Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר לפני קניה - Morel vs. Focal.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב עד שהגעתי להחלטה ובסוף הבנתי שיש לי עוד סט בסימן שאלה...

אז ככה , מי לדעתכם עדיף ?

Morel Dotech Ovation

Vs

Focal 165v1

ההבדל הוא 100 שקל ... והשאלה היא מי יותר טובים ,

אני שומע הכל , אלקטרונית דאנסים טראנסים והמון שחורה.

אחד מהם ישר על מגבר SIERRA ED4056 למכירים.

פורסם
אם ההרץ חתך לך את האזניים, הפוקאל יחתוך לך את כל הראש..:-D

אבל אם הייתה לך אפשרות לשמוע את זה, כמובן שהיה עדיף.

כיף לשמוע ממישהו שעזר לי כבר בנושאים הקודמים שלי...

אני ממש מתרגש מזה שאתה זוכר את עסק ההרץ שלי :).

כן באמת בעייתי קשה לי לחשוב איפה אני שומע את שניהם לפני

שאני מחליט ושלא לדבר על זה שאין לי סבלנות לחכות למפגש שלא

לדבר על להגיע ולהאזין להם ואז לרכוש...

פורסם

טוב אני גם רואה שאתה מורליסט קודם כל ... רק שאתה עם הייבריד.

אני חושב שאני מפחד לשמוע רמה כזאת .. להגיע ל-2K על רמקולים...

פורסם

drakon תרשה לי לתקן אותך טיפה,צביקה משתמש בסט קומפוננט של מורל מדגם הייבריד אוביישן בשילוב עם המיד ריינג' של HAT מדגם l4 ולפי מה שאומרים זה שילוב מעולה.

בקשר לשאלתך אז לא כל כך יצא לי לשמוע את הסט הנ"ל של פוקל,אבל משמיעה של סטים אחרים שלהם אני מצטרף למה שצביקה כבר אמר לך בקשר לעניין החדות של הטוויטרים של מורל שהם הרבה יותר חדים מהרץ אבל זה לרוב הכל ענין של כיוון מכיוון שכבר יצא לי לשמוע 2 רכבים עם סטים של פוקל והטוויטרים היו מאוד מרוסנים ולא נשמעו חדים כמו שפוקל נשמעים בדר"כ.

בקשר לסט של מולר אז מדובר על סט טוב מאוד למחירו והוא נותן תמורה טובה למחיר,הטוויטר של הסט הנ"ל הוא יותר נעים לאוזן אבל לטעמי הוא הנקודה החלשה של הדוטק אוביישן ועם יש אופציה כדאי לשדרג ל-mt22,אבל עם אין אופציה שכזו אז לא נורא.

מקווה שעזרתי.

פורסם

אתה תמיד עוזר ICE , אז כאן העניין מתסבך ...

אני עובד עם

hu - 6050ub

amp - sierra ed4056

זאת ההגברה שלי מעניין איך זה ישב לי עם המורל.

ושאלה , החלפת מגבר ממש משפרת את איכות הסאונד או את עוצמתו ? אולי את שניהם...

פורסם

בקשר למגבר שלך אז מחיפוש אני מבין שהוא מספק כ-50 וואט rms לכל ערוץ ב-4 אוהם,לטעמי זה מעט מדי בשביל הדוטק אבל בשביל התחלה זה בסדר.

בקשר להעם שינוי במגבר מביא לשיפור איכות השמע אז לרוב כן,אני אומר לרוב מכיוון שזה מאוד תלוי לאיזה מגבר אתה משתדרג מבחינת איכות המגבר ואופי הצליל שלו.

דוגמא בקשר לאיכות השמע של המגבר אני יכול לתת לך דוגמא,בפורום www.diymobileaudio.com מישהו פתח ת'רד על כך שהוא רכש מגבר של חברת steg שנחשבת לחברה מאוד טובה והוא לא מרוצה מאופי הסאונד של המערכת שלו עם המגבר הנ"ל,נתתי דוגמא זו מכיוון שהיא מראה שמגברים כן משנים את אופי הצליל אבל עם אתה רוצה לכוון לאיכות תצטרך לרכוש גם מגבר ברמה גבוהה או מגבר ששואף גבוה מבחינת האיכות וכאן כבר נכנס אלמנט התקציב.

עם יש לך אופציה למכור את המגבר שלך ולקנות מגבר אחר אז תעשה זאת,אם אין אופציה שכזו אז תישאר עם המגבר שברשותך כרגע בתור התחלה ובעתיד תשדרג אותו.

פורסם

שוב תודה , אבל אין ספק שיהיה לי שיפור משמעותי בין ה

hertz hcx 165

קוקסיאלים שאני מחזיק עכשיו לבין המורל.

השידרוג כדאי ... ?

פורסם

אני חושב שהשידרוג כדאי והוא יהיה מורגש מאוד מכיוון שמדובר על מעבר מרמקול קואקסיאלי פשוט יחסית לסט קומפוננט ברמה טובה יותר ולכן אני מאמין שהשיפור יהיה מאוד שמיע.

יצא לך לשמוע את הדוטק אוביישן בהתקנה טובה?

פורסם

יצא לי לשמוע רק קומפוננט אחד והוא היה באוטו שלי והוא לא היה שווה כלום .

הרץ הנרג'י אני ממש לא אוהב את הרץ' סליחה אם העלבתי מישהו.

הייתי אצל מתקין והוא נתן לי מחיר גבוה 1500 על מורל אבל עם התקנה כמובן וקרוב

לבית ומקום אמין , אבל הוא גם המליץ לי על MB QUART ו- INFINITY , הוא ממש נחמד

הוא ישב איתי באוטו , הסביר לי בדיוק מה אני מחפש אחרי כמה שאלות והוא אמר שהוא

יערוך שיעורי בית ויחפש לי קומפוננט בתקציב שנתתי לו עם הדרישות שלי .

פורסם

בקשר להמלצה שקיבלת אז עם אתה לא אוהב חדות וההרץ' נשמע לך חד אז שני הסטים שהומלצו לך ע"י בעל העסק יהיו לך חדים מאוד.

אני מצטער לומר לך אבל 1500 ש"ח שזה כולל סט קומפוננט כולל התקנה זה לא נורא יקר בהתחשב בזה שמחיר הסט בלבד נע במחירים של 1000 ש"ח וצפונה,אולי זה לא הכי זול אבל עדין זה לא סוף העולם.

בקשר לשמיעת הדוטק אז אתה יכול לחכות טיפה עם ההתקנה ולהגיע לאחד המפגשים ולשמוע שמה אולי את הדוטק.

פורסם

הבחירה מאוד קלה, מורל דוטק אוביישן.

טוויטר הרבה יותר טוב ולא אונס את האוזניים וגם מיד יותר טוב, הפוקאל פשוט נחות בהכל.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

למה שלא תקנ הביד שניה?יש פה מציאות נהדרות בתקציב קרוב לשלך

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

• תוכן חדש...