Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

106 XSI חלון גג

leon 20VT
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1996!

עניתי לך על זה כבר...

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם
טעות....... גם 95

ו1400 הגיע עם אופציה!!!

תודה זה מה שרציתי לשמוע כי ראיתי כמה 1400 והיה להם גג שמש

אז חשבתי שזה לא מקורי נזילות בלאגנים

זה רשום ברשיון ??

פורסם
טעות....... גם 95

ו1400 הגיע עם אופציה!!!

זה רשום ברשיון ??

לשאלתך -

הן הגיעו כבר מ 94 עם חלון גג מקורי .

ולא , זה לא רשום ברשיון . שום מכוניות שיש בה סאן רוף לא מופיעה הערה לגביו ברשיון .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם
טעות....... גם 95

ו1400 הגיע עם אופציה!!!

זה רשום ברשיון ??

לשאלתך -

ולא , זה לא רשום ברשיון . שום מכוניות שיש בה סאן רוף לא מופיעה הערה לגביו ברשיון .

ברשיונות החדשים מצויינים גם תוספות שונות ברכב, ביניהם גם גג שמש.

אני לא בטוח מאיזו שנת ייצור מציינים את התוספות ברשיון (אני בטוח ש-KOMPY ידע :D), אבל במידה ורכב שנת 94 נכלל בפורמט החדש, אז התוספת הזו אמורה להרשם.

מאידך לא הייתי סומך על כך. לכמה רכבים בעבודה שלי נשכחו כמה תוספות כאלו ברשיון החדש - לא משהו שעמידה בתור במשרד הרישוי לא יכולה לפתור :? .

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

ברשיונות החדשים מצויינים גם תוספות שונות ברכב, ביניהם גם גג שמש.

אני לא בטוח מאיזו שנת ייצור מציינים את התוספות ברשיון (אני בטוח ש-KOMPY ידע :D), אבל במידה ורכב שנת 94 נכלל בפורמט החדש, אז התוספת הזו אמורה להרשם.

מאידך לא הייתי סומך על כך. לכמה רכבים בעבודה שלי נשכחו כמה תוספות כאלו ברשיון החדש - לא משהו שעמידה בתור במשרד הרישוי לא יכולה לפתור :? .

יניב

אופסססס....

kompy לא יודע הכל(מה באמת :shock: ), אז אל תציין דברים בבטחה כל-כך גדולה.

רישום התוספות ברשיון-הרכב החל מאוקטובר 03, ברישום זה הכלילו את השנים האחרונות בלבד(עד 99 כמדומני).

כאשר בשנים החדשות כל התוספות אמורות להרשם ואילו במוקדמות יותר רק בחלקן.

כמו-כן נפלו טעיות מספר ברישום, רישום מס' דלתות שגוי למס' דגמי רכבים.

כבר נתקלתי בהורדה מהכביש של הונדה(האצ'בק או קופה, לא סגור על הדגם) עם חלון גג שנת 93, השוטר כמובן התייחס לרשיון ולא עיניין אותו המקוריות, "לא רשום=לא מקורי=שינוי מבנה", לטענת השוטר :?

המלצתי. מצאתם שרשיון הרכב אינו תואם את המציאות, כתתו רגליכם אל משרד הרישוי, הקדישו לכך מס' שעות, ותקנו את הטעון תיקון. :idea:

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
אופסססס....

kompy לא יודע הכל(מה באמת :shock: ), אז אל תציין דברים בבטחה כל-כך גדולה.

:oops:

דאאאם.. נשבר פה מיתוס :wink::lol:

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
טעות....... גם 95

ו1400 הגיע עם אופציה!!!

זה רשום ברשיון ??

לשאלתך -

גם ברשיון הישן מופיע חלון בגג - לא יודע אם בכל רכב, אבל לפחות בחלק. לי יש סיאט לאון עם סאן-רופ מקורי, וברישיון מופיע בהערות "חלון בגג".

Fazer

• תוכן חדש...