Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני צריך המלצה לרכב פוזה ספורטיבי בתקציב של 65K תיבת הילוכים אוטומט, לנער בן 17.5.

אני נהג חדש כך שלכל היותר אסיע 2 אנשים לכן חשבתי על רכב עם 2 מקומות אך ויתרתי על הרעיון, אין בעיה עם רכב 2 דלתות.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

יונדאי קופה. קח בחשבון את הדלק (1-7-8) ואת הביטוחים, אחרי הכל אתה נהג חדש.

בסכום הזה אתה יכול למצוא כאלה בשנתונים 00-02. אולי אפילו יותר.

ואם לא יסתדר, תבדוק גם 206 XS, יש גם אוטומט וגם גיר רגיל. קופה, סאן רוף, כל מה שצעיר צריך ורוצה:wink:

פורסם

-מיני קופר שנתון 2002 בערך תכנס בתקציב.

-פיאט קופה תכנס בתקציב וישאר אפילו כסף ליישור קו וחמוצים אם צריך.

-הונדה פרלוד בהחלט אוטו פוזה.

-אודי A3 2002 ומעלה.

פורסם

פיאט קופה איננה אוט'.

סיוויק קופה תענה על הצרכים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הסיויק קופה אכן רכב שמתאים בול למקרה שפה, אבל היא מגיעה עד שנתון 00? כי לא ראיתי אף פעם סיויק קופה מעל 00 אלא רק מתחת. אני יודע שה206 היא לא קופה, הכוונה שלי הייתה שהיא כמו קופה, 2 דלתות. טוב, במקרה הזה 3.

וגם אם בסוף הוא יחליט ללכת על הסיויק קופה, ישאר לו הרבה עודף מהסכום הזה.

פורסם

בסכום הנ"ל אין רכב אוטומט שמספק יותר פוזה מהונדה פרלוד.

דר"א- אם אתה מעוניין אני מכיר פרלוד 98 שמורה בקנאות עם 70 אלף ק"מ אמיתיים לחלוטין שמוצעת למכירה.

פורסם

האמת שיש כמה בימרים מאוד מעניינים בתקציב הזה.

פתח יד 2.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מצטרף להצעה של ההונדה אקורד קופה.

לדעתי? כרכב פוזה? חפש שברולט קמארו משנות ה90, הבעיה היא צריכת דלק גבוהה ביטוח יקר ו300 כ"ס שיופקדו בידי ילד בן 17.5

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

פורסם

יונדאי קופה החדשה?

מיני קופר?

לפני שאתם מציעים מכוניות, אנא בידקו את מצב השוק, הן נמכרות הרבה מעבר למחירון שלהן.

חבל לאכזב את פותח השרשור.

• תוכן חדש...