Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסן 350Z בארה"ב ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אפשר בבקשה פרטים על הניסן 350Z, ואיזה עוד מכוניות יש במחיר של הניסן ואם אפשר גם פרטים עליהם...

תודה מראש, אלעד...

פורסם

באיזה סוכנות של ניסן בארץ אפשר לקחת את הZ350 לנסיעת מבחן?

כשהיא תגיע, אני בטוח שכל חברי הפורום שכבר נהגו עליה (היי יאשה!) ישמחו לעזור לך.

אגב, ידוע על בעיות אמינות קשות, בעיקר במרימי החלונות הקדמיים של ה350Z, אולי שווה לבחון שוב את הרכישה...

:-)

פורסם

באיזה מדינה אתה נמצא?

בארץ לא מוכרים 350Z.

פרטים יש בגוגל... (אם אתה מחפש 0-100 סופית וכו')

אתה מוזמן לתת לנו תקציב, צרכים וכו' ואנחנו נעזור.

גיא.

פורסם

אמא שלי קונה בע"ה את הניסן בארה"ב ולא בישראל...

התקציב בסביבות ה-50K$

אחרי שנתתי את התקציב(50K$)

האוטו צריך להיות יפה..מנוע חזק..2 מקומות ישיבה בלבד..

אמא שלי נידלקה על הניסן 350Z אבל אני חושב שיש עוד מלא מכוניות יותר יפות ואולי גם יותר טובות במחיר של הניסן...

אז בבקשה תתנו לי פרטים על מכוניות נוספות(מיתחרות) במחיר של הניסן 350Z

תודה מראש, אלעד...

פורסם
אמא שלי קונה בע"ה את הניסן בארה"ב ולא בישראל...

התקציב בסביבות ה-50K$

אחרי שנתתי את התקציב(50K$)

האוטו צריך להיות יפה..מנוע חזק..2 מקומות ישיבה בלבד..

אמא שלי נידלקה על הניסן 350Z אבל אני חושב שיש עוד מלא מכוניות יותר יפות ואולי גם יותר טובות במחיר של הניסן...

אז בבקשה תתנו לי פרטים על מכוניות נוספות(מיתחרות) במחיר של הניסן 350Z

תודה מראש, אלעד...

טוב, זה פרט קצת חשוב ששכחת לציין, אתה יודע :p

בכל מקרה ה-350Z מתחילה מחצי מהתקציב בערך - כ-25000$, ובגרסת קבריולט הכי מפוארת היא עולה עדיין משמעותית פחות. מתחרות ראויות - ב.מ.וו Z4, אאודי TT, מזדה RX8.

בסכום שציינת אפשר כבר לקנות דברים יותר רציניים. פורשה בוקסטר, מרצדס SLK AMG...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
תודה על העזרה...

אמרו לי לא לגעת בפורש בוקסטר...

מה עם lotus elise?

LOL

נכון, ידוע שלבוקסטר בעיות אמינות קשות, וגם השוק לא משהו.

נפלת על השכל??

אפשר הסבר למה לא לגעת בבוקסטר? שאלת את זה לפחות, את הבנאדם שאמר לך שלא כדאי?

לוטוס אליז - מכונית ספורט ספרטנית ולא מתפשרת. צפופה, בסיסית, קטנטנה, לא בטוחה (שוקלת 700 קילו) ולא מפנקת בגרוש. זה באמת מה שאמא שלך צריכה? (התשובה - לא)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אבל הלוטוססס יפהה...אבל אם אתה אומר שהיא לא נוחה אז מה כל המחיר שלה שווה בכלל...אמא שלי ישבה בניסן ואמרה שהיא מאוד יפה מפבנים ומבחוץ ונידלקה עלייה..אבל אני חושב שיש עוד מכוניות יפות ואני רוצה לבדוק בשבילה אילו עוד מכוניות יש במחירים האלה(45K$)משהו כזה...

