורבו - ימים בודדים לפני שהלכה לעולמה..) וחצי מהזמן נסעתי על 40 קמ"ש +- :brickwall:

אחר כך היה יותר כיף! :-D

בקיצור, דבר שצריך לקחת בחשבון.

מקווה שתספיק לראות לפני הנסיעה - בכל אופן עדכן אותנו בהתרשמותך..

signgt9.jpg
פורסם

DSG?

בכל אופן, סע בכל כביש שאתה יכול, עירוני, מהיר, מקומות משובשים שאתה מכיר, עליות, סיבובים, ועוד דבר אחד מאוד חשוב כמו שאמרו פה, תשב ברכב כמה דקות לפני תחילת הנסיעה, ו"תחקור" אותו. תרגיש את המתגים, את הידיות, תראה אם נעים לך בתא הנוסעים ואחר כך תרגיש את הרכב עצמו ואת הנסיעה.

• תוכן חדש...