Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אנשים חושבים שעובי הפח בגולף הוא 800 מ"מ, ולא מבינים שפח זה פח וכל רכב גם אם זה יהיה קדילאק אסקלייד דורש בידוד אקוסטי. כנראה שלא "הקשת" על דלת לא אטומה של יונדאי מול דלת לא אטומה של גוף/פולו - יש הבדל עצום! תעשה בדיקה - זה לא עולה כסף. (ד"א בדיקת הקשה היא כמו אולטראסון, ואני עדיין משתמש בה לבדיקות F15, כך שעל תזלזל :))

אצל דני(DANNY-G) הוופרים של הקלארוס מותקנים בדלת של יונדאי אקסנט חדשה, מוגברים ע"י 2 הערוצים החזקים של הבילט-6 (200וואט RMS) ושוברים את כל הרכב בצורה בלתי רגילה. " שוברים את כל הרכב"? מה זה בדיוק אומר?

זה מושג חדש בעולם האודיו לרכב? תן הגדרה קצת יותר מקצועית איך הם עובדים. תודה.

מה זה קשור עכשיו גולף או לא יונדאי. אל תגיד לי שאתה לא יודע שסט מסויים ישמע שונה לגמרי בשני רכבים שונים, ובוודאי הוא ישמע הרבה יותר טוב בגולף אטומה מאשר ביונדאי לא אטומה. נו באמת.

אם הרכב נמכר ו/או אין תקציב אז גם ככה בידוד אקוסטי הוא מחוץ למשוואה, ואז זה לא משנה אם זה יהיה קלארוס או מילה לצורך העניין.

כל רכב דורש טיפול אקוסטי, אבל זה לא מה שימנע רכישה של סט כזה או אחר.

צודק ב100%.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ידידי,

קודם כל, אני לא צריך "להקיש" על דלתות של רכבים , האמת לי שאני מספיק מנוסה.

הכוונה שלי הייתה שזה לא משנה אם זה גולף או אם זה פיאסטה 84, כול חייבים בטיפול אקוסטי.

בנוסף, כתבתי לך "שוברים" את כל הרכב כהפשטה לעובדה שהם מנגנים בצורה בלתי רגילה.

זה ידידי נקרא הפשטה, כמו שבמינוחים המקצועיים משתמשים בkick-bass ובצליל שהוא colorful ו מה עם צליל פאנצ'י?.

ונכון שזה יהיה מגוכך להגיד שיש אצלך ברכב צליל צבעוני?

ואיך תתאר לי בבקשה מקצועית את המינוח פאנצ'י?

וכמובן לא לשכוח את המילון הנפוץ לשנת 2009 שזה כמובן "קראנצ'י".

שכל יודע דבר מבין שמדובר על "פריך" שזה תיאור לציפוי של שניצל או תיאור לעוגיה טרייה.

אז בפעם הבאה שאתה רושם לי :

"זה מושג חדש בעולם האודיו לרכב? תן הגדרה קצת יותר מקצועית איך הם עובדים. תודה"

תחשוב שניה, אולי זה נאמר בצינוית/הפשטה.תודה.נקודה.

ודבר אחרון, הסטיגמה על רכבים גרמניים היא פנטסטית, אבל יש כלכך הרבה השפעות אחרות שזה לא מדע מדוייק.

רוצה להבין למה?, ברכב של גורל ודני יש קלארוס מותקן.

גורל= גולף גרמנייה משובחת.

דני= יונדאי אקסנט קוריאנית ודקיקה.

בשניהם הדלתות אטומות בצורה מקצועית.

רוצה להמר אצל מי נשמעים הוופרים יותר טוב?(תרגום: יותר טוב = יותר חזק,מדוייק,מהיר ומפורט).

under construction..

פורסם
גורל= גולף גרמנייה משובחת.

דני= יונדאי אקסנט קוריאנית ודקיקה.

בשניהם הדלתות אטומות בצורה מקצועית.

נשמה, אתה לא עוקב אחרי השרשור! - פותח התר'ד לא מתכוון לאטום את הדלתות שלו, וההשוואה שלי היתה בין דלתות לא אטומות של שני הרכבים המוזכרים לעיל.

ולא, זה לא היה בציניות, לשבור דלתות בשבילי זה משהו חדש.

בברכה.

פורסם

כל יום לומדים משהו חדש, לאחרונה יש הרבה חידושים בפורום:).

כמו קריספי, זה חדש בשבילי, ההגדרה המילונית של קריספי:

פָּרִיךְ; מְקֻרְזָל, מְתֻלְתָּל

אני לא יודע מה איתך, אני מעדיף את הטוויטרים שלי לא מקורזלים או מתולתלים, והאמת אם הם יהיו פריכים זה בעיה, הם יכולים להתפורר:)

אה, ולעניין השרשור, אני עוקב במסירות אחר התרד'.

ציינתי את זה כי זה אמור להיות ההפך לא?, אם במצב שהדלתות לא אטומות יש יתרון לגולף, אז גם לאחר האיטום היתרון יעלם או יישמר.

איך אתה מסביר שהוא הפך עצמו לחסרון?

under construction..

פורסם

ניר - צריך להקליט דריכה על תיקן (מקק) ולראות עד כמה הטוויטרים שלך נשמעים קריספי! :-P

או לסירוגין - בחורה נוגסת בגלידה NOKOUT עם ציפוי שוקולד "פריך" :-D

יש משהו אחד שלא שמתי לב אליו - ההשוואה היא באמת בין שני סטים שני חלקים וההיכרות שלי עם ה165 היא עם הוופר בלבד.