פורסם

אתה יודע אני ממש ממש אוהב להאמין לאנשים ואני תמיד מנסה לתת את האמון המלא אבל אני לא מבין למה אמא שלך צריכה אוטו ספורט שתי מקומות ישיבה ז"א אלו (המכוניות שציינתה) מכוניות נמוכות שלא מתאימות לנשים באמצע חייהם אני גם ממש מתקשה להבין את הרעיון של להוציא 50 k בארה"ב על אוטו זה המון במונחים שלהם אני במקומך קונה viper-gts שנת 2000 תאמין לי שזה עונה לך ולאמא שלך על כל הציפיות

לדעתי תמליץ לאמא שלך על איזה יגואר x חדשה וגמרתה סיפור

זה מה שאני הייתי עושה

נ.ב.

אני מקווה שלא פגעתי בך פשוט לא יודע הסיפור נשמע לי .........

:p

יום טוב שאהייה לך

דורון.

פורסם
אבל הלוטוססס יפהה...אבל אם אתה אומר שהיא לא נוחה אז מה כל המחיר שלה שווה בכלל...

רגע, הלוטוססססס יפההההההה?? אההההההה :p

האליז היא מכונית ספורט קטנטנה. זה באמת מה שאמא שלך רוצה? המחיר שלה הולך על תכנון קפדני שמאפשר יכולות ספורטיביות גבוהות, על עיצוב, על שם ועל כל מיני דברים אחרים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אבל הלוטוססס יפהה...אבל אם אתה אומר שהיא לא נוחה אז מה כל המחיר שלה שווה בכלל...אמא שלי ישבה בניסן ואמרה שהיא מאוד יפה מפבנים ומבחוץ ונידלקה עלייה..אבל אני חושב שיש עוד מכוניות יפות ואני רוצה לבדוק בשבילה אילו עוד מכוניות יש במחירים האלה(45K$)משהו כזה...

נ ו ד נ י ק , אולי תגדיר מה אמא שלך רוצה ?

היא נהגת ספורטיבית ? נהגת שודים ? נהגת מילוט ? נהגת כמו רוני :p ? נהגת של מיס דייזי ?

אתה צריך להגדיר מה היא רוצה או קיי הבנתי שהיא רוצה רודסטאר עם 2 מושבים ופוזה, אם אלו הדרישות - פוזה, אז כדאי שתרד מהלוטוס, בלוטוס אתה משלם לא רק על הפוזה אלא גם על הרבה דברים אחרים שאמא שלך לא צריכה (99% מהאימאות לא צריכות).

בקיצור מה ששמעת לגבי להתרחק מהפורש - בולשיט (באמריקאית לצורך העיניין :wink: ).

שתקנה מה שנוח לה ומה שהיא אוהבת לא חייבים להוציא את כל הסכום על המכונית ! (נכון ? :roll: ) גם אם היא תוציא חצי מהסכום או שלוש רבעים זה לא אומר שהיא תהנה פחות מהאוטו אם היא אהבה את הניסן יאללה לקנות.

אף אחד כאן לא ממש יכול להגיד לך דברים רעים על המכוניות הנ"ל.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

היא נהגת ספורטיבית ? נהגת שודים ? נהגת מילוט ? נהגת כמו רוני :p ? נהגת של מיס דייזי ?

אתה צריך להגדיר מה היא רוצה או קיי הבנתי שהיא רוצה רודסטאר עם 2 מושבים ופוזה, אם אלו הדרישות - פוזה, אז כדאי שתרד מהלוטוס, בלוטוס אתה משלם לא רק על הפוזה אלא גם על הרבה דברים אחרים שאמא שלך לא צריכה (99% מהאימאות לא צריכות).

שתקנה מה שנוח לה ומה שהיא אוהבת לא חייבים להוציא את כל הסכום על המכונית ! (נכון ? :roll: ) גם אם היא תוציא חצי מהסכום או שלוש רבעים זה לא אומר שהיא תהנה פחות מהאוטו אם היא אהבה את הניסן יאללה לקנות.

דניאל.

אז להשאיר אותה עם מה שהיא רוצה?(350Z)...

פורסם

דניאל.

אז להשאיר אותה עם מה שהיא רוצה?(350Z)...

תחליט אתה, או היא :|

בכל אופן האופל לא בשבילה.

מרגיש אידיוט משהו,

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תוכן חדש...