Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סתם שאלה: מה קורה למי שקנה מאזדה 3 והיא פרטית לחלוטין? האם הדרדסים יתעלקו גם עליה?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
מה קורה למי שקנה מאזדה 3 והיא פרטית לחלוטין?

יש דבר כזה?

המשטרה, כמנהגה לחפש מתחת לפנס, תתמקם במתחמי הייטק ותעצור מכוניות ליסינגומטיות עם כל סימני הזיהוי המקובלים (לוגו של חברה, מדבקת "אם רכב זה ביצע עבירה, נראה אותך מצליח לקרוא את מספר הטלפון כדי להתלונן, צמיגים סיניים שונים זה מזה עם 20 PSI, סימני בוץ מטיול השטח של שבת).

:turn-l:
פורסם

יובל,

המשטרה תתמקם בדיוק היכן שיגיד לה הבוחן של משרד התחבורה.

המשטרה מעורבת כאן רק מסיבה אחת: בוחן משרד התחבורה אינו יכול לעצור רכב והוא צריך שוטר לשם כך.

כך מתבצע במבצעים של רשות המיסים לאיתור חייבים: השוטר עוצר את המכונית ופקיד המס בודק אם יש חובות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

השתתפתי פעם במחסום כזה,

אתם יכולים לדמיין את הפרצוף של איש עסקים תל אביבי בחליפת 3 חלקים, באמצע שיחה בטלפון עוצרים אותו באמצע ואדי ערה, מחרימים (בעצם מעקלים) לו את ה535i ומכוונים אותו לתחנת האוטובוס הקרובה :lol:

תופעה מעניינת, אם שוטר יחרים לו את הרכב (בגלל נהיגה בשכרות למשל) הבן אדם יתווכח, יצעק, יתחנן, יאיים, מה לא.

במחסום של מס הכנסה הוא מסנן איזה קללה בשפתיים חשוקות ומייד בורח מהאזור לתחנת אוטובוס. יש משהוא במס הכנסה שבני אדם מתים מהם מפחד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני אשמח שיעצרו אותי

שיבדקו

שיטרטרו

שיפעילו לחץ ויגרמו סבל לכל חברות הליסינג.

[בקרוב - סיפור החלפת רפידות הבלם בסוזוקי סוויפט-ליסינג של רון או "איך נתתי רכב שבולם מעולה לטיפול וקיבלתי כמעט-תאונת דרכים בחזרה"]

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
יש דבר כזה?

תסתכל בפורום הטכני על כל ההודעות האחרונות שלי:shock:

ואז תבין.

אני לא מאמין שהנבלות הכחולות יסתפקו במדבקות. אני חושש שהם יגידו לי לעצור בצד כי אין לי מדבקות, וש"אין דבר כזה מאזדה 3 פרטית, אז מה אם היא רשומה על שמך ברישיון?!".

הרבה שכל אין שם, כידוע.

אגב, אחד החסרונות הבולטים של להיות בעל מאזדה 3 זה לנסות למצוא את הרכב בחניון ענק של קניון... לך תמצא מאזדה 3 אפורה בגרנד-קניון בחיפה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אין דבר כזה ספורט בליסינג, רק שטח!

אפשר לעשות שילוב של השניים - לקחת רכב ספורט לשטח - וקיבלת רכב ראלי :lol:

ועכשיו ברצינות: כמו שכבר נכתב, יש חברות שבהן אפשר לקבל כל דבר בערך.

אני מכיר לא מעט אנשים שהציעו להם כל רכב שיחשקו בו, בתשלום "הולם", כמובן.

כלכלית זה משתלם במקרה שמדובר ברכב בעל אחזקה יקרה במיוחד,

אולם מצד שני - לנהוג על רכב ספורט ש"נהנה" מתחזוקה פושעת...? :roll:

NOT MY CUP OF TEA.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

בעקבות המצב הכלכלי הקשה ומחסור במזומנים,כל אחד מאיתנו מנסה להרוויח יותר,גם ממשלת ישראל.גביית קנסות בכבישים היא אחת הדרכים הקלות להגדלת הכנסות המדינה ובייחוד כשמדובר בכ"א שגם ככה נמצא בתפקיד(שוטרים וניידות בטיחות),אז במקום לבצע משימות שאינן מכניסות כסף כמו לתפוס גנבים,לעצור גובי דמי חסות ושאר פושעים אלימים ולטפל בנהגים מסוכנים,מנצלים את הכ"א הנ"ל לייצור כסף.פשוט וקל.

מה לא ברור?

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

במקום שניידות הבטיחות יבקשו שוטר, יותר פשוט לתת סמכויות של שוטרים לעובדי ניידות הבטיחות של משרד התחבורה.

בדומה לדרגות יצוג הנהוגות בצה"ל.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

ע"פ תקנות התעבורה מותר לפקח של משרד התחבורה לעצור רכב גם ללא ליווי שוטר, אך הם לא יכולים לתת דו"ח-קנס בנוסף על טופס ההורדה, לכן מתלווה שוטר לכל ניידת בטיחות.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...