לגבי הטוויטרים אני לא מסוגל לתת תגובה אבל... הטוויטרים של הMLK3 נשמעים נהדר - בסט שלושה חלקים.

אין לי מושג איך הם ישמעו בסט שני חלקים אבל עדיין הטעם האישי שלי הוא לטובת הקלארוס.

זה לא אומר שום דבר לגבי פותח הת'רד - לפחות לא צריך לאמר לו שום דבר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

דבר אחד בטוח - אם היא שווה אני רוצה להיות בהקלטה של הבחורה ! :)

דבר אחד נכון בהקשר של השרשור הנ"ל, גולף לא אטומה, נשמעת טוב יותר מיונדאי לא טעומה, מסיבה אחת (ופה ננפץ קצת מיטוסים) זה לא כי הפח עבה, זה לא כי זה רכב גרמני, לא כי הבניה מאסיבית יותר.

זה בגלל שבגולף אין חורים בדלת, יש פלאטת פח ששמכסה את כל החורים ולמעשה גם לפני האיטום יש מעיין "תיבה" סגורה, מה שאין בהרבה רכבים

אבל - אם פותח השרשור רוצה הוא יכול לקנות 4 יריעות של סקנד סקין, ולסגור רק את החורים, לא לאטום שום חלק אלא לסגור רק את החורים שיש בדלת, זה יעלה לו גרושים (כל יריעה עולה באיזור ה60 שקלים בערך) אין פה הרבה עבודה כי שוב הוא לא באמת עושה אטימה, והשיפור יהיה משמעותי

פורסם

אולי דלתות של רכבים גרמניים יותר "מאסיביות" מדלתות של רכבים אחרים אבל זה לא תמיד בהכרח אומר שכל רמקול ישמע שם יותר טוב.

ברשותי למשל היונדאי אלנטרה ומותקן אצלי סט של מורל מדגם הייבריד אוביישן עם איטום נכון להיום,אבל לפני האיטום לא היו רעשים "מטורפים" כאילו הדלת מתפרקת או רעשים של פלאסטיקה משוחררת והסט מקבל 150 וואט rms (לפי הצהרות יצרן כמובן) לכל ערוץ.

נכון שלאחר האיטום אין שום רעש והסט נשמע יותר טוב אבל יצא לי לשמוע סט שכזה גם ברכבים גרמניים ללא איטום וגם שם היו קירקושים של פלאסטיקה והחזרי רעש מהמתכת של הדלת.

דוגמא נוספת,ברשותנו מאזדה 3 מליסינג עם מערכת מקורית ובדלתות מקדימה עם אני לא טועה יש רמקול בגודל 5x7 שמייצר יותר באס מרמקול 6.5'' סטאנדרטי שמגיע עם מערכת מובנית של רכבים ואין שום רעשים מהדלתות או מהפלאסטיקה בווליום יחסית גבוה,לעומת זאת בשברולט אופטרה שהייתה ברשותנו כשהווליום היה עולה טיפה ישר היה רעש מכל איזור אפשרי מכיוון הדלתות.

לכן לפי דעתי קשה מאוד לקבוע איזו דלת יותר טובה באיזה רכב לפני ששומעים באותו הרכב ספציפית את אותו הסט,לפעמים שוני בעוצמת ההגברה יכול להביא לשינוי ולרוב אפילו גילו של הרכב יכול להביא לשינוי בכמות הרעשים.

*אם אני טועה תקנו אותי בבקשה.

פורסם

זה לא משנה איזה רכב זה

חובה איטום נקודה !

אגב זה לא חוכמה להגיד את מה שאמרת כי אם אתה מוציא 150RMS לפי הצהרות יצרן (איזה מגבר זה?) והוא מוציא 150

אבל אצלך ה150 זה 90 כי ההצהרות קצת חורגות והן גם ב14 וולט, ואצלו ההצהרות נכונות והן גם ב12 וולט

אז אצלו הדלת אמורה לסבול הרבה יותר - סתם דוגמא,

פורסם

אני מסכים איתך לחלוטין עתיד ולרגע לא אמרתי שלא צריך איטום.

היה לי ברכב הקודם (רנו קליאו) סט של mac-audio וגם בשבילו עשיתי איטום,אומנם מאוד פשוט ומחומרים פשוטים וביתיים אבל עדיין התוצאה הייתה שמיים וארץ (איזה כיף לבחורה שקנתה את הרכב עם המערכת :-)).

פורסם

אין וויכוח בכלל בנושא הזה - פח מרופד בחומר סופג תמיד ישמע טוב יותר כשנוקשים עליו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי, גם אני אהבתי את הטויטר של הMLK2/3, הבעיה היא :lol: שבסט MLK165 הטויטר הוא אחר לגמרי מהאחים הגדולים שלו, הטויטר(ML28) של הMLK165 הוא כמעט זהה לטויטר(SPACE1) של סדרת SPACE, (מה שיש אצלי), והוא כמובן נחות מה ML280 של הMLK2/3.

ד"א, רעיון טוב להקליט את הקטע עם המקק:twisted:.

פורסם

צביקה - תמונה של מה? מקק מעוך? או מאגנום (הגלידה) מעוך? :-P

ולגבי הטוויטר של SPACE - הוא לא רע אם מכוונים אותו נכון, לא רע בכלל. אבל האחים הגדולים שלו הרבה יותר טובים.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...