Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

שמתי לב לתופעה מאוד מוזרה ומפחידה ברכבי.

כאשר אני מגיע למהירות 100 - 110 נשמע מין רעש מוזר שקשה להסבירו בכתב.

כאילו שחלק במכלולי הרכב מסתובב מהר מדי.

שמתי לב לכמה תופעות:

במהירות 0-90 לא נשמע הרעש כלל.

ההיגוי שלי נהיה זוועתי, כאילו הרכב מאבד שליטה בנסיעה ישרה, ההגה נוטה לי לצדדים וכאילו 'מחליק'.

במהירות 100 כאשר אני מגיע לסיבוב רחב שמאלה, הרעש משתתק וחוזר שההגה מתיישר. (מכאן הסקתי שמדובר במערכת היגוי)

ממה לדעתכם יכול לנבוע הדבר?

תודה.

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם

למה שלא תגיד לנו איזה רכב יש לך?

איזה מערכת היגוי (תיבה או מסרק) הגה כח או רגיל?

האם החליפו תפוחי הגה בעבר? ציריות?

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

פורסם

זה רעש כמו של שואב אבק? יכול להיות אחת במייסבים בגלגלים הלך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כרגיל אני שוכח לרשום את סוג הרכב.

רנו מגאן, 96', 1600, אוטו', הגה כוח.

ברכב לא החליפו כלום עדיין שקשור למערכת ההיגוי, חוץ מהרצועה של ההידראולי.

אממ, לפני משהו כמו חודש החלקתי ופגעתי במדרכה, בורג (לא יודע מה תפקידו), נשבר, וכתוצאה מכך הגלגל התעקם פנימה.

הבורג הוחלף והבעיה סודרה.

כרגע הצירייה השמאלה 'דופקת בסיבובים', אני מחכה עוד משהו כמו חודש שאגיע ל10k ואחליף אותה במסגרת הטיפול.

tzvipper -

כן, הרעש דומה מאוד לזה של שואב אבק!

ממה יכולה לנבוע הבעיה, כמה מסוכנת היא ומה עלות ההחלפה?

תודה!

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם

אני לא מכיר את המחירים. אבל לא מומלץ לנסוע ברכב שיש לו בעייה במייסב של אחד הגלגלים. עדיף קח את הרכב למוסך וטפל בבעייה בהקדם.

האם הרעש מופיע בנסיעה במישור או רק בירידות ללא לחיצה על גז. כי, אם רק בירידות, יכול להיות שחסר שמן גיר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
שלום.

שמתי לב לכמה תופעות:

במהירות 0-90 לא נשמע הרעש כלל.

ההיגוי שלי נהיה זוועתי, כאילו הרכב מאבד שליטה בנסיעה ישרה, ההגה נוטה לי לצדדים וכאילו 'מחליק'.

במהירות 100 כאשר אני מגיע לסיבוב רחב שמאלה, הרעש משתתק וחוזר שההגה מתיישר. (מכאן הסקתי שמדובר במערכת היגוי)

ממה לדעתכם יכול לנבוע הדבר?

תודה.

לא נראה לי שמיסב של הגלגל הוא מה שגורם לתופעה הנ"ל (לפחות לא לבדו) כתבת שקיבלת מכה בגלגל והוא נכנס פנימה, אני מהמר שהמכה שקיבלת היסבה נזק יותר גדול ממה שאתה חושב. ניתן לחשוב על צירייה עקומה, גלגל עקום ועוד הרבה דברים

קח את הרכב לבדיקה במוסך שם יבדקו את כל הפרונט, אם לא מוצאים כלום בבדיקה רגילה קח את הרכב לכיוון פרונט, שם צריכים לעלות על הבעיה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

חד משמעי, מייסב גלגל (ימין אם אני לא טועה כי אמרת שאתה נוסע שמאלה אז אין רעש.)

היתה לי את אותה הבעיה בברלינגו של העבודה, סיפור של 500 ש"ח כולל עבודה (זה מה שלקחו לבוסים)

על הדרך תבדוק מסרק הגה ותפוחים.

G-Media

יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע ותקשורת.

www.g-media.org

052-5634010

פורסם

בהחלט תיאור המקרה מעיד על מיסב גלגל קידמי ודווקא אמור להיות המיסב שמאלי, הרעש מפסיק כי אז העומס על הגלגל שבתוך הפנייה פוחת, למרות שזה לא כלל אצבע(אז לא לתפוס אותי במילה ) ומאוד תלוי בסוג הכשל של המיסב.

פורסם

דניאל, יצא לי להחליף מספר פעמים מסבים ברכב ומעולם לא היול לי את התופעות כמו שהוא מתאר, מדוע מיסב גמור גורם לתופעות כל כך קיצוניות?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...