Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנסיון אני יכול להגיד לך ש3 פעמים זה לא מספיק לכלום לציפ קאסטום,אתה צריך לעשות הרבה יותר מזה.

לפי דעתי סע לחו'ל תעשה קורס של 3 חודשים ללמוד לכוון מנועים וזהו.

מה שאתה אומר נשמע פשוט,אבל מצריך מקצוענות ברמות גבוהות מאוד.

יש המון לוגים שצריך לעשות וערוצים שצריך לשים עין שלא כול אחד יודע אותם.

שהיה בהצלחה!

פורסם

BIG M - עם כל הכבוד, ויש כבוד, לפני 10 שנים גם להחליף טורבו בארץ למגודל ולבנות סעפות היה דבר מסובך ואילו היום כל מוסך שלישי עושה עבודות שכאלו (חלק טובים יותר חלק פחות)

אני חושב שזה בסה"כ סוג של התפתחות בכיוון טוב שיכולה רק לעשות טוב לשוק השיפורים בפרט ובחלוקת הידע בכלל.

עם זאת, אשמח לדעת עוד אודות אותו קורס כיוון מנועים / ניהול מנוע (נשמע מעניין ובעל פוטנציאל רב מאוד בארצנו הקטנטונת ומעוטת הטיונרים)

יכול להיות שבאפליקציות מסויימות אכן יהיה טוב יותר לבנות מפות קסטום לרכב ספציפי, אבל, במרבית המקרים ובמיוחד לעניין המנועים המוכרים, AKA 1.8T, אין צורך בכך - הם אספו שם למעלה מ 50 מפות שונות בקונפיגורציות שונות של מנועים, טיונרים ודלקים וגם יש ביקורות לחלק מהמפות. יש שם חברה שצרבו איזה 20 פעם בחיפוש אחר הקונפיגורציה המתאימה.

דוגמא - יש במאגר קובץ של REVO STAGE 1 - שאמור להיות כמו שלי - אני אשמח להשוות בינהם ולבדוק מי עושה מה ואם יש הבדל..

שוב, המטרה כרגע היא לא לעשות כסף - בכלל בכלל לא, אלא, ללמוד ולהעשיר את הידע של כולנו על ידי הבנת השינויים שנעשים ולמידה מטעויות של אחרים. (למרות שנשמע די מפתה להוסיף 5% כוח להונדה אטמוספרית ב 5 דקות, לקחת 500-600 ש"ח ולשבור את ה"שוק" - המפות שם להונדות זה פשוט לא להאמין..)

...CASKA for life

פורסם

נדמה לי שלא בכל רכב יושב צ'יפ נפרד שאפשר לפרו בקלות - או שאני טועה?

במזדה בכל עופן ECU של מנוע הינו קופסא סגורה ולא ראיתי מעולם הצעות לצ'יפים עבורה.

ב-MX5 החדשה מוכרים איזה קיט של 800$ עם מכשיר שמתחבר דרך שקע דיאגנוסטיקה ושופך קוד חדש לתוך ECU - גם במקרה של רכב כזה אני מניך שצורה EEPROM רגיל לא יעוזר, נכון?

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• ספונסר פורום
פורסם

רעיון מעולה,אם יצא לפועל,מוכן לנדב מספר רב של מפות סטנדרטיות,משודרגות,ומשופרות של מגוון רכבים של לקוחותי(כמובן בהסכמתם,שלא אמורה להיות בעיה עם זה)

ומפות של הרכבים שלי,קאפה טורבו 16V,אימפרזה GT 2000

בברכה,אורן

• תוכן חדש...