Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
או שפיספסתי משהו או שאתם לגמרי מפוספסים.

תקנו אותי אם אני טועה אבל האם אי ידיעת היסטוריית הרכב היא לא אחת המלכודות השכיחות ביותר שבה נופלים הקונים הלא מיודעים. כמה פעמים כבר קרא ששמענו על סוחרי רכב שמוכרים רכב מהשכרה/ליסינג ומתייחסים לרכב כפרטי. רישום הבעלות בעני הוא דבר חיובי אלה אם אתה נוכל/ת, אז מה כל הבכי והאשמות המיותרות כאן?

בזבוז משאבים של המשטרה על עבירות שלא קשורות לבטיחות בדרכים ותו לא.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מבין... הבעלות/מקוריות של הרכב זה לא מידע שניתן לקבל ממערכות המידע של רשות הרישוי/משרד התחבורה?

שיבררו במחשבים מי בעלי הרכב שרשומים לא כהלכה, ויגשו אליהם ישירות.

איזה בזבוז של משאבים, לעצור מכוניות אקראית כדי לראות איפה יש רישום לא נאות.

ומה הם אמורים לעשות כשהם מוצאים רכב כזה? לדווח למשרד התחבורה משהו שהם כבר יודעים? :brickwall::brickwall::brickwall:

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

אוי נו באמת , קצת פרופורציות. אז הופנו כמה ניידות בשביל יחסי ציבור והפחדה של נוכלים , בואו לא נגזים כאן.

פורסם

לברר במחשב של המשרד שלהם עצמו - גם אני חשבתי על זה.

אבל נראה לי בא להם לצאת קצת לשמש, לאכול לאפות על חשבון דמי אש"ל - זה יותר נחמד מאשר להתחנן לאיזה תוכניתן מאגף המישחוב שיצויא להם דוח"ח מהמערכת....

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

שלא לדבר על זה שיש להם גם ככה את ניידות הבדיקה הטכנית (או איך שלא קוראים למכון רישוי הנייד הזה) שהם פורשים בצידי הדרך ובודקים רכבים, שיבדקו שם גם את הנושא הזה, או שאפילו סתם להוציא חוזר למשטרה שבבדיקת רשיונות אקראיות שהם גם ככה מבצעים יש לבדוק ברכבי ליסינג אם מצויין ברשיון הרכב "מקוריות - החכר".

בשביל מה סתם לבזבז עוד כסף במבצע אכיפה ארצי?

איזה שטויות!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
שלא לדבר על זה שיש להם גם ככה את ניידות הבדיקה הטכנית (או איך שלא קוראים למכון רישוי הנייד הזה) שהם פורשים בצידי הדרך ובודקים רכבים, שיבדקו שם גם את הנושא הזה, ...

לזה בדיוק התכוון הדובר. לא יהיה מבצע "מיוחד", במסגרת הבדיקות השגרתיות בכבישים ייבדק גם נושא רשיונות הרכב של רכבי הליסינג.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

עמית,

רק דבר אחד אני לא מבין, ציי רכב גדולים (כמו ליסינג והשכרה) ממלאים בעצמם את הפרטים ברשיון הרכב?

איפה בדיוק הפירצה כאן שמאפשרת לחברות לא לרשום "החכר" ברשיון שהרי זה רישום אוטומטי של משרד התחבורה, לא?

פורסם
kompy ומה יגידו בעלי מכוניות הספורט ?

בעלי רכב ספורט-המשטרה תטריד ותעצור אתכם בדרך

:roll:

ומה יגידו בעלי רכב הספורט בליסינג ?8)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לכאורה משרד התחבורה לא יכול לדעת איזה רכב קנתה חברת אויס/הרץ (לדוגמה) לצורך ליסינג חיצוני ואיזה רכב נקנה כרכב שישרת את מנהלי החברה.

הרכב של מנהלי החברה לא בהכרח חייב להרשם כליסינג בדיוק כפי שאם חברת קוקה-קולה תקנה רכב למנכ"ל הוא יהיה רכב של קוקה-קולה ולא ליסינג.

איך בוחני משרד התחבורה ידעו אם מדובר ברכב ליסינג או לא ? - הם יוכלו לראות מה כתוב בתעודת הביטוח, והם תמיד יוכלו לתשאל את הנהג ולהסתמך על דבריו.

בעיקרון מי שיפיל את חברות הליסינג זה מה הנהגים יגידו, ולהם כמובן לא ממש חשוב להגן על חב' הליסינג.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

למען האמת סתם התבדחתי על מכוניות הליסינג ואיך שמתייחסים אליהם בכללי.

אבל אם כבר הארת את עיניי אז יש לי שאלה:

לגבי רכב כמו אימפרזה טורבו בליסינג פרטי אני אבין.

אבל האם גם לליסינג תפעולי שחברות רוכשות?

פשוט נשמע לא הכי משתלם לחברות רכבים כאלה.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

1. אם אני סמנ"ל של חברה גדולה ורוצים באופן אוטומטי לתת לי אלפא 159 או אוודי A-6, או 525,מה הבעיה עם אימפרצה טורבו?

2. תפקידים בכירים בחברות גדולות מקבלים תקציב לרכב ליסינג, הם בוחרים מה שהם רוצים כל עוד הוא עומד בתקציב

• תוכן חדש...