Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת לגבי jl a300.4 vs kiker 850.4 vs audison srx 4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי חוות דעת ודעה של אנשים שמכירים את המגברים והיו בשימושם או בבעלותם

מה שאני יודע זה ש...

הJL איכותי וחזק

הקיקר חזק

האודיסון איכותי

בוא נשמע קצת מידע יותר מובן ע"י מבינים בתחום 3 המגברים מוצעים למכירה בפורום מכירה ובתחום המחיר שלי רצית לשמוע מה דעתכם?

:roll:

פורסם

לתת חוות דעת סתם באוויר זה רופף.

תגיד מה המגבר אמור להגביר , מה המחיר של כל מגבר ואז התשובות יהיו הרבה יותר לגיטימיות ומועילות.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

נוסף להשוואה מגבר phoenix gold rds 500.4

כל המגברים בטווח המחירים של 1100 - 1500 ש"ח.

מעוניין להגביר סט קומפוננט של 100RMS +-

וסט רמקולים אחורי אך רק לתת נגיעה ללא הגברה יותר מידי

העיניין שהקיקר חזק ממש ופה אני חוסף מונו בלוק ואז רק אם מגבר 2 ערוצים עדין מגביר תסט אחורי.

מתכוון להביא סאב בסביבות ה 400-600 RMS ואז להגביר אותו.

:roll:

פורסם

האודיסון והJL הם אחלה מגברים,ברמה גבוהה בעלי הצהרות דומות.

הקיקר הוא מגבר חזק מאוד,יותר מידי חזק , (ידוע גם אנדרייטד).

הוא OVERKILL ל90% מהרמקולים , וגם זללן חשמל לא קטן.

אני הייתי רוכש מגבר 4 ערוצים לסט הקידמי+האחורי ומגבר נפרד לסאב ולא כמו שציינת.

סטס.

פורסם
נוסף להשוואה מגבר phoenix gold rds 500.4

כל המגברים בטווח המחירים של 1100 - 1500 ש"ח.

מעוניין להגביר סט קומפוננט של 100RMS +-

וסט רמקולים אחורי אך רק לתת נגיעה ללא הגברה יותר מידי

העיניין שהקיקר חזק ממש ופה אני חוסף מונו בלוק ואז רק אם מגבר 2 ערוצים עדין מגביר תסט אחורי.

מתכוון להביא סאב בסביבות ה 400-600 RMS ואז להגביר אותו.

לפי המחיר הזה , מדובר ביד שניה ?

פורסם

גם הקיקר סה"כ מגבר איכותי - אבל ה850... הייתי משתמש בו אם הייתי מרים סט שלושה חלקים שלם על קרוס פאסיבי אחד או אם הייתי רוצה להרים שני סאבוופרים בגישור.

הקיקר כמו גם הפייז אופוס 150.4 הם מגברים שרוב ההספק שלהם בד"כ פשוט לא מנוצל.

בשביל להרים סט שזקוק להספק עבודה אמיתי של 100 RMS גם ה650.4 יהיה נהדר.

לגבי הSRX - מהיכרות עבר בפורום עם המגבר הזה, הוא לא זוכה להמלצות רבות ברוב שרשירי ההשוואות.

הLRX זה כבר סיפור אחר.

לגבי הJL מהנסיון שלי איתם, כל עוד אתה לא מתכוון להגביר רמקולים של מורל - אחלה מגברים.

רוב המערכות ששמעתי עליהם שילוב של מורל וJL - בית שימוש...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מעניין אותי לדעת על סמך מה אתה שולל את ה650.4 - מגבר בהמה, לא חסר לו כוח.

הוא יותר ממספיק (למען האמת הוא בדיוק מה שמוגדר כמספיק) בשביל להרים מידבאסים של אילייט ועוד מידים או סאב בגישור. ולמרות כל מה שיאמרו על המגבר הזה הוא מאוד איכותי.

אני אומר את זה על סמך נסיון כמובן - תביט בחתימה.

עריכה -

מה הסיבה שאתה הולך על מגברים כל כך חזקים? מה אתה מרים איתם?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא לא לא - לא לזה התכוונתי - וואו עכשיו גורל יתחיל עם תסביך רגשות נחיתות וכו' וכו' :-D

התכוונתי לשאלה טכנית טהורה - למה אתה חושב שמשהו שהוא פחות מה850 לא יספיק לך.

אם זה לא הכוון כי זה עניין של החלטה וזהו - זה ברור ואני מבין את זה, הרבה פעמים אנחנו הולכים על תחושות בטן.

אבל אולי אתה לא צריך מגברים כל כך חזקים מראש ואתה יכול אולי בתקציב של מגבר חזק כלכך לקנות מגבר עם הספק יותר קטן אבל יותר איכותי? לא עדיף במקום לקנות קיקר או סאן דאון - ללכת על ג'נסיס או טרו במקום? (כמובן שאני מדבר על הסדרות הפשוטות יותר ועל יד שניה ועל מגברים עם הספקים קצת יותר נמוכים - לא חייב להיות דווקא ג'נסיס או טרו אבל משהו קצת יותר איכותי מהקיקר למשל...)

אני חושב על הכוון הזה...

Pioneer TS-X150

פורסם

מניסיון , התקנו לפני יומיים קיקר 650.4 אצל חבר ברכב. ה850 אמור להיות אותו דבר רק עוד יותר חזק, קשה לי לחשוב על משהו שהקיקר לא יפתח עד תומו(מבחינת סט).

המגבר פשוט מעולה. חזק, לא מעוות, נותן בראש לסט הקידמי וגם לסאב מגבר באמת מעולה.

צליל נקי וברור, ממש לא "שמן" כמו שאמרו פה בפורום.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אני הייתי בוחר בקיקר ורק בגלל העוצמתיות שלו, זה מגבר שיכול להגביר כל סט קומפוננט וסאב עד 500RMS בגישור, וזה נותן לך הרבה יותר אופציות מאשר מגברים אחרים שהצגת להשוואה.

מנסיון אישי מר בקניית מגבר יד שניה (בעבר הרחוק) - אל תחסוך את ה150-200 ש"ח לבדיקת תקינות במעבדה.

• תוכן חדש...