Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי אימפרזה GT מנוע מקורי, ניהול מקורי, מזרקים מקוריים, טורבו TD05 16G,וסת לחץ דלק ארומוטיב מכוון על לחץ 3.3 באר צנרת 3 אינץ מהטורבו עד הסוף, אינטרקולר WRX עכשיו יש לי בעיה מוזרה יש לי הרבה פיצוצים מהאגזוז זה ניראה כמו עודף דלק, זה בעיקר בסל"ד נמוך, והאוטו אוכל הרבה דלק. הגדישה מכוונת על 1.1 1.2 הEGT בסדר לא מטפס יותר מדיי מגיע ל14 פרנהייט בלחיצות. ועוד משהו מוזר למשל עם אני יעמוד על 4 אלף טור וידביק את הדוושה האוטו כאילו נחנק כזה מגיב אבל לא משהו, אבל אם אני ילחץ טיפה על הגז אז הדחף שלו יהיה יותר חזק מישהו יודע למה? האם צריך להוריד את הלחץ דלק? או האם זה ניגרם מאיזה חיישן מסויים? מנורת מנוע לא דולקת. תודה לכל מיש שיוכל לעזור.

פורסם

אולי כבל הצתה - תפתח מכסה מנוע עדיף לקראת הערב תעלה קצת את הטורים תראה אם אתה

רואה ניצוצות איפשהו יש מצב אחד מהם התנתק או פשוט נוגע במשהו ויש זליגת חשמל ואז האותו כאילו " נחנק "

ומקרטע אם רעשים מוזרים באגזוז בנוסף גם זולל שמן ודלק. היה לי אותו דבר. שווה בדיקה.

• ספונסר פורום
פורסם

מה שאתה מתאר מתאים ללחץ דלק גבוה מידי,איך גיוונת לחץ דלק? עם וואקום או בלי וואקום?

פורסם

החלפת לטורבו יותר גדול מהמקורי,למה אתה לא הולך לכוון תמנוע כמו שצריך?

גש לטיונר שיכוון תאוטו כמו שצריך חבל על הרכב!

פורסם

אני היחיד שעניין ה-EGT הדליק לו פה נורה אדומה?

14 פרנהייט ב-EGT? זה לא ה-מ-ו-ן?

מצטרף להמלצה על טיונר שיכוון את האוטו, בדברים כאלה לא שווה לחסוך.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

כנראה שרק לך , 14 פרנהייט זה מעט . מצביע על עודף דלק בד"כ .

16 פרנהייט = 870 צלזיוס , ייתכן שאני טועה בכמה מעלות , זה מהזיכרון שלי .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• ספונסר פורום
פורסם

1400F=760c שזה תקין,אבל כמו שיאשה כתב,מצביע על עודף דלק ,מה שקורה במנוע של פותח השרשור,הוא שיש לו נקודה עשירה לפני שהגדישה נכנסנת במלואה,וסביר להניח שאם הוא יוריד לחץ דלק תהיה לו תערובת ענייה בגדישה מלאה,כמו שכתבו לו בחוכמה,צריך לפתור את עיניין הכיוונים.

אורן

פורסם

עידכון קטן בגלל העודפי דלק הלכתי היום למוסך להוריד את הלחץ דלק מ3.3 ל3.1 3.0 יש לציין שאת ההתקנה לוסת עשיתי במוסך אחר לפניי חודש וכיוונו לי אותו על 3.3 באר עם השעון שלהם. היום הלכתי למוסך אחר חיברתי שעון לחץ דלק והוא הראה לי על 3.9 באר שזה מוגזם. עכשיו השאלה שלי איך יודעים איזה שעון מזייף? כרגע הורדתי את הלחץ דלק לפי השעון שבדקתי היום ל3.1 באר והאוטו נוסע אחרת מגיב יותר טוב. עכשיו הפחד שלי שאחד השעונים מזייפים ושהורדתי לחץ דלק מתחת למקורי. במידה והורדתי לחץ דלק נמוך מהרגיל איזה תופעות יהיו לי?

• ספונסר פורום
פורסם

תערובת עניה..טמפ' בעירה גבוה,ונזק לבוכנה,במידה ולחץ הדלק נמוך מידי,טמפ הEGT תעל משמעותית.

אורן

פורסם

תודה רבה אורן על התשובה המהירה , יש לי EGT של אוטומטר ואת החיישן שמתי בשילוב של כל הבוכנות ביחד איפה שכולם ניפגשות. השאלה היא ככה ידוע לי שצילנדר 2 או 4 הם הבעייתים ביותר נגיד יוצא לי בEGT 800 איך אני יודע שהכול בסדר בבכונות אולי בוכנה אחת מוציאה 900 מעלות?

פורסם
החלפת לטורבו יותר גדול מהמקורי,למה אתה לא הולך לכוון תמנוע כמו שצריך?

גש לטיונר שיכוון תאוטו כמו שצריך חבל על הרכב!

+1

יש משפט שאומר:

אמינות / ביצועים / עלות נמוכה - עכשיו תבחר 2.

רוצה ראש שקט? פעל ע"פ המלצתו של BIG M.

פורסם

יש לי EGT של אוטומטר ואת החיישן שמתי בשילוב של כל הבוכנות ביחד איפה שכולם ניפגשות.

לפי מיטב ידיעתי נהוג למקם חיישן על צילינדר 4, הייכן שמיקמת אותו יש מצב לזיוף בקריאה.

קיים מקדם הכפלה או תוספת בין החום האמיתי לקריאת החיישן במיקומו הנוכחי, אולי אורן יוכל להרחיב, אולי פשוט תקבע איתו, תחבר את הרכב לשקע המחשב ותבקש שיכוון אותה מרחוק.

אולי תנסה להתחבר לשרת של רפי מזכרון, שמעתי שהוא שאטר באימפרזות.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

אצלי בפיג'ו בהתחלה ה EGT גם היה בחיבור של כל ה4 בוכנות,הEGT עבד יותר לאט ופחות חם.

העברתי אותו כמה שיותר צמוד לראש מנוע,בבוכנה 3 אצלי (יותר קרובה לטיימינג מאשר לגיר) והקריאה הרבה יותר מהירה וחמה,כמו שצריך:twisted:

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם
+1

יש משפט שאומר:

אמינות / ביצועים / עלות נמוכה - עכשיו תבחר 2.

רוצה ראש שקט? פעל ע"פ המלצתו של BIG M.

הכיוונים בהחלפת טורבו הם מינורים, אם נשארים על הגדישה המקורית (אבל בהחלט חשובים).

אם מעלים גדישה (אפילו ללא החלפת טורבו) אז צריך לעשות כיוונים רציניים.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...