Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני מחכה כבר למפגש הבא... בהם יבחרו בעלי תפקידים ויוחלטו החלטות לגבי עתיד המועדון... נוסף על כך, אשמח לשמוע יותר על תוכנית ה"ראלי לעניים" כלומר ליגת ראלי ספרינט עם מכוניות זולות (יחסית) ב 25-30 אלף שקל...

חשוב לציין: נהנתי מאוד מן הארוע, אך פעמיים זה מעט מדי, נוסף על כך, לפי ההודעות חשבתי שמכסימום אצתרך לשלם כ20-30 ש"ח, בפועל זה היה 50 לא נורא אבל היה רצויי לציין מראש (ולא רגע לפני העלייה על המסלול)... שוב, נהנתי מאוד וגם הופתעתי לראות שאני מכיר כל כך הרבה אנשים (בפנים לפחות)

תודה למארגני הארוע (אלון) לאלטרנטיבי (איתי אלון) ולמישל גדז' (MG) ולכל מי שהגיע...

מצטער על נושא הכסף אבל תודו שזה מחיר סביר. 1450 ש"ח נאספו מ 29 נהגים בכלל זה מארגני הארוע ומדריכי אלטרנטיבי. אחרי ניקוי עלות המגרש נשארו גרושים בודדים שיועברו לאירוע הבא. מישל עשה את האירוע בהתנדבות ללא כסף וכך גם המרשלים. הגביעים תרומה של מישל גדז' והמגרש בעלויות שאפילו אלטרנטיבי לא הרוויחו - ועוד שילמו על ההשתתפות...

אז זה הכי טוב שהיה אפשר לפעם ראשונה. יש מה לשפר? בהחלט! על זה נדבר במפגש הבא. מתנדבים, רעיונות, עוזרים וכדומה יתקבלו בברכה....

אלון

פורסם

למה אין תמונה של ג'רמי וה-309 בפעולה?

יכול להיות שהם היו כל כך מהירים שאף אחד לא הצליח/הספיק לצלם? :wink:

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

כמו שזה נראה בתמונות זה היה אחלה של אירוע

גם אני לא יכולתי לבוא ... מה לעשות זה רחוק מחיפה ומנצרת עוד יותר ..:( ולא הצלחתי לסדר טרמפ לשם ..

טוב אז אולי בפעם הבאה ..

ברכות לג'רמי על המקום הראשון !

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

• תוכן חדש